Dodaj do ulubionych

From America with love...

IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 01.01.05, 07:32
>www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=62203
> Wojny amerykanskie w Iraku i w Jugoslawii pozostawily trwale prezenty od
kochajacych wolnosc i demokracje amerykanow dla tych, ktorych wyzwalaja ze
zdrowia i zycia, przynoszac im amerykanska demokracje smierci i kalectwa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio Re: From America with love... c.d. IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 01.01.05, 16:37
      >www.mindfully.org/Nucs/2004/DU-Nightmares14sep04.htm
      > Te zdjecia amerykanskiego chrzescijanstwa w praktyce wolaja o pomste
      do...Piekla!!!
    • Gość: Gucio A 'Made in America' Pieklo juz jest IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 01.01.05, 16:46
      > tworzone w laboratoriach uniwersyteckich i wojskowych:

> www.motherjones.com/news/outfront/2004/03/02_400.html
      • Gość: rachelka Re: A 'Made in America' Pieklo juz jest IP: *.twcny.rr.com 01.01.05, 19:42
        jedna dobra strona bioweapons jest to ,ze dobrze dzialaja na biodegeneratow typu
        gieniusia. na takich idiotow to bioengineering jest swietne,gdyz nauka powinna
        pomagac w eliminacji abberacji genetycznych.Do Siego Ci zycze:))))
        • Gość: sp;lit Re: A 'Made in America' Pieklo juz jest IP: *.ipt.aol.com 01.01.05, 20:02
          Wyglada na to ze wyprobowali ja najpierw na idiocie z Detroit ,...

uklony
        • Gość: Gucio Zauwaz Rachelko ze zydzi i ich lokaje zazwyczaj IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 01.01.05, 23:00
          > atakuja tego, kto pisze cokolwiek, co PRAWDA traci, a sama PRAWDE raczej
          niechetnie.

> Jezeli chodzi o ten post, wiadomo ze to zydzi najwiecej maja zainwestowanego
          kapitalu w przemysl zbrojeniowy - stad te objawy rozowej piany na gebie tego
          kundelka ADL-u z Detroit, ktory sie wysiala abys jego poszczekiwanie wokol
          kostek ktokolwiek uslyszal...

> Ja tego nie slysze wiec i Tobie latwo powinno byc glucha na taka werbalna
          kakofonie.
          • Gość: rachelka Re: Zauwaz Rachelko ze zydzi i ich lokaje zazwycz IP: *.twcny.rr.com 01.01.05, 23:06
            Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > atakuja tego, kto pisze cokolwiek, co PRAWDA traci, a sama PRAWDE raczej
            > niechetnie.
            >
            > > Jezeli chodzi o ten post, wiadomo ze to zydzi najwiecej maja zainwestowan
            > ego
            > kapitalu w przemysl zbrojeniowy - stad te objawy rozowej piany na gebie tego
            > kundelka ADL-u z Detroit, ktory sie wysiala abys jego poszczekiwanie wokol
            > kostek ktokolwiek uslyszal...
            >
            > > Ja tego nie slysze wiec i Tobie latwo powinno byc glucha na taka werbalna
            >
            > kakofonie.
            ja tego detroickiego alfonsa to juz od dawna nie czytam,trudno,zeby znizac sie
            do poziomu sutenerow ulicznych,ktorzy otaczaja sie panienkami od rana do
            wieczora i nabieraja manier fagasow ulicznych. co do bioengineering to jest to
            nieslychanie ciekawe,ale jak zawsze nauka moze sluzyc zarowno dobrej jak i zlej
            stronie,miejmy nadzieje,ze dobra zawsze zwyciezy.
    • Gość: Gieniek [...] IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 01.01.05, 19:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: hehe Gucio nie palestynczyk, a Polak IP: 68.214.176.* 01.01.05, 19:45
        Utknal w USA i nie ma za co ani po co wrocic do Polski. Zly na los swoj i
        kleske na Ameryke. Wspolczucie mu potrzebne.
        • Gość: Gieniek napisalem' z dziury'. Mozesz to rozumiec w przenos IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 01.01.05, 20:12
          ni lub doslownie. Na Polaka to on za glupi. Musi miec cos z niskiego arabskiego
          IQ. Moze tez zbisurmaniony Cygan.
      • Gość: che guevara hej gieniu! US-polaczku w dupę yebany przez jankis IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.01.05, 00:01
        Wy US-polaczki jesteście jak totalnie tępe kundle kochające swego pana za
        ciągłe lanie po pysku. Dla amerykansynów jesteście zerem, najniższą społeczną
        formą egzystencji w USA, obiektem obraźliwych żartów ze strony najgłupszej
        nacji (polish jokes), która się cieszy że jest ktoś głupszy od nich. Jest was w
        USA chyba nawet więcej od Żydów, a ile tam znaczycie? Już z Ormianami się dużo
        bardziej liczą niż z wami, niewyobrażalne tępaki. Całe szczęście że
        wypie..no was z Polski do Ameryki, bo gdyby te prawie 10mln tępych
        US-polaczków (niestety 80-90% polonii w USA :o( mieszkało w Polsce to w tym
        kraju byłoby jeszcze gorzej niż jest.
        Bardziej zeszmaconej grupy społecznej od US-polaczków chyba nigdzie na świecie
        nie uświadczysz, kiedyś nazwałem was dziwkami i potem miałem wyrzuty sumienia
        że stanowczo za mocno obraziłem panie uprawiające najstardzy zawód świata.
        • Gość: hehe che masz racje, oprocz jednego IP: 68.214.176.* 02.01.05, 00:08
          teUSpolaczki o ktorych piszesz to creme de la creme polskiego narodu. Emigranci
          zwykle sa inteligentniejsi od tych co zostaja w gnojowisku. Tak jak ty.
          Che guevara to Tomson ( upadly niskonczony student), ktory zarabia ciezko
          fizycznie i idzie do internet cafe by stac sie na chwile CHE GUEVARA.
          • Gość: rachelka Re: che masz racje, oprocz jednego IP: *.twcny.rr.com 02.01.05, 00:11
            Gość portalu: hehe napisał(a):

> teUSpolaczki o ktorych piszesz to creme de la creme polskiego narodu. Emigranci
            >
            > zwykle sa inteligentniejsi od tych co zostaja w gnojowisku. Tak jak ty.
            > Che guevara to Tomson ( upadly niskonczony student), ktory zarabia ciezko
            > fizycznie i idzie do internet cafe by stac sie na chwile CHE GUEVARA.
            chcesz aby FBI sie zajelo twymi rasistowskimi okresleniami? hm cosik mi sie
            widzi,ze mamy do czynienia ze zwalczanymi tutaj stereotypami etnicznymi?
            • Gość: hehe Re: che masz racje, oprocz jednego IP: 68.214.176.* 02.01.05, 00:17
              rasistka i antysemitka grozi FBI? interesujace.
    • Gość: def A tu więcej zdjęć brudnej bomby "made in USA" IP: 207.44.180.* 01.01.05, 19:40
      www.mindfully.org/Nucs/2004/DU-Nightmares14sep04.htm
      • Gość: def Re: A tu więcej zdjęć brudnej bomby "made in USA" IP: 207.44.180.* 01.01.05, 19:41
        Nie zauważyłem, że już podałeś ten link.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka