Dodaj do ulubionych

Pierwsze 60 u Ewy Bien!

16.06.11, 14:40
Wybaczcie nowy temat, ale ucieszyłam się strasznie. Na razie widziałam kilka modeli z pionowym cięciem i tylko dwie miski - 60G i 60H (czyli moje 60G polskie :D), ale to znaczy, że coś się rusza :) Niestety, nie moje kolory, więc nie przetestuję, ale będę wyczekiwała czegoś w tym rozmiarze i odpowiednim kolorze :)

Dziewczyny, może Wy też piszcie do firmy - widać, że starają się reagować na potrzeby, więc jak napisze więcej osób, to większe szanse, że będzie więcej niż dwie miseczki :)

Obserwuj wątek
    • maheda Super :-) 16.06.11, 15:11
      Ta firma naprawdę słucha klientek.
      Świetne kobiety tam pracują.
    • indigo-rose Re: Pierwsze 60 u Ewy Bien! 16.06.11, 16:04
      60H to chyba akurat mój polski rozmiar :)

Napiszę o tym na małym lobby.
    • ptasia Re: Pierwsze 60 u Ewy Bien! 16.06.11, 16:38
      To nie aż taka nowość - od kilku miesięcy są te rozmiary, tj. chyba od początku kolekcji wiosna/lato 2011, ja sama mam od ok. 2 mies. 60H (miałam wcześniej ich Reę 65g, ale była za luźna), pisałam recenzję forum.gazeta.pl/forum/w,32203,47609283,124271014,Kera_soft_pionowy_60h.html?wv.x=2. Kilka modeli w tym rozmiarze jest w Biulandii.
    • ciociazlarada Jeszcze jak zaczną produkować takie 16.06.11, 18:18
      które da się nosić, bo nie spłaszczają ani nie odcinają rąk, to już w ogóle będzie miodzio.
      • plecha1 Re: Jeszcze jak zaczną produkować takie 16.06.11, 19:33
        W moim przypadku miękkie z cięciem pionowym nie odcinają rąk i formują ładne jabłuszka :)
    • epistilbit Re: Pierwsze 60 u Ewy Bien! 16.06.11, 21:24
      Tylko niech wprowadzam wyszukiwarkę na stronie.

BŁAGAM.
      • ruda.ja Re: Pierwsze 60 u Ewy Bien! 22.06.11, 13:39
        Przyłączam się to błagań o wyszukiwarkę. Wiem, że są u EB staniki godne polecenia ale brak wyszukiwania po rozmiarach dyskwalifikuje dla mnie tę markę ;/ Może to głupawe ale dostępność jest dla mnie bardzo ważna (szczególnie jeśli nie mogę przymierzyć stacjonarnie) a tak nieprzejrzystej strony dawno nie widziałam!
    • arienna Rea 60H pionowy soft 11.06.12, 17:05
      Nie wiem czy to najlepsze miejsce na wrzucenie tu recenzji jak się 60 Ewy Bien nosi, więc w razie błędu proszę moderatorki o przekierowanie :) Jakiś czas temu pytałam o tę markę, zaryzykowałam i zakupiłam. Stanik wytestowany więc mogę coś więcej o nim napisać.

Wizualnie: super w kolorze błękitnym, pasuje do lekko opalonej skóry, do tego te prześwity i taki lekko folkowy deseń - przynajmniej ja mam takie skojarzenia. A jak się nosi? Dość luźna ta 60tka, zdecydowanie to nie jest realny obwód. Wygoda: nie uwiera, nie drapie, nie wbija się fiszbinami w mostek, ramiączka trochę za szeroko wszyte, ale nie jest źle. Ma się ochotę ją zakładać i nosić. Ze względu na to, że jest dość odkryty model i jeszcze nieusztywniany, to stanik sportowy to to nie jest, ale w "miejskim ruchu" daje radę :) robi ładny kształt, przynajmniej u mnie.

O majtkach tak dobrze się nie wypowiem, bo drapiące i stringi mają z tyłu za szeroki pasek. Szczytem wygody nie są.
    • klymenystra Re: Pierwsze 60 u Ewy Bien! 12.06.12, 14:20
      Jestem szalenie ciekawa, czy pani konstruktorka faktycznie zmieniła podejście i się dokształciła i przestała twierdzic, że "60 to żaden problem - wystarczy obciąc o 5 cm obwód 65". Mam nadzieję, że zmiany są faktycznie na lepsze.
      • arienna Re: Pierwsze 60 u Ewy Bien! 12.06.12, 19:05
        Konstrukcyjnie chyba nie jest fatalnie, bo fiszbiny celują gdzie mają celować, nie wbijały się w pachę ani w mostek, kształt robi ładny, stanik nie wykazuje syndromu trójkąta (w przeciwieństwie do pewnej Samanty Dream). Ale moje zadowolenie może być kwestią rozmiaru - raczej mniejszobiuściasta jestem i może mi ten obwód nie przeszkadzać.
        • niebieska.kokardka Re: Pierwsze 60 u Ewy Bien! 12.06.12, 19:15
          Nie miałam styczności wcześniej z Ewą Bien ale ostatnio miałam pierwszy raz i mi się wydaje, że konstrukcyjnie jest bardzo w porządku. Miseczka jak ulał, nie odcinają pachy, ramiączko ramienia a wszystko zbierało całość, byłam pod wrażeniem. Na 76 ciasno pod biustem potrzebny był obwód 70, który był w sam raz na pierwszą haftke a na ostatnia za ciasny, więc może to kwestia ciała i indywidualnych preferencji;)

Niebieska Kokardka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka