Dodaj do ulubionych

WÓZEK DELTIM

26.08.03, 12:29
Mam do sprzedania dziecięcy wózek firmy Deltim. Duże pompowane koła ,
regulowana rączka i szelki w spacerówce.
Cena 350 złotych - bardzo dobry stan. Zainteresowanym prześlę zdjęcia.

wobysk@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: magi Re: WÓZEK DELTIM IP: *.unregistered.media-com.com.pl 29.08.03, 14:38
      Zdaje się, że niewielu mamy tu młodych rodziców. Większość forumowiczów
      ma "okres rozmnażania" dopiero przed sobą;) Jeśli jest to model z przekładaną
      rączką, to nie polecam tego typu wózków; są ciężkie i mało zwrotne. Nie są też
      zbyt dobre dla niemowlaczka.
      • Gość: Radex Re: WÓZEK DELTIM IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 14:46
        A ty jak MagiFix? Masz już małe?
        My w większości jeszcze bezdzietni, ale wyż demograficzny zbliża się wielkimi
        krokami, co zresztą już widać tyskich ulicach...
        • Gość: magi Re: WÓZEK DELTIM IP: *.unregistered.media-com.com.pl 29.08.03, 14:51
          Moje małe jest już całkiem spore, a wyż demograficzny jeżdżący w wózeczkach
          też zauważyłam; cieszy mnie, bo oznacza dla mnie więcej pracy (pracuję z
          małymi dziećmi).
          • radexindamix Re: WÓZEK DELTIM 29.08.03, 23:08
            Gość portalu: magi napisał(a):

> Moje małe jest już całkiem spore, a wyż demograficzny jeżdżący w wózeczkach
            > też zauważyłam; cieszy mnie, bo oznacza dla mnie więcej pracy (pracuję z
            > małymi dziećmi).

Ojej, MagiFix, do tej pory dawałem Ci maksymalnie 25-27 wiosen. Teraz
            zastanawiam się jak Ci facet pozwala tyle przesiadywać z młodymi Bogami na tym
            nibyczacie- Forum Tychy ??
            • Gość: magi Re: WÓZEK DELTIM IP: *.unregistered.media-com.com.pl 29.08.03, 23:25
              radexindamix napisał:

>> Ojej, MagiFix, do tej pory dawałem Ci maksymalnie 25-27 wiosen. Teraz
              > zastanawiam się jak Ci facet pozwala tyle przesiadywać z młodymi Bogami na
              tym
              > nibyczacie- Forum Tychy ??

Ale się obśmiałam! Dlaczego dawałeś mi aż tak dużo???!!!! Choć muszę przyznać,
              że się nie pomyliłeś... Co do tych Młodych Bogów - zapytam tego mojego
              bożka , jak w końcu wróci z hokeja i piwka...
              • radexindamix Re: WÓZEK DELTIM 29.08.03, 23:43
                To jak Twój bahor może być duż, skoro ty nawet 30stki nie masz?
                Gubię się
                • Gość: magi Re: WÓZEK DELTIM IP: *.unregistered.media-com.com.pl 29.08.03, 23:46
                  Hmmm... nie mam ani bahora ani bachora. Sześcioletnie dziecko to dla mnie już
                  nie mały dzidziuś, któremu potrzebny wózek;)
                  • magi104 Re: WÓZEK DELTIM 25.10.03, 00:11
                    No, teraz to mam już rok więcej:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka