Dodaj do ulubionych

65 H plunge

18.04.11, 10:34
bezszwowy, z przepinanymi ramiączkami (potrzebuję zapiąć stanik na szyi, bo dekolt w sukni głęboki) w kolorze cielistym.

Nie ma. NIGDZIE.

Drogie moje, macie jakiś namiar w Łodzi, gdzie takie cuda mają? Bo ja już się poddałam:-(
W sklepach słyszę: pani sobie 85 weźmie i przeszyje. W Intimissimi (tak, wiem rozmiarówka tam z d..y wzięta, ale piękne mają wzornictwo), babka mi dała stanik o rozmiarze T5 i wmawiała, że będzie idealny. Ta.

No i, wiecie, cena. 200 zł zdecydowanie odpada :/ Poza tym, przypuszczam, że mi na raz, góra dwa będzie potrzebny, bo dekoltów dużych nie noszę, tylko teraz z okazji galii takiej jednej.

Gdybyście wiedziały o czymś cenowo przystępnym, to proszę o namiar.

Dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • myff Re: 65 H plunge 18.04.11, 11:14
      Freya deco strapless? Nie widziałam tego jeszcze, ale już słyszałam:) co prawda deco ma słynąć z nieszczególnej trwałości, ale myślę, że ten jeden(?) raz pod suknią wytrzyma. Może można pokombinować ze "zwykłą" freyą deco? Z tymi ramiączkami, np przerobić go na taki z ramiączkami do przepinania? Warto spróbować. Jest tylko dosyć droga. Ze szwami to kojarzę jeszcze Lilię effuniak, też można przepinać na różne sposoby. I kosztuje wraz z przesyłką ~145 złotych
      • roza_am Re: 65 H plunge 18.04.11, 12:00
        > I kosztuje wraz z przesyłką ~145 złotych

Z jaką przesyłką? :) Przecież to Łódź, czyli odbiór osobisty jak najbardziej wykonalny.
    • besame.mucho Re: 65 H plunge 18.04.11, 11:16
      Przychodzi mi do głowy tylko freya deco - jest do GG, ale dużomiseczkowa, jest szansa, że wejdziesz w 65GG :). Jeśli nie, to możesz spróbować 70GG, ja też noszę 65tki i mam jedno deco z obwodem 70 i nie czuję się w nim gorzej niż w tym z obwodem 65.
      To już jest starszy model stanika, więc może uda Ci się go upolować gdzieś w promocji albo na allegro czy ebayu, wtedy będzie cenowo przystępny. Z wymienionych przez Ciebie warunków nie spełnia tylko przepinania ramiączek, ale to można przeszyć samemu albo poprosić krawcową. Przepinane ramiączka ma freya deco strapless, ale tam mostek jest odrobinę wyższy, nie wiem jak bardzo głęboki masz dekolt w sukience. Strapless ma ciasny obwód, też możesz próbować 70, spore miseczki i jak na straplessa w miarę niski mostek.
    • turzyca Re: 65 H plunge 18.04.11, 11:30
      Momencik, a o jakiej rozmiarowce my mowimy? To ma byc 65H na 92 cm w biuscie czy na 101?
      • besame.mucho Re: 65 H plunge 18.04.11, 12:52
        Dobre pytanie. Bo jeśli na 92 to dochodzi znacznie większy wybór. I w brytyjskich stanikach i w polskich - np. straplessy Effuniaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka