Dodaj do ulubionych

Biuściasty teren do zagospodarowania

15.10.11, 01:24
Nie mogę znaleźć tematu o biuściastych wątkach w mediach, a przed chwilą znalazłam takie cuś:

wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Im-wiekszy-biust-tym-gorzej-to-powazny-problem,wid,13897592,wiadomosc.html
Siostry w biuście, chyba jeszcze wiele ugoru do zaorania...
Obserwuj wątek
    • ja_joanna Re: Biuściasty teren do zagospodarowania 15.10.11, 01:33
      :O Niezły zbiór bzdur... Skomentowałam (ale czeka na moderację).

Asia
      • effuniak Re: Biuściasty teren do zagospodarowania 15.10.11, 06:28
        bzdury do kwadratu ale wpis Asi się ukazał :)
        • beata-1978 Re: Biuściasty teren do zagospodarowania 15.10.11, 09:36
          wpis Mahedy też jest
    • turzyca Trzeba jeszcze klikac na "kciuki w gore" 15.10.11, 11:05
      No bo co to jest, zeby ktos nam Mahede minusowal, noooooo?
      • maheda Re: Trzeba jeszcze klikac na "kciuki w gore" 15.10.11, 12:38
        Dzięki, Turzyco.

To normalne, że ludzie się czepiają wszystkiego, co się da ;-)
        Wiesz, jak jest - im bardziej ktoś coś robi, tym bardziej jest dołowany, bo jest głupi i w ogóle wszystko, co robi, jest nie takie, jak być powinno.
        • besame.mucho Re: Trzeba jeszcze klikac na "kciuki w gore" 15.10.11, 12:45
          Kliknęłam kciuka :).

Mahedo, nie przejmowałabym się minusami w komciach, gdzie najwięcej górnych kciuków mają komcie o "Jarosławie, który ma małego ptaszka", "wolności cycków", panach, którzy "są zadowoleni z wyglądu własnych żon tzn. cycuszków".
          • maheda Re: Trzeba jeszcze klikac na "kciuki w gore" 15.10.11, 13:04
            Dokładnie to miałam na myśli :-)
            • nomina Re: Trzeba jeszcze klikac na "kciuki w gore" 15.10.11, 23:17
              Dobra, dopisałam się i ja. Niech iskra wznieca pożogę :).
        • effuniak Mahedo !!!! 16.10.11, 12:05
          Toż to Twoje zdanie złotymi zgłoskami sobie w biurze wypiszę na ścianie !!!!!!!!

;)
          • maheda Wiedziałam. 16.10.11, 18:50
            Wiedziałam, że masz tyle kasy, że spokojnie możesz brukować sobie złotem ściany nawet w biurze!
            ;-)
            • effuniak Re: Wiedziałam. 16.10.11, 19:48
              Jasne, że mam .... trzy fiskalne wiec.... no wiesz , kto pyta bogatego ;DDD
              • maheda Re: Wiedziałam. 16.10.11, 22:09
                > no wiesz , kto pyta bogatego ;DDD

Tak, tak... wiem! ;D
                • effuniak Mahedo - no teraz to juz przesadziłaś ! 17.10.11, 07:45
                  w tyłku Ci sie poprzewracało....
                  widzita ją ... uczulenie na zloto .... grabini jedna w ząbek czesana!!!!

....ale to by znaczyło, że na tym brafittingu to można niezły majont zbić !
                  • maheda Re: Mahedo - no teraz to juz przesadziłaś ! 17.10.11, 13:23
                    No wiesz - jak i na szyciu cycników, moja dhoga!

(zauważyłaś, że wymawiam ahystokhatyczne 'h"? ;-) )

A tak serio, to naprawdę akurat mam uczulenie - z tym, że nie tyle na złoto, które jako pierwiastek szlachetny nie ma prawa uczulać, ile na któryś z odczynników, który jest używany przy jego produkcji i potem nie wietrzeje, ino zostaje.
                    Po złotym pierścionku dostałam natychmiast wysypki na palcu i dobrze, że go zdążyłam zdjąć, zanim mi palec spuchł, po kwadransie noszenia złotego łańcuszka dostałam koszmarnej wysypki, a od złotych kolczyków uszy mi spuchły jak banie. Więcej tego świństwa nosić nie próbowałam ;-)
                    Ale za to od żadnej blachy nie dzieje mi się nic.
                    Widać złoto to dla mnie za wysokie progi :PPPPP
                    • effuniak Zauważyłam :))))))))) 17.10.11, 15:11

• prostokvashino Mahedo 16.10.11, 20:40
          W takiej sytuacji mi się przypomina jedno zdanie, które rpzeczytałam w pewnej książce - "Nikogo nie interesuje kopanie zdechłego psa"
          Im więcej człowiek robi, tym ciekawiej jest go "kopnąć", no bo jaka satysfakcja z kopania przeciętnego niczym nie wyróżniającego się Kowalskiego?
          • maheda Prostokvashino 16.10.11, 22:09
            Cudne!!!

Zamówię platynę na ścianę - mam uczulenie na złoto :P
            • effuniak Re: Prostokvashino 17.10.11, 07:39
              Takie to oczywiste a jakie trudne do pojęcia ....
    • besame.mucho Re: Biuściasty teren do zagospodarowania 15.10.11, 23:35
      Dziewczyny, uważajcie z linkowaniem, bo niestety niektóre komentarze są kasowane (nawet jeśli nie ma samych linków, tylko odpowiedzi typu "Nie martw się swoimi wymiarami, zajrzyj na Lobby Biuściastych, to na pewno dobierzesz dobry rozmiar stanika".
      Na pewno tam pod niektórymi komentarzami poszerzyć trochę wiedzy, ale ostrożnie z linkami, bo mogą ciachnąć i cały wartościowy post diabły wezmą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka