Dodaj do ulubionych

AZET-REAKTYWACJA

17.09.03, 22:51
Dostaliście ulotki pod dom? Plagiat, ale śmieszny.
A przy okzaji dowiedziałem sie,że już nie jest na Grota-Roweckiego tylko
Roweckiego. Kto mi to wyjaśni?
Obserwuj wątek
    • Gość: woartur Re: AZET-REAKTYWACJA IP: *.kollegie.dk / 172.17.18.* 17.09.03, 23:06
      Grot zaginal ze wzgledow marketingowych, kto chcialby robic zakupy obok albo co
      gorsza w grocie, to sie zle kojarzylo.
      • basturk Re: AZET-REAKTYWACJA 18.09.03, 23:12
        bo Grota się kojarzyła z Łokietkiem a ten nie wszytskim pasował...
    • kaner Re: AZET-REAKTYWACJA 25.02.04, 11:44
      i jak po kilku miesiecy dzialalnosci sprawuje sie AZet??
      • basturk Re: AZET-REAKTYWACJA 25.02.04, 13:18
        ja tam nie bylem koooooooope lat i na dole i na górze
        jakoś nie miałem okazji..
        • Gość: magi Re: AZET-REAKTYWACJA IP: *.tsi.tychy.pl 25.02.04, 13:39
          Hmmm... byliśmy niedawno... tę panią przy koszulach Wólczanki należałoby
          przeszkolić w kierunku uprzejmości wobec klientów i wyplenić z niej to
          lekceważące spojrzenie omnibusa....
          • aralski Winno byc Roweckiego-Grota 25.02.04, 14:06
            zapytajcie sie dobrego historyka, Grot to byl ino wojskowy (panstwo podziemne)
            pseudonim.

a Basturk znow bedzie na NIE, moze powinien jesc wiecej szarlotek, to bylby
            slodszy?
            • kaner Re: Winno byc Roweckiego-Grota 25.02.04, 14:18
              i dlatego Grot Rowecki jest poprawnie poniewaz zawsze umiescze sie pseudonimy,
              ksywy, miedzy imieniem a nazwiskiem

Imie Pseudo Nazwisko
              • basturk rękawicy bezpośredni nie podejme : 25.02.04, 14:46
                aralskiemu nie odpowiem na tą uwage dotyczącą mnie ze zwględu na to ze jak juz
                wczoraj zasygnalizowałem nie podejmuje polemiki/duskusji z kimś kto nosi czubek
                własnego nosa wyzej niz tam gdzie znajduje sie jego mózg jak wogle sie
                znajduje....a tak sie składa ze aralski zgrywa eksperta w kazde dziedzinie nie
                mając wystarczającej ilosci przysłowiowego oleju w głowie...
            • fockx Re: Winno byc Roweckiego-Grota 25.02.04, 14:24
              Oj Aralski Aralski - gdybyście mieli Aralski choć troszkę poczucia absurdu to
              byście odczytali we właściwy sposób poprzednie posty na ten temat. Ale niestety
              nie macie. Ot co ! Widać że prostolinijność jest waszą Aralski cechą. Samo
              używanie górnolotnego słownictwa nie zapewnia polotu myśli. Żegnam ozięble z
              domieszką ironii.
              • aralski chyba jednak Okulickiego-Niedzwiadka by bylo 25.02.04, 14:38

gdzie znajdziesz Roweckego w encyklopedii lub w indeksie,
              • aralski ironia jest na miejscu 25.02.04, 14:45
                to lubie, jako domieszke

a co do ozieblosci nie szkodzi, sie obejdzie

co do absurdu, coz absurd umarl w dwudziestym wieku

moze jeszcze tli sie gdzies na artystycznej prowincji, prawda foksiku?

• cjanek Re: Winno byc Roweckiego-Grota 26.02.04, 08:01
                Ja Cie Focxs nie kumam!
                Ustawilbys sobie na netszkapie slowniki i encyklopedie onetu jako strone
                startowa, do tego jakis randomik na wyszukiwanie co dluzszych slow zawierajacych
                zbitki spolgloskowe a wtedy po paru latach moglbys tu z Aralskim podyskutowac
                jak rowny z rownym.
                A na razie to Aralskiemu sie wydaje ze gada z nami jak rowny z g***.
          • salo Re: AZET-REAKTYWACJA 26.02.04, 09:02
            Gość portalu: magi napisał(a):

> Hmmm... byliśmy niedawno... tę panią przy koszulach Wólczanki należałoby
            > przeszkolić w kierunku uprzejmości wobec klientów i wyplenić z niej to
            > lekceważące spojrzenie omnibusa....

A my panią na koszulach "olewamy", czyli nie przejmujemy się zupełnie jej
            minami :) Koszulę rozpakowuje, daje do przymierzenia, potem pracowicie składa :)
            Codziennie robimy zakupy na spożywczym, tam jest ok. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka