Dodaj do ulubionych

SKLEP Z POLSKĄ BIELIZNĄ WROCŁAW

26.02.13, 19:31
Witam wszystkie biuściaste:) zazwyczaj nie piszę żadnych opinii na temat sklepów, w których robię zakupy, ale na ten trafiłam z polecenia koleżanki i jestem baaaardzo mile zaskoczona. To sklep na ul. Drukarskiej 36 koło drogerii Natura. Z pozoru nie wydaje się atrakcyjny, ale warto do niego wstąpić:) Noszę rozmiar 65J lub 65K. Kiedy zapytałam o taki rozmiar nie było zdziwienia tj. zazwyczaj w każdym sklepie. Do mierzenia dostałam chyba z 20 biustonoszy, w różnych fasonach i kolorach, nie wiem czy Panie mają kurs brafiterski ale widać, że mają doświadczenie w tym co robią. Pomogły mi w doborze, nie wciskały biustonoszy, które źle leżą, tylko od razu kazały je ściągać:) było zabawnie i miło, otrzymałam też mały prezent. Polecam jak najbardziej!
Obserwuj wątek
    • opium74 Re: SKLEP Z POLSKĄ BIELIZNĄ WROCŁAW 22.04.13, 14:46
      Ja tam trafiłam przez przypadek. Miałam jechac z koleżanka do sklepu gdzie sprzedają Effuniaki tj. na Drukarska 38. Zapamietałam że Drukarska 30 ileś i pojechałam.
      Ten sklep jest widoczny z ulicy, więc tam weszłysmy. Wystruj troche dziwny.....i staniki i kosmetyki i zabawki po kilka złotych ale tych staników na prawde dużo!
      Znajoma przymierzyła chyba z 20. Pani nie jest raczej po kursie brafitterki bo jako pierwszy zaproponowała 75B ;) ale jak juz doszłyśmy do porozumienia jesli chodzi o rozmiar to 60/65 EE/F był duzy wybór w BARDZO przystepnych cenach.
      O tym że to nie ten sklep którego szukałyśmy domysliłam sie jak zapytałam pania o biustonosze Ewy Michalak a pani zrobiła wielkie oczy :)
      Jednak znajoma kupiła tam stanik za niecałe 80 PLN, ładnie odszyty i świetnie leżący.

Trafiłysmy tez w końcu do sklepu swiatstaników.pl ale i wybór mniejszy i tak pustawo jakos i pani zdecydowanie mniej "przebojowa" i przekonująca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka