Dodaj do ulubionych

Szukam / gdzie znajdę...

• besame.mucho Majtki Freya Mystere 19.08.11, 20:05
      Majtki, nie szorty, czyli takie:
      kataloglb.blox.pl/resource/MYSTERE31023105COO.jpg
      a nie takie:

kataloglb.blox.pl/resource/MYSTERE31013104COO.jpg
      bo freyowe szorty robią mi najgorszą pupę świata ;).

Najchętniej stacjonarnie w Warszawie (albo w jakimś warszawskim sklepie internetowym z możliwością odbioru osobistego), bo zależy mi, żeby je dorwać przed następnym wyjazdem, a moja poczta lubi przeciągać sprawę.
      Rozmiar na moje biodra żeby nie robiły się boczki nad tymi sznurkami pewnie bliżej Lki niż Ski :)
      • besame.mucho up, helpunku! n/t 29.08.11, 14:25
    • varietta_m Panache Cleo George/ Lizzie 70G lub okolice 08.09.11, 19:23
      Poszukuję PILNIE głównie Georga, najchętniej żółtego lub turkusowego, ale kolor to sprawa drugorzędna. Zależy mi na kroju. Rozmiar nie mniejszy niż 70G (może być np. 75FF/G, 70GG).
      Nie wchodzą w grę zagraniczne zakupy, jedynie polskie sklepy.
      Chętnie przygarnę też używanego :)
      • brastar Re: Panache Cleo George/ Lizzie 70G lub okolice 08.09.11, 20:09
        Mam zielonego 34GG, gdybyś była zainteresowana.

varietta_m napisała:

> Poszukuję PILNIE głównie Georga, najchętniej żółtego lub turkusowego, ale kolor
        > to sprawa drugorzędna. Zależy mi na kroju. Rozmiar nie mniejszy niż 70G (może
        > być np. 75FF/G, 70GG).
        > Nie wchodzą w grę zagraniczne zakupy, jedynie polskie sklepy.
        > Chętnie przygarnę też używanego :)
        • mantha Re: Cami Top 34FF/G 16.09.11, 12:58
          czy te koszulki sa w ogole dostepne w Polsce? marze o czyms takim z wbudowanym stanikiem.
          • martulka_s Re: Cami Top 34FF/G 16.09.11, 17:20
            Są w Mambra:

www.mambra.pl/Bluzeczka-Cami-Top-%286311%29-317.html
    • urkye Szorty do turkusowej Pandory Masquerade, 10 25.12.11, 11:07
      Głupia sprawa, zgubiłam szorty (tak, nie mam pojęcia jak można zgubić majtki:/). Uwielbiam mieć komplety i sam stanik bez dołu to trochę bez sensu dla mnie;) I od czasu, jak nie mam szortów przestałam nosić turkusową Pandorkę. Muszę więc zorganizować sobie do niej nowy dół:)
      Szukam i szukam i znaleźć nie mogę:/ Widziałyście gdzieś może? Rozmiar 10.
      • ania.kar Re: Szorty do turkusowej Pandory Masquerade, 10 25.12.11, 21:28
        Tu są:
        christelle.pl/masquerade-pandora-szorty-p-739.html
        (Ten sklep niedawno zmienił swój wygląd, a przede wszystkim nazwę. Wcześniej to był Veron - Galeria Rajstop.)
        • urkye Re: Szorty do turkusowej Pandory Masquerade, 10 26.12.11, 14:41
          O, dzięki!!! :)))

Poszukam jeszcze intensywnie w domu, jak nnie znajdę, to będe już wiedziała, gdzie szukać :) Dzięki!
    • black_halo Masquerade Delphi figi roz. 16 08.01.12, 20:04
      Jakos przegapilam ten stanik w poprzedniej kolekcji i nie kupilam jak bylo jeszcze wszystko dostepne. O ile stanik w swoim rozmiarze znalazlam to gaci juz nie moge. Bywaja stringi, na allegro najwiekszy rozmiar to 12 wiec za maly, stringow nie nosze. szukalam po roznych sklepach ale wiekszosc ma po 16-18.5 funtow, troche za duzo jak na gacie wraz z przesylka.
      • kasienka.body Re: Masquerade Delphi figi roz. 16 09.01.12, 15:15
        Jakby co to w Body są jeszcze figi 14 - akurat te do Delphi wypadają dość duże, więc może wystarczą?

body.sklep.pl/product-pol-401-Panache-Masquerade-Delphi-Graphite-Black-Figi.html
        • black_halo Re: Masquerade Delphi figi roz. 16 10.01.12, 20:26
          Jestem prawie pewna, ze 14stki beda przymale. Ale dzieki, moze gdzies sie jakas 16stka uchowa a jak nie to kupie na amazon ;D
          • ania.kar Re: Masquerade Delphi figi roz. 16 10.01.12, 23:46
            16-tki w polskich sklepach to jeszcze się uchowały, ale wszędzie w podobnej cenie jak w Body, a zrozumiałam że szukasz czegoś tańszego. A do tych cen trzeba doliczyć jeszcze koszt wysyłki.

idealnystanik.pl/product.php?id_product=237
            www.brazone.pl/Majteczki/NOWO%C5%9A%C4%86-Delphi-Graphite-Figi/flypage.tpl.html?keyword=delphi
            bellami.pl/shop/panache-masquerade/6-biustonosze/4738-szorty-panache-masquerade-delphi-graphite/flypage-ask.tpl.html
            www.lingeria.com.pl/delphi-figi-graphiteblk-p-2158.html?osCsid=a3ff6b789f4c3ee73623a9b978b8b470
            Ale najtaniej chyba tutaj:
            ladysplace.pl/panache-masquerade-delphi-graphiteblack-figi-p-809.html?osCsid=068f7e0e2abc40ed44c54a6c199f48b2
    • apall Re: Szukam / gdzie znajdę... 10.01.12, 23:15
      Szukam kostiumu kąpielowego jednoczęściowego shock absorber 34 ff.Czy ktos ma pojecie gdzie to cudo dostac bo nigdzie nie widzę.A moze przychodzi Wam do głowy podobny kostium innej firmy.Potrzebuje na basen czegos co opanuje mój biust i brzuszek przy okazji.Pomyslałam o tym bo mam stanik shock absorbera w tym rozmiarze i jest ok.Mam jednocześciowy kostium Panache Riviera i nawet dobrze sie w nim czuje,ale to bardziej na plaze bo mocno eksponuje biust.Na basen z dzieckiem to srednio wygodne.
      • apall szukam kostiumu shock absorber 34ff 15.01.12, 23:24
        Szukam kostiumu kąpielowego jednoczęściowego shock absorber 34 ff.Czy ktos ma pojecie gdzie to cudo dostac bo nigdzie nie widzę.A moze przychodzi Wam do głowy podobny kostium innej firmy.Potrzebuje na basen czegos co opanuje mój biust i brzuszek przy okazji.Pomyslałam o tym bo mam stanik shock absorbera w tym rozmiarze i jest ok.Mam jednocześciowy kostium Panache Riviera i nawet dobrze sie w nim czuje,ale to bardziej na plaze bo mocno eksponuje biust.Na basen z dzieckiem to srednio wygodne.
        • tfu.tfu Re: szukam kostiumu shock absorber 34ff 03.04.12, 20:40
          nie widziałam, ale może coś takiego?
    • agnieszka.k.0 Re: Szukam / gdzie znajdę... 16.01.12, 10:48
      Na ul. Pilsudskiego 29 w Policach ( przy rondzie )w ciagu nowo wybudowanych budynkow, na pierwszym pietrze jest nowy sklepik, maja sliczna bielizne rowniez na duze i bardzo duze biusty. Obsluga rewelacja. Pani zmierzy co trzeba i dobiera staniczki, pasuja jak ulal. Ceny tez nie zwalaja z nog. Polecam. Podaję link www.firmy.net/bielizna/biuroartis,WTS95.html
      • roza_am Agnieszko 16.01.12, 16:38
        Przedstaw proszę sklep we właściwym wątku, bo tutaj mało kto go znajdzie. Jeśli sklep ma szeroką rozmiarówke i profesjonalny bra-fitting, opisz go w wątku o dobrych sklepach, jeśli jest fajny, ale jednak odbiega od ideału - lepszy będzie wątek o sklepach przyjaznych.
        Koniecznie napisz jaka jest oferta sklepu: dostępne rozmiary, oferowane marki itd. Im więcej szczegółów, tym lepiej. Niestety, na stronie którą linkujesz brak tych podstawowych informacji.
    • munay Re: Szukam / gdzie znajdę... 16.01.12, 16:25
      Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie jest jakiś wybór staników bez fiszbin?
      Poszukuję rozmiaru 60 FF lub G. Dawno nie byłam na zakupach, wiem, że sporo się pozmieniało.

Przy okazji dziękuję za to forum i Wasze rady! Dużo się nauczyłam, dzięki!
    • kas007 Freya Active Soft Suit 09.02.12, 14:16
      Czy w którymś z polskich sklepów można kupić kostium jednoczęsciowy Freya Active Soft Suit? Link: brastyle.pl/ACTIVE-SWIM-SOFT-SUIT---FREYA-ACTIVE-SWIM-SS-2012-1200.html
      A może będzie to możliwe w najbliższym czasie? :)
    • kry0 Re: Szukam / gdzie znajdę... 25.02.12, 19:19
      Szukam kompletu składającego się z biustonosza plunge i fig z wysokim stanem. Widziałam w zapowiedziach, że te warunki spełnia Masquerade HAREM, ale ten plunge ma trochę szeroki mostek. Czy któraś z Was wie o takim zestawie. Niekoniecznie musi to być Masquerade. Ważne by był do kupienia w Warszawie przed połową kwietnia. I nie może byc czarny.
      Będę wdzieczna za sugestie.
      • marikooo Re: Szukam / gdzie znajdę... 25.02.12, 20:02
        A może jakiś Effuniak?
        PL Fuksja
        PL Purple
        • kry0 Re: Szukam / gdzie znajdę... 25.02.12, 20:20
          Sprawdzę i to. Na razie chcę dotknąc ten Harem. Czekam, mam zamówiony, ale ten mostek jest wysoki. Wolałabym coś takiego jak ZARA, ale z kolei Zara ma szorty bardzo niskie.
    • korlat Re: Szukam / gdzie znajdę... 03.03.12, 16:04
      Witam!
      Pogubiłam się juz w tych wszystkich zapowiedziach, a jestem na etapie ustalania swojego rozmiaru troche (ciagle skoki wagi) i chciałam sie dowiedziec czy w polskich sklepach interenetowych beda dostepne staniki: panache loretta plunge oraz elsa (oba czarne) a takze masquerade harem wszystkie w okolicach rozmiarowych 70H/75H/GG. Bardzo dziekuje za pomoc :)

78/108 -> 70H/HH
    • besame.mucho Effuniak Gold 03.04.12, 16:40
      Czy w jakimś warszawskim sklepie stacjonarnym jest/będzie Effuniak Gold? Nie dajcie się prosić, zamawiajcie do sklepów ;) !
    • krasnola Panache Antoinette gorset 07.04.12, 10:53
      Hej, dziewczyny,
      poszukuje od kilku lat tego gorsetu w kolorze czerwonym. 30/32 cale w obwodzie i najwieksza mozliwa miska (tak sie w nim zakochalam, ze nie musi byc idealny). W sklepach nie mozna go znalezc od bardzo dawna, moze ktoras z was kupila i ma zly rozmiar i chcialaby sprzedac?
      Ewentualnie rozwaze inne kolory.
    • brrruja czerwony HC 17.04.12, 22:35
      Witam po bardzo długiej przerwie, po której nie jestem zorientowana w ofercie stanikowej i dlatego prosiłabym o pomoc.

Obecnie poszukuję halfcupa w kolorze czerwonym (również ramiączka), może być miękki bądź sztywny. Ideałem byłby całkowicie czerwony, choć jakieś mniejsze aplikacje w innych kolorach zniosę ;)
      Internetowo bądź stacjonarnie w Warszawie. Cena do 200 zł, chyba, że będzie powalający na kolana, wtedy mogę dać więcej ;)

Bliski ideałowi jest www.ewa-michalak.pl/product-pol-111-HM-Wyzwolenie-z-Grawitacji.html, ale niestety, nie ma już wyboru rozmiarów i do tego te nieszczęsne czerwone kropeczki na białym mostku...

Z góry dziękuję! :)
      • ania.kar Re: czerwony HC 17.04.12, 23:26
        Nie podałaś swoich wymiarów, więc nie wiem czy któryś z poniższych staników będzie pasować:
        bradea.pl/produkt/biustonosz-gossard-esprit-balkonowy-czerwony
        biulandia.pl/product_info.php?products_id=67&options_id=41&rozmiar=
        http://www.sklep.samanta.pl/sklep.php?flaga=pokaz_prod&kat=403
        www.e-lady.pl/produkt/13351/biustonosz-roxana-soft-pionowy-b-206.html
        • brrruja Re: czerwony HC 17.04.12, 23:38
          Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź.
          Noszę 65G/70F, w takie też celuję.

Pokazałaś mi kilka staników, których w ogóle nie znam, a chętnie poznam bliżej :)

Jeśli coś jeszcze przyjdzie komuś do głowy, z przyjemnością obejrzę.
      • normalna_ja Re: czerwony HC 18.04.12, 00:02
        Bardzo udany i piękny model, w niektórych sklepach jest w cenie wyprzedażowej -> ebras.pl/2/1/2/868,biustonosz+fauve+lucia+half+cup.html
    • tiger_lilly Szorty do Curvy Kate Thrill Me kobaltowe 10.06.12, 14:29
      rozmiar 12-14. Chyba już w żadnych sklepach nie ma? :( Liczyłam na brastop, ale tam tylko stanik mają.
    • varietta_m Panache Loren tankini 65G niebieska 10.06.12, 21:47
      Pomóżcie proszę dobre kobiety znaleźć powyższą, bo z tego co udało mi się zajrzeć do paru sklepów to niestety ciężko już ją dostać, a no uparłam się no... :P a dzieć nie pozwala dłużej pobuszować po sklepach ;)
      • bafinka5 Re: Panache Loren tankini 65G niebieska 19.06.12, 15:30
        Witam serdecznie!! Ja swój strój kupiłam w zeszłym roku na allegro i na prawdę mnie 320zł z przesyłką tyle kosztował,teraz idzie taniej go kupić. Byłam w ciąży i ładnie zakrywał brzuszek, ale teraz mam ten kostium za duży więc chcę go sprzedać. Mam rozmiar 75GG i figi S. Na panią ta góra będzie za szeroka i miski za wielkie. Proponuję poszukać na allegro. Czasem idzie 65G kupić. Pozdrawiam
    • nesene Re: Szukam / gdzie znajdę... 15.06.12, 18:21
      A nie wiecie czy gdzieś jeszcze można kupić Freyę Nieve w wersji longline?
      • anka-ania Re: Szukam / gdzie znajdę... 15.06.12, 18:52
        Gdzieś na pewno można. Tylko o jaki rozmiar ci chodzi?
        • nesene Re: Szukam / gdzie znajdę... 16.06.12, 02:11
          Hyhy. To się nie popisałam :D
          30G szukam.
    • veev Strapless Ewy Michalak 80F - na już? 16.06.12, 14:45

Dziewczyny,

Pilnie potrzebuję straplessa EM (najchętniej cielistego, potem czarnego, ale biały od biedy też może być) w rozmiarze 80F - mam szansę znaleźć w jakimś sklepie internetowym (albo stacjonarnym w okolicach Wro) z czasem realizacji krótszym niż 14 dni + czas przesyłki? Bardzo mi zależy, żeby go mieć przed urlopem...
      • ania.kar Re: Strapless Ewy Michalak 80F - na już? 16.06.12, 15:41
        Tu jest cielisty:
        sklep.biustomania.pl/product_info.php/info/p271_Strapless-Toffi-Ewa-Michalak.html
        Tylko lepiej chyba najpierw zadzwonić się upewnić czy rzeczywiście jest ten rozmiar, bo z tego co widzę, ten sklep ma też wersję stacjonarną, a w takim wypadku często zdarza się, że nie wszystko co na stronie, w rzeczywistości jest w sprzedaży. Dziś jest czynne do 20, wiec można od razu się upewnić:
        sklep.biustomania.pl/shop_content.php/coID/7/content/Kontakt
    • beata-1978 panache sport 32FF fioletowy - na już 24.08.12, 22:14

• ania.kar Re: panache sport 32FF fioletowy - na już 25.08.12, 09:27
        dobrana.pl/product-pol-438-Biustonosz-sportowy-5021-Panache-Sport.html
        christelle.pl/panache-sport-fioletowy-p-2462.html
        • beata-1978 Re: panache sport 32FF fioletowy - na już 25.08.12, 11:02
          dziękuję bardzo! przekopałam się przez większość sklepów, a te jakoś ominęłam... lecę kupować
    • norodoma Re: Szukam / gdzie znajdę... 25.08.12, 20:31
      gdzie kupię strój Freya Active Tankini razem z szortami (link)
      Nie jestem pewna jaki powinnam kupić rozmiar, więc wolałabym go najpierw przymierzyć, ale ewentualnie sklep internetowy też wchodzi w grę. Liczę na waszą pomoc :)
    • kis-moho Andorra plunge 27.08.12, 11:12
      Szukam Andorry plunge w mniejszym rozmiarze (30DD), no i ku mojemu zdumieniu nigdzie jej nie widzę. OnlyHer ma tylko duże rozmiary, i to by było na tyle. Czy to jest jednorożec, czy powinnam jeszcze poczekać? Myślałam, że niebieska wersja już weszła do sklepów, full-cup jest właściwie wszędzie. Widziałyście coś gdzieś?
      • lavaenn Re: Andorra plunge 27.08.12, 11:40
        www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Andorra_5676_Lagoon,t2046.html
        • kis-moho Re: Andorra plunge 27.08.12, 11:47
          Dzięki, tam nie zaglądałam!
      • ania.kar Re: Andorra plunge w Intimo 27.08.12, 17:21
        Tu się ukrył :)
        www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Andorra_5676_Lagoon,t2046.html
      • mrowka_r Strapless 65GG/H Warszawa 01.09.12, 22:17
        Szukam najchętniej ciemnego straplessa w rozmiarze około 60/65 GG/H.
        Będę wdzięczna za każdy namiar!
    • kis-moho Gatki do Moneta 06.09.12, 16:39
      Upolowałam Moneta Freyi na bra-stopie, i teraz bezskutecznie szukam do niego gatek (nie stringów, te są wszędzie do dostania). Chodzi mi o wersję z zieloną falbanką. Może rzuciły się Wam gdzieś przypadkiem w oczy?
    • boogie_lass BiuBiu Rotterdam Plum i Forest Infinity 36BB/BBB 10.01.13, 14:21
      Szukam modeli i rozmiaru jak w temacie. W sklepie BiuBiu brak, może ktoś widział je w innych sklepach internetowych?
      • nientepaura Dalia Lilly ciemnozielona szukam 65f 10.01.13, 18:22
        jak w temacie, model dowolny
      • marcille Re: BiuBiu Rotterdam Plum i Forest Infinity 36BB/ 10.01.13, 18:44
        Jest u nas :)

Rotterdam plum
    • lavaenn Onlyher Chili 65D 10.01.13, 21:22
      Tak długo się czaiłam, że teraz już nigdzie nie widzę... Może ktoś widział w którymkolwiek sklepie internetowym?
      • swiatstanikow Re: Onlyher Chili 65D 11.01.13, 12:58
        lavaenn napisała:

> Tak długo się czaiłam, że teraz już nigdzie nie widzę... Może ktoś widział w kt
        > órymkolwiek sklepie internetowym?

Jest dostępne, jak chcesz to mogę Ci zamówić i wysłać.
      • lavaenn Re: Onlyher Chili 65D 22.03.13, 22:23
        Jak się w końcu zebrałam do zakupów, to go znowu nie ma... Wiem że marne szanse, ale może gdzieś zostały jakieś resztki ;)
        • sbarazzina Re: Onlyher Chili 65D 22.03.13, 22:58
          Wygląda na to, że w Dopasowanej jest :)

dopasowana.pl/product-pol-2898-Biustonosz-usztywniany-Chili-czerwony-Onlyher.html

---
          Mam staniki na zbyciu, różne rozmiary:
          tnij.org/staniki01
          • lavaenn Re: Onlyher Chili 65D 23.03.13, 17:04
            ha, wczoraj było od 65FF :) dzięki!
    • agata272 WARSZAWA - gdzie znajdę MEG z Cleo? 16.01.13, 10:10
      Usilnie poszukuję dostępnej w Warszawie Meg z Cleo - w rozmiarach w zakresie 34H-38GG. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
      • azymut17 Re: WARSZAWA - gdzie znajdę MEG z Cleo? 16.01.13, 10:37
        Do rozmiaru 36HH jest w Bellami:
        bellami.pl/shop/panache-cleo/12-nowo%C5%9Bci/5182-biustonosz-panache-cleo-meg-balcony-bird-print/flypage-ask.tpl.html
        To showroom, a nie sklep, więc musiałaby się umówić na mierzenie. Cena bardzo przyjazna :-)
    • ally123 Re: usztywniany Comexim 70G 07.02.13, 11:38
      szukam usztywnianego comexima, 70G. Chodzi mi i o stacjonarne sklepy w Warszawie i w innych miastach, jeśli umożliwiają wysyłkę. W internetowych sprawdzałam ale może o jakimś nie wiem, obdzwoniłam troche stacjonarnych. Szukam i szukam :)
      • ania.kar Re: usztywniany Comexim 70G 08.02.13, 16:42
        A co ze sklepem firmowym?
        comexim.pl/24-plunge
        Tam nie możesz zamówić? Tylko niestety nie wiadomo jaki jest czas oczekiwania na konkretny biustonosz, więc trzeba się pewnie dopytać mailowo. Może mają 70G na stanie, a jeśli nie, to doszyją.
        • ally123 Re: usztywniany Comexim 70G 08.02.13, 19:22
          zamówiłam już jakiś czas temu, ale czas oczekiwania jest dość długi około 10 dni kalendarzowych, a mi zależy na szybkim zakupie :) ale pewnie to jest najlepsze rozwiązanie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka