Dodaj do ulubionych

Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okulary

26.06.07, 20:37
Zrobiłem sobie badanie, poszedłem do najbliższego sklepu i....
wycena okularów, antyreflex 530 pln
Mysle sobie albo powariowali (okulary które miałem w reku były warte ze
200pln) albo dawno nie kupowałem okularów i to normalna cena.
???
Obserwuj wątek
    • sawa1970 Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 27.06.07, 16:54
      Ja kupowałam okulary na osiedlu O w wieżowcu na przeciw przystanku koło blaszaka.
      Jestem z nich zadowolona szkła antyrefleksy modne oprawki płaciłam
      około250zł.Szkła plastiki.
      Polecam
      • ammam Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 27.06.07, 20:52
        zajrzyj do TESCO tam kupiłam dwie pary okularów z czego jedne przyciemniane i
        dałam tylko 250 zł za obie pary (była promocja drugie gratis nie wiem czy
        jeszcze obowiązuje).
        • barbarian3 Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 27.06.07, 21:14
          Dzieki,
          • luad Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 28.06.07, 07:01
            A ja polecam optyka na Balbinie (przy wjaździe na parking do wydziału
            komunikacji). Kupuje tam swoje okularki od kilku lat. Kompetentna obsługa,
            bardzo dobre ceny, badanie wzroku w ramach NFZ przez okulistów z katowickiej
            kliniki p. Gierkowej - nic dodać nic ująć!!!!
            • brzuszek6 Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 02.07.07, 17:16
              Moze i nowoczesnie, ale ramki maja bardzo drogie, 50% drozsze niz w optyku na
              O, a sa identyczne. Pan Adam Wodniok ul.Orzeszkowej 11, tel.2172736. Szkla
              tanie i facet zna sie na rzeczy. Polecam. Za ostatnie ramki z plastikami i
              antyrefleksami zaplacilam 120zl. Teraz musze zrobic nowe i na pewno pojde do
              niego.
            • zoro12 Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 17.08.07, 20:31
              czy to reklama ? salon istnieje kilka lat a ty od kilku lat kupujesz tam swoje okularki czy okulaki to aspiryna ? chyba jednak jakas reklama salonu
              • renata2005tychy Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 17.08.07, 22:12
                Witam!
                Nie ma lepszego optyka niż na os." Z" w ryneczku. Przemiły pan Gołka jest
                właścicielem fachowa obsługa no i ceny nie wysokie.Od kilku lat jeżdze tam z
                córkami .Ogromny wybór oprawek ! wszystkie usterki naprawia na miejscu i
                gratis-wiadomo przy dzieciach zdarzają się usterki. Szczerze polecam.
                pozdrawiam.
                • greeneyedm Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 12.06.14, 15:30
                  Również polecam p.Gołkę na osiedlu "Z". Kupuje u niego okulary, żeby nie skłamać jakieś 20 lat (zaczęłam jako klikulatka). Zawsze cos doradzi, wyjmie ci nawet 200 par oprawek, można przymierzać do woli (jeden raz była u optyka na F, pod biblioteką i łaskawie Pan mi 3 oprawki pokazał i już był foch ze chce jeszcze inne pooglądać). Jako stały klient można też liczyć na zniżkę. Wszystkie naprawy zawsze gratis. Wizyta tam to czysta przyjemność
    • tim-ka Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 17.08.07, 22:18
      W optyku na Roweckiego -ceny zróżnicowane - od 100 do 500 zł, duży
      wybór.
    • asia3233 dobry optyk 09.06.14, 16:22
      ja kupują zawsze okulary na dmowskiego - naprzeciwko kłosa. Fajne i niedrogie mają oprawy, dobrze wszystko wytłumaczą i dziewczyny są bardzo sympatyczne
    • jokawie Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 16.06.14, 10:18
      Ja kupiłam naorzeciwko rest.,,Polonez'' na Rynku.Zrobienie badanie,panie doradzą które oprawki
      profesjonalna obsługa,ceny zróżnicowane,ale są i tanie.
    • milek_55 Re: Gdzie w Tychach nowoczesne i niedrogie okular 19.12.14, 19:59
      To ktorego optyka polecacie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka