anka_dr 27.08.07, 13:20 Witam serdecznie Czy mogłybyście kobitki wyrazić swoją opinię na temat doktora Torkowskiego ponieważ rozważam czy do niego nie zacząć chodzić ale słyszałam baaardzo rozbieżne opinie o nim. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ammam Re: dr Torkowski 27.08.07, 18:13 Był pierwszym ginem do którego chodziłam w wieku 16 lat, zrobił na mnie dobre wrazenie i mogę go polecić był miły i rzetelny sam od siebie pomógł mi z trądzikiem (sam zauważył). jeśli chcesz poszukać wiecej opini zobacz na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 tam zobaczysz wiele opini o różnych lekarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka_73 Re: dr Torkowski 29.08.07, 17:06 Pewno dostałaś jakieś piguły anty-, bo z tego, co wiem, bardzo chętnie przepisuje je młodym dziewczynom, nie robiąc przy tym żadnych badań... Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: dr Torkowski 30.08.07, 18:22 Owszem na trądzik robi sie kurację z Diany a potem coś innego ale ja go o to nie prosiłam a on mi powiedział że to są anty i czy mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś