scoobydoo-pl 19.08.08, 17:14 Nie wiem czy śmiać się czy płakać :)) co drugi temat o ginekologach :) Może admin powinien podwiesić nowy dział forum tyskiego - GINEKOLOGIA, gdzie kobiety mogłyby wymieniać "wrażenia" po wizytach itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: Tyskie Forum = Forum Ginekologii 19.08.08, 17:56 I tak to forum kuleje pod względem wpisów i tematów,więc może lepsze to,niż za chwilkę miałoby przestać istnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
scoobydoo-pl Re: Tyskie Forum = Forum Ginekologii 19.08.08, 18:08 niby tak kati, ale jak sie widzi co drugi temat związany z medycyną to chyba coś jest nie tak :))i za razem odechciewa się ludzią tym bardziej z tym chodzić. A czasem wystarczy tylko użyć "szukajki" na forum bo te tematy sie co chwile dublują przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Tyskie Forum = Forum Ginekologii 19.08.08, 18:47 To nie czytaj tego kto ci kaze otwierac te linki? czytaj co cie interesuje!! mi to osobiscie nie przeszkadza bo czytam to co mnie interesuje! Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Tyskie Forum = Forum Ginekologii 19.08.08, 19:29 scoobydoo-pl ma rację co do zakładania kolejnych wątków które sie dublują , zresztą wystarczy poczytać netykiete ; forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html To samo dotyczy wątków ogłoszeniowych do tego służy forum dwukropek; www.dwukropek.pl/0,0.html Ponieważ na dwukropku nie ma bezpośrednio Tychów najlepiej swoje oferty zamieszczać w wątku który założyła zyta_1 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=11397503 Odpowiedz Link Zgłoś