Dodaj do ulubionych

PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHACH !!

IP: 195.117.38.* 16.10.03, 14:02
Czy znacie w Tychach dobrego, fachowego a jednocześnie milego i uprzejmego
ginekologa , ktory przyjmuje w Tychach ? Jezeli tak to bardzo proszę o
namiary, i ewentualny krotki komentarz. Z gory wielkie dzieki !
Dobrego lekarza naprawde trudno znaleźć .
Obserwuj wątek
    • Gość: swerd Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 20:07
      "dobrego" jest w cudzysłowiu, to jakiś podtekst ? :P
      • Gość: Radex Rzeczywiście IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 21:00
        Jeśli Kaju szukasz takiego w cudzysłowie, to ja się nadaję :D
        A przy okazji cool imię.
        • Gość: swerd Re: Rzeczywiście IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 21:09
          Gość portalu: Radex napisał(a):

> Jeśli Kaju szukasz takiego w cudzysłowie, to ja się nadaję :D
          > A przy okazji cool imię.

ja w zasadzie też chciałem się zgłosić. wprawdzie ze mnie ginekolog amator, no
          ale człowiek uczy się całe życie ;-)))
          • Gość: Radex Re: Rzeczywiście IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 22:10
            Poeksperymentujemy z Kają
    • Gość: KAJA Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: 195.117.38.* 17.10.03, 15:35
      Dobrego w cudzysłowiu nie oznacza żadnego podtekstu, "dobrego" oznacza
      fachowego, odpowiedzialnego, uprzejmego, milego, znającego się na rzeczy,
      traktującego pacjętkę nie jak kolejny przypadek medyczny, tylko jak lekko
      zagubioną osóbkę ,ktora bardzo chce mieć dzidziusia, i chce zrobić wszystko, a
      wlaściwie wszystkie niezbędne ku temu badania, a nie "po łebkach", itp...,
      chuba rozumiecie ??? !!!
      • Gość: swerd Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 15:46
        Gość portalu: KAJA napisał(a):

> Dobrego w cudzysłowiu nie oznacza żadnego podtekstu, "dobrego" oznacza
        > fachowego, odpowiedzialnego, uprzejmego, milego, znającego się na rzeczy,
        to ja

> traktującego pacjętkę nie jak kolejny przypadek medyczny, tylko jak lekko
        > zagubioną osóbkę
        to też ja

>,ktora bardzo chce mieć dzidziusia, i chce zrobić wszystko, a
        > wlaściwie wszystkie niezbędne ku temu badania, a nie "po łebkach", itp...,
        > chuba rozumiecie ??? !!!

na ponad 50% pytań odpowiedziałem pozytywnie. nadaje się? :D
      • szczypior74 Do Kaji 17.10.03, 16:13
        Podobno dobra jest pani dr Radziwonowicz. Przyjmuje w przychodni na ul. Wojska
        Polskiego na os. A. Z relacji bardzo wymagającej pacjentki wiem, że pani doktor
        jest dokładna, sumienna etc. etc. - czyli spełnia wysztkie Twoje wymogi.

Jak znajdziesz dobrego specjalistę to napisz. Sama kogoś takiego szukam.
        Pozdrawiam!
    • Gość: Zyta Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHA IP: 81.210.89.* 19.10.03, 13:43
      Ja znam takiegi p Doktora. Jest miły wesoły i jeszcze b. dobry fachowiec.Jak
      szukasz to tylko takich co pracuja tez w szpitalu a nie tylko w przychodniach,
      ci sie nie rozwijają. Polecam dr Krzystyniaka i dr,Czyżewicza
      • magi104 Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHA 19.10.03, 14:10
        Ja chodziłam do dr Krzystyniaka; owszem miły, sympatyczny, myślę, ze
        kompetentny, ale... co się naczekałam u niego w poczekalni to moje. Poza tym i
        tak nie był przy porodzie (miał akurat urlop) więc tak do końca to go nie
        sprawdziłam. Plusem dla pań w ciąży jest to, że ma u siebie w gabinecie USG.
    • Gość: KAJA Re:DO ZYTY I MAGII IP: 195.117.38.* 20.10.03, 11:03
      A GDZIE CI PANOWIE PRZYJMUJĄ, TYLKO W SZPITALU, JAK NIE TYLKO TO PROSZE O
      NAMIARY
      • Gość: magi Re:DO ZYTY I MAGII IP: *.tsi.tychy.pl 20.10.03, 12:25
        Dr Marek Krzystyniak oczywiście ma swoją prywatną praktykę; niestety, chodziłam
        do niego wieki temu i nie mam już jego wizytówki. Przyjmuje gdzieś w sigmach na
        os E.
        Teraz, kiedy miesięcznie płacę zdrowotnego ponad 130 zł, już mnie nie stać na
        prywatnych lekarzy. Chodzę niestety "państwowo" do gina; i trafia mnie szlag.
        • Gość: zyta troche danych IP: 81.210.89.* 20.10.03, 13:09
          wiem że Krzystyniak przyjmuje w ok Kruczka tel 218-61-49 Jeśli jesteś w ciązy
          to wizyta 40 zł ,ale warto niedawno prowadził ciąże mojej 40 letniej koleżanki
          i wszystko było ok.Czyżewicz przyjmuje na Jaracza tel 217-38-40 jest ok ale
          bardzo malomOwny, o wszystko się trzeba samej wypytać. Uważa że jak jest
          wszystko w porządku to nie ma o czym gadać. Cena taka sama,
    • Gość: KAJA Re:ZYTO I MAGII WIELKIE DZIĘKI IP: 195.117.38.* 21.10.03, 11:04
      Dziękuję Wam bardzo za opinie i namiary na lekarzy, myślę , ze warto skorzystac
      z lekarza ktory cieszy sie dobrą opinią, myślę , ze do ktoregos z nich się
      niebawem wybiorę. (bardziej podchodzi mi dr Krzystyniak, dlatego ze malomównych
      lekarzy raczej nie lubię, a ktoras z Was tak napisala o Czyzewiczu, co
      oczywiście nie znaczy ze jest zlym lekarzem !)
      Jeszcze raz wielkie dzięki
    • salo Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHA 21.10.03, 13:21
      W Arka-Med chodzę wprawdzie do kardiologa, ale mają tam różnych specjalistów,
      przychodnia całkiem sensowna, umawiają Cię na konkretny termin. Mają umowę z
      Kasą Chorych.
      43-100 Tychy, ul. Nałkowskiej 27, tel. 326 22 00

Pozdrawiam - Salo :)
    • Gość: rosa75 Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: 195.117.38.* 22.10.03, 22:03
      ja tez szukam bezskutecznie
      • Gość: faga Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: 80.51.254.* 23.10.03, 19:07
        Polecam dr Gwara Wojciech. Jest miły, kompetentny i niewiele kasuje 40 zł.
        Przyjmuje na Placu Nawary (naprzeciwko kościoła na Paprocanach)
        nr tel 328-62-33
        Naprawdę jest dobry!!!!
        • radexindamix Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA 23.10.03, 21:32
          Znam... jego syna( tak samo jak woartur:). Gwara znany już jest.
        • faga Re: PILNIE do Majki 24.10.03, 21:49
          Tak on prowadzi moją ciążę możesz być spokojna. Moja ciąża była zagrożona i to
          właśnie dzięki niemu teraz wszystko jest ok.Obecnie jestem w 6 mcu i naprawdę
          gorąco Ci go polecam. Może on jest trochę nieśmiały ale zawsze mówi konkretnie
          i na temat.
          Wizyta zwykła kosztuje 50 zł, ciążowa 40. W gabinecie ma swoje USG.
        • Gość: kiki Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:33
          Ja też chodzę do dr Gwary już 7 lat i jestem bardzo zadowolona. Zaczęłam do
          niego chodzić jak byłam w ciąży z moim synkiem, poza tym wiem że od kobiet w
          ciąży które prowadzi bierze mniej niż od reszty pacjentek - ale i tak wcale nie
          tak dużo. Kiedyś chodziłam do dr Magner-Górny (nie polecam)i brała zdecydowanie
          więcej.
          Pozdrawiam, Kiki
    • Gość: MAJKA Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: 195.117.38.* 23.10.03, 19:33
      dzieki "faga", czy mialas z nim osobisty kontakt?
    • Gość: ccca73 Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: 195.117.38.* 24.10.03, 12:51
      a co sądzicie o dr Torkowskim, wedlug mnie jest mily , sympatyczny, duzo mowi,
      o danym problemie, jesli chodzi o prowadzenie ciazy to nie wiem , ale jesli
      chodzi o jakies problemy ginekologiczne to wydaje mi sie ze jest OK
      • Gość: Rena Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 23:31
        Torkowski prowadził moją ciążę. Byłam (i nadal jestem ) z Niego zadowolona. W
        czasie ciąży odnosiłam wrażenie że to ja jestem jego najważniejszą pacjentką -
        zawsze miał dla mnie czas, uspokajał a to też jest bardzo ważne , Niezbędne
        badania oczywiście również miałam robione. Polecam Go
        • magi104 Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA 24.10.03, 23:52
          A gdzie przyjmuje?? I dlaczego tylko prywatnie???;)
    • Gość: KAJA Re:do magii IP: 195.117.38.* 26.10.03, 12:17
      Droga magii wiem tyle ze dr Torkowski przyjmowal kiedys w przychodni nr 4, ale
      z tego co wiem juz tam nie przyjmuje, no chyba ze cos sie zmienilo, w kazdym
      bądź razie mam numer telefonu do prywatnego gabinetu 217 77 80
    • Gość: asik Re: DO FAGI !! IP: 195.117.38.* 26.10.03, 12:23
      CZY DR GWARA WOJCIECH JEST PRACOWNIKIEM SZPITALA TYSKIEGO ?
      Slyszalam ze podobno lepiej chodzic do lekarza ktory jednoczesnie pracuje w
      szpitalu
    • faga re: do Asika 26.10.03, 19:43
      Tak pracuje w szpitalu wojewódzkim o ile wiem to jest zastępcą ordynatora tylko
      nie wiem jakiego oddziału.
      Masz rację jest lepiej chodzić do gina który pracuje w szpitalu w którym
      zamierzasz urodzić dziecko. Coś Ci teraz powiem: moja kumpelka również w ciąży
      chodziła do dr Gwary i kiedy nadszedł czas porodu on akurat był na dyżurze.
      Zajął się nią wspaniale, odbierał poród, polecił jednej z polożnych, zadbał o
      zastrzyk znieczulający kiedy o niego poprosiła. Po porodzie dopóki leżała w
      szpitalu codziennie do niej przychodził i pytał się o samopoczucie itp.
      Także gorąco go polecam
      hej:))
      Agnieszka i Gwiazdeczka (29 tydz.)
      • Gość: Kate Re: re: do Asika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 23:30
        Jest zastępcą ordynatora na septyku. Też prowadził moją ciążę. Byłam bardzo
        zadowolona. Niestety w szpitalu nie okazał żadnego zainteresowania.
    • basturk gratuluję i zyczę dużo zdrówka wszystkim paniom w 26.10.03, 22:31
      w stanie "błogosławionym"
    • Gość: KAJA Re: DO FAGII IP: 195.117.38.* 27.10.03, 18:37
      Droga "fago", czy mozesz blizej okreslic gdzie jest plac Nawara ?, mieszkam w
      Tychach 20 lat, i nigdy jeszcze o takowym nie slyszalam, czy to jest mniej
      więcej tam w okolicach domków jednorodzinnych na Paprocanach, tam tez jest
      jakis kościol jak mi sie wydaje, za jeziorem paprocanskim, ale nie jestem pewna
      • Gość: msgi Re: DO FAGII IP: *.tsi.tychy.pl 27.10.03, 18:49
        To jest placyk okolony w miarę nowymi blokami tuż przy kościele Najświętszego
        Sreca Pana Jezusa na Paprocanach; na parterze mieści się przychodnia, która
        jednocześnie buduje swoją nową siedzibę przy Paprocanach, przy pętli dokładnie.
        • faga Re: DO Kajii 27.10.03, 19:17
          dokładnie tak.... przychodnia jest po jednej stronie a gabinet ginekologiczny
          po drugiej - naprzeciwko kościoła NSPJ. Czynny jest: pon-piąt 14-19 we wtorki
          jest nieczynny a w pierwsze soboty miesiąca od 9-12, ale tak naprawdę to gin
          często zostaje po godzinach, kiedyś miałam wizytę na 20.00
          Powodzenia:))
    • Gość: KAJA Re:DZIEKI DLA MAGII I FAGII !!! IP: 195.117.38.* 28.10.03, 12:15
      dzieki za informacje , moze jeszcze ktos podzieli się jakimiś opiniamii
    • Gość: anulka Re: CZEMU TYLKO PRYWATNIE ??????!!!!!! IP: 195.117.38.* 28.10.03, 12:44
      DLACZEGO nikt nie poleca ginekologa ktory przyjmuje w przychodni, przeciez nie
      kazdego stac na prywatne wizyty, czyzby nie bylo w Tychach ginekologa ktory
      jest sympatycznym fachowcem, i nie bierze za to kasy ?????????
      • szczypior74 nie tylko 28.10.03, 13:02
        Polecałam panią doktor przyjmującą w przychodni.
        Ale... nasze forumowiczki wybrały mężczyzn... w dodatku tych, którym trzeba
        płacić ;o)
    • Gość: anulka Re: CZY DR GWARA JEST PRACOWNIKIEM SZPITALA IP: 195.117.38.* 28.10.03, 15:13
      faktycznie szczypior nie zauwazylam, CZY DR GWARA JEST PRACOWNIKIEM TYSKIEGO
      SZPITALA?????????
      • Gość: faga Re: CZY DR GWARA JEST PRACOWNIKIEM SZPITALA IP: 80.51.254.* 28.10.03, 22:27
        Już o tym pisałam, dr Gwara pracuje w szpitalu jest zastępcą ordynatora bodajże
        patologii ciąży
    • Gość: nana Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO' GINEKOLOGA W TYCHA IP: 195.117.38.* 29.10.03, 19:07
      podciągam wątek, moze jeszcze ktos podzieli sie opiniami ?!!
    • ivetka1 Re:dr Torkowski 06.11.03, 19:03
      chcialam dodac tylko, ze rowniez chodzilam do dr Torkowskiego, i wydal mi sie
      bardzo mily, itp itd. Chcialm zapytac moze ktos wie czy dr Torkowski jest
      pracownikiem szpitala tyskiego
    • Gość: Ania Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 17:51
      Moim lekarzem jest, wspominany tu już, Marek Krzystyniak (tel. do gabinetu: 227 64 10; przyjmuje w środy i piątki od 16; Korczaka 33). Jest bardzo miły, delikanty, kompetentny, wszystko wyjaśnia, poważnie traktuje każdą wątpliwość i każde pytanie. Prowadzi moją ciążę i nie mam absolutnie żadnych powodów do narzekań - wręcz przeciwnie!
      Ponieważ mieszkałam nietylko w Tychach, chodziłam do wielu (niestety) ginekologów i ten jest zdecydowanie najlepszy. Rzadko sie zdarza, moim zdaniem, taki lekarz.
    • Gość: medela co sadzicie o dr Gorny? IP: *.tsi.tychy.pl 09.01.04, 20:06
      jesli chodzio lekarzy kobiety: czy ktoras z was zna dr gorny z tych? czy
      mozecie ja polecic do opieki nad ciaza i przy porodzie? wiem, ze jest przyjmuje
      w przychodni w strefie tyskiej.
      • lawia Re: co sadzicie o dr Gorny? 16.01.05, 15:17
        Ja równierz polecam Krzystyniaka. Jest miły, dokładny i delikatny o wszystkim opowiada nie trzeba wyciągać od niego słów. Bardzo podobało mi się równiez to, że na każdej wizycie mogłam zobaczyć dzidziusia na USG, które jest wliczone w cenę.
        Był przy moim porodzie i starał sie jak mógł żebym urodziła szybko i z jak najmniejszym bólem.
        Polecam i pozdrawiam
    • porahora Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHA 17.01.05, 10:58
      W temacie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12708275&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=606&w=5418908&a=12303120Pozdrawiam
      • Gość: Alinka Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:25
        czytam i czytam i szukam "recenzji" o doktorze GOCYLA ?

czy ktos juz mial do czynienia z tym Panem ?

jesli tak to jakie wrazenia ?

pzdrw.
        • Gość: Alinka Re: PILNIE POSZUKUJĘ 'DOBREGO" GINEKOLOGA W TYCHA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:55
          juz sobie znalazlam -dzieki

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8482139&a=17594384
          pzdrw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka