man_x 02.10.03, 23:02 fajne, mozna sie posmiac. broneknotgeld-sam wymyslasz to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Forum Ruda Śląska 02.10.03, 23:05 Hehe, pewno przeprowadza ofensywe na Sosnowiec;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Tyski Browar 25.10.03, 17:31 Browar Ksionżyncy Hochbergi ze Pszczyny pewnie biyr lubiyli Bo w Tychach swoj browar fest se rozwinyli Dyć niy było przeca wtedy tukej chopa Kery by w browarze niy myśloł - Europa! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Forum Ruda Śląska 03.10.03, 09:07 Bronek już kilka razy przyznał, że to jest twórczość własna. Swoją drogą uważam, że niezły w tym jest. Brawo Bronek ! Może uda Ci się rozruszać forum Rudzkie, bo ono faktycznie jakieś niemrawe. Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Forum Ruda Śląska 03.10.03, 11:37 salo napisał: > Może uda Ci się rozruszać forum Rudzkie, bo ono faktycznie jakieś niemrawe. Zajrzałem tam, byłem zbyt wielkim optymistą. Bronek borok sam długo nie uciągnie, zwłaszcza jeśli tylko wiersze będzie pisał i to o rzeczach dobrze w mieście znanych. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Forum Ruda Śląska 03.10.03, 12:06 Ja ich pozdrowiłem w wątku dla gości(po slonsku napisany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Forum Ruda Śląska IP: 80.51.254.* 03.10.03, 17:09 ja tesh imm kibicuje bo kiedyś (rok temu) tesh byliśmy w kiepskiej formie.. i na kiepskiej pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum Ruda Śląska 04.10.03, 23:28 Niy ma leko kryńcić forum Dyć to robia dlo humoru Ciesza sie że to czytocie Pozdrowiynia z Rudy mocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Pozytywnie na całej linii :) n/t IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 01:16 Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Forum Ruda Śląska 05.10.03, 22:36 Bronek ma naprawdę genialny rym, czytam i czytam i wciąż mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum Ruda Śląska 06.10.03, 19:45 Dzisioj za mało mom grzychow Bestoż coś wlepia do Tychow Ciesza sie że mie czytocie No i że radoścć w tym mocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Ale to już rekord świata! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 19:55 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=261&w=8181340niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Ale to już rekord świata!Poprawka IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 19:56 Bo mi połączyło. To właściwy adres: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=261&w=8181340 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Matko boska IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 19:58 Tamto to nie rekord, tu jest lepiej: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=261&w=8183783 Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dziynki 06.10.03, 20:50 Matko Bosko w "Tesco" To prawie UNESCO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Dziynki IP: 80.51.254.* 06.10.03, 23:12 nie bluźnij synu. co doreszty to sam to wymyslasz na poczekaniu???????????????????????????????? normalnie niesamowite!!!!!!!!!! WIELKI BRAT jest pod wrażeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dziynki 07.10.03, 08:39 A czym jo bluźnia - wy mie tyż Bog Wypioł bych litra - jakbych go zmog. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dziynki 07.10.03, 08:41 Jakub Boehme Na misa cynowo z szewca ławy blikoł Po cichu do Boga możno przi tym rzykoł Miska z jedny strony nojpiyrw mu blyszczała A potym ze inkszy światło łodbijała Już wiy! - Już łobudzioł sie we niym Bog-czowiek W kerym zło i dobro jakby po połowie Może w tym przebiyrać - zoglondać we siebie Łod niego zależy - w piekle jest czy w niebie Wyloz ze swyj izbi - stanoł se na progu I poczuł że jakby sie topioł we Bogu Łogyń w niym buzuje a woda go gasi Dusza sie do świata tym sposobym łasi Świat Bogym jest przeca - a łon z tego świata Łod sia trza Mu za to dać dobro zapłata Być durś blisko Niego pociongnońć tyż inkszych By Duch Świynty w ludziach stoł sie jeszcze wiynkszy Dyć łostawioł szydło - piora prziszła pora Natchniony napisoł ta bosko "Aurora" Kero luterany pryndko potympiyli Choć inksi do serca naprowdy sie wziyli Już prawie przeklynty - z wyroku niymowa We niebie swyj duszy wypszone kłod słowa Na wieki nastympne sie łone wyryły Wszachwieczny mu we tym dodowoł tyż siyły Choć szewc pomarł w końcu - prochym jego ciało Żyło i żyć bydzie co po niym łostało Bo mocno już siedzi to we naszych duszach Te słowo czowieka zowdy bydzie wzruszać Za Jakubym Boehme ku światłu idymy Choć ło niym niy wszyscy możno cosik wiymy Bestoż joch sie szkryflać te rymy łodważoł Ło ślonskim mistyku trocha tyż pomarzoł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum Ruda Śląska 08.10.03, 07:37 Cosik ta Ruda ździybko Wom spadła Bestoż zaś moja dupa tu siadła. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Forum Ruda Śląska 08.10.03, 08:46 O Rudzie pamiętamy, co dzień tam zaglądamy. PS. We Wirku mieszka moja ciocia :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Forum Ruda Śląska 08.10.03, 08:48 PS. Mało brakowało a też byśmy tam mieszkali. Jak miasto wystawiło do sprzedaży zabytkowe domki za kościołem ewangelickim przymierzaliśmy się do kupna, ale nie wyszło ... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Forum Ruda Śląska 08.10.03, 18:16 A ja w Rudzie mam kliku przyjaciół, świetni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum Ruda Śląska 08.10.03, 23:35 Teroz pija za Wos "tyske" O pierona - poszły wszyske! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum Ruda Śląska 09.10.03, 09:30 A jo piyknie Bytom grzoł Ale kontra żech im doł Bo jak gupio ktoś chce hepać Wonglym umia go zaciepać . Podziwejcie se na forum Bytom . Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Forum Ruda Śląska 09.10.03, 12:02 Nie znalazłem tam specjalnej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum Ruda Śląska 09.10.03, 12:31 "Na wesoło" Wsparli byście mie w Warszawie Tymat "Ruda" leci prawie Z niom by mog być Ślonzek cały Trza tam ciepnońć coś we gały. Pamiyntejcie - "na wesoło" Niych sie czyńsie z tego czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Forum Ruda Śląska 09.10.03, 12:34 Pamintomy, pamintomy, ino mało czasu momy :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forum Ruda Śląska 09.10.03, 21:44 Z czasym problym jo tyż mom Dyć sie jakoś rada dom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ło tyszance co Niymca niy chciała 10.10.03, 22:40 Ło tyszance co Niymca niy chciała Wiycie ło tyszance co Niymca niy chciała Ciekawo historio - dramat to bez mała Łon sie po nia wybroł zbrojny we "armata" Bo bez niyj niy widzioł dlo siebie już świata Uprowadzioł z doma - w Gliwicach ich znodli Dyć Niymca na krotko do heresztu kłodli Kaucjo doł i wyloz skiż łaski Tymidy Ale frelka w gowie durś tego łobrzidy Jeszcze roz chcioł copnońć ta piykno tyszanka Terozki we życiu narobioł już manka Siedzi zaś w hereszcie - euro niy pomoże Myśli dzisioj pewnie jak tyn sond go skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Tychy 11.10.03, 19:06 Dlo poprawy radza Tychy Tam ci zmażom twoje grzychy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Tychy 11.10.03, 19:07 Nagrzyszysz we Tychach - zaroz łodpust mosz Za kara jest jednak łod "tyskego" post. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Ło tyszance co Niymca niy chciała 11.10.03, 22:08 Jak przeczytałem o tym w prasie miałem podobne skojarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ło tyszance co Niymca niy chciała 11.10.03, 22:36 Joch ze "Dziynnika" tyntymat chycioł I po swojymu rymy żech sklycioł. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Ło tyszance co Niymca niy chciała 13.10.03, 08:28 broneknotgeld napisał: > Joch ze "Dziynnika" tyntymat chycioł > I po swojymu rymy żech sklycioł. A ja nie mam uzdolnień poety niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Ło tyszance co Niymca niy chciała 13.10.03, 19:56 Jo rymowanki yno se suja Poezjom wcale sie niy zajmuja Prowda jest przeca yno we tym Że ślonski bawi mie zowdy rym. Odpowiedz Link Zgłoś