niespodziana83 27.02.12, 14:12 no właśnie. może polecicie jakiś model? chodzi o jakiś prosty, miękki, zielony model. ale nie turkusowe zdobne effuniaki, tylko coś prostszego (typu annik avocado). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies_77 Re: marzy mi się zielony biustonosz 27.02.12, 15:52 W katalogu Dalii wiosna/lato 2012 jest jasnozielona, raczej prosta w kroju Patricia, jeśli mieścisz się w ich rozmiarówce :) Odpowiedz Link
niespodziana83 Re: marzy mi się zielony biustonosz 27.02.12, 23:10 hmmm, nie o ten rodzaj zieonego chodzi. raczej już o charnos cherub, tylko że charnosy totalnie na mnie nie leżą (jakiś taki niezdyscyplinowany biust, brzydki ksztalt, słabo zbiera) Odpowiedz Link
darchangel Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 00:03 A Effuniak Koktajl? To turkus jest, ale już bliżej tej charnosowej morskiej zieleni. Albo Comexim Green Velvet - ciemna zieleń, ale nie morska. Odpowiedz Link
kis-moho Re: marzy mi się zielony biustonosz 11.05.12, 13:50 > Albo Comexim Green Velvet - ciemna zieleń, ale nie morska. Też o tym pomyślałam. Nie jest miękki, za to z prostym wzorem i małą kokardką. Odpowiedz Link
besame.mucho Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 11:21 Taki kolor jak Charnos miało Fantasie Rimini (kolor teal). To było dobrych kilka lat temu, ale na ebayu się jeszcze czasem przewija. Z nowszych podobny kolor (taki ciemnomorski) ma Panache Melody. Inne odcienie zieleni miała np. Freya (Leona, Eleanor) i Fauve (Merissa). Odpowiedz Link
kasica_k Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 01:38 Tu się rozwodziłam o zielonkach: stanikomania.blox.pl/2011/09/Zimozielone.html Ale to było jesienią, może od tamtego czasu coś nowego w zieleni się pojawiło (choć wątpię, bo to bardzo pożądany, ale rzadki kolor :) Odpowiedz Link
niespodziana83 Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 09:20 effuniak to zdecydowanie nie to. najbliżej mojemu marzeniu jest dalii lilly k24. to semi-soft, a nie soft, ale na pewno pójdę to w najbliższym czasie poszukać i przymierzyć :) generalnie jestem fanką ascezy i dlatego większość waszych propozycji jest dla mnie zbyt zdobna. Odpowiedz Link
madzioreck Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 11:41 Lilly występuje nie tylko w K24, jest też w wersji softowej K07. Odpowiedz Link
niespodziana83 Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 12:27 madziorek, chyba k02? w k07 nie znalazłam nigdzie w necie Odpowiedz Link
madzioreck Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 13:05 A tak, racja, pomerdało mi się :) Odpowiedz Link
niespodziana83 Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 12:31 a tak naprawdę to sobie marzę o zielonej annik z avocado albo lucy cleo panache. w soczystym kolorze trawy. ciekawe, czy producenci przyjmują sugestie od użytkowniczek ;) Odpowiedz Link
zazulla Dalia Patricia 04.03.12, 01:50 W pdf zieleń ma inny odcień www.dalia.pl/files/wiosna_2012.pdf Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: Dalia Patricia 11.05.12, 14:24 No nie mogę na spokojnie przeglądać tego katalogu Dalii. Tak okropnie powyciskane seksi buły i kipiący seks z fiszsbinami na biuście i stanikiem na metr od ciała, że nawet dla nieuświadomionych wygląda to chyba nie halo. To już nawet Triumph z gorszą rozmiarówką przedstawia lepiej swoje produkty. Odpowiedz Link
derenka w ogóle to... 28.02.12, 12:50 uważam, że mało jest tak naprawdę staników w intensywnych kolorach, tak żeby były w całości np.zielone. Teraz na wiosnę też chciałabym jakiś taki wesoły, np. cytrynowy stanik, albo limonkowy w żywym,nasyconym kolorze.Barwy te są teraz modne i kojarzą się z latem, szkoda że ich jest mało :/ Odpowiedz Link
besame.mucho Re: w ogóle to... 28.02.12, 13:52 Niestety w lecie najczęściej wchodzą pastele, brrr. A w zimie ciemne głębokie kolory i w rezultacie jasne i radosne nie wchodzą nigdy ;). Limonkowa freya zeta to był genialny stanik, ale w ogóle zety, to najfajniejsze staniki, jakie miałam, nie mogę odżałować, że już ich nie robią :). Odpowiedz Link
kasica_k Żółta 28.02.12, 14:08 będzie Lucy od Cleo: www.intimo.com.pl/_,k63/Zapowiedzi___Biustonosz_Lucy_Yellow_Cleo,t1901.html Być może w niektórych sklepach już jest. Odpowiedz Link
derenka Re: Żółta 28.02.12, 14:44 o widzisz :) super jest ta Lucy, nie wiedziałam, że taka będzie Odpowiedz Link
kasica_k Re: Żółta 28.02.12, 16:07 Bo trzeba czytać różowego blogaska! :) Właśnie wchodząca kolekcja Cleo: stanikomania.blox.pl/2011/08/Chanel-i-tropiki-czyli-Cleo-na-lato-2012.html (niestety różowej Mischy i kropkowanej Olivii podobno nie bedzie :( ) Odpowiedz Link
justinehh Żółta jest też Paige :)) 02.03.12, 22:39 www.bravissimo.com/products/lingerie/sensational-sets/paige-bra/lemon-vanilla/mm18lv/?show=16&sort=4&level=2 Odpowiedz Link
katee.bra Re: marzy mi się zielony biustonosz 28.02.12, 15:53 W kolorze takim jak Charnos Cherub był tez Curvy Kate Criss Cross brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2789 Odpowiedz Link
madzikmedzik Re: marzy mi się zielony biustonosz 01.03.12, 22:32 Zielony jest jeszcze Comexim Agua Verde. Nie jest jednak to zieleń butelkowa, a taka bardziej... hmmm... zgniła. Do tego jest haftowany pomarańczową i żółtawą nitką, więc nie wiem czy kwalifikuje się do mniej-strojnego biustonosza. Ale mogę powiedzieć, że jest śliczny i gdyby nie mała wpadka z doborem rozmiaru to nosiłabym go chyba codziennie :) Odpowiedz Link
agn-es5 Re: marzy mi się zielony biustonosz 11.05.12, 13:23 Na jesień 2012 Panache Masquerade proponuje MARLAINE w kolorze Mayan Print, nie jest w jest w jednostajnym kolorze ale wygląda fajnie na zdjęciu. Odpowiedz Link