Dodaj do ulubionych

co jak freyowa erin? pomocy

04.08.13, 12:52
Dziewczyny, po bardzo długiej nieobecności wreszcie wracam ;) i pilnie potrzebuję Waszej pomocy. Muszę szybko uzupełnić braki stanikowe i szukam czegoś, co krojem będzie zbliżone do freyowej Erin (balkonetka). Mój biust lubi się z erin bardzo, ale szukam teraz czegoś w kolorze gorzkiej czekolady, w fiolecie, może czerwieni (czerwone wino). Pomóżcie, Kochane...
Obserwuj wątek
    • virgaaurea Re: co jak freyowa erin? pomocy 04.08.13, 15:53
      Z poprzednich kolekcji to chyba pixie i ginny. Ta ostatnia jest wiele ladniejsza na zywo niz na zdjeciach sklepu i nietrudno dostac przeceniona. Online mi sie nie podobala wcale, a na zywo bardzo ladna. Z nowszych secret garden i totally tartan sa ciete b. Podobnie, o ile nie identycznie, tylko, ze to zupelnie inna bajka kolorystyczna niz chcesz. Totally tartan juz tez widzialam taniej.
    • metia Freya Carmen 05.08.13, 16:32
      Zdaje się, że pierwszym halfcupem w tym kroju była Freya Carmen, która wystąpiła w pięknym, ciemnym fiolecie :)
      • ptysiowa_7 Re: Freya Carmen 05.08.13, 22:39
        Freya Carmen była trochę innym halfcupem - z wiszącymi fiszbinami. Ale być może balkonetka Carmen była krojona jak Erin. A Freya Lauren? Była w kolorze lupin, trochę zbliżonym do fioletu.
        • metia Re: Freya Carmen 06.08.13, 07:43
          Faktycznie, mostek był inny (i trochę szeroki). Ale krój misek i kształtowanie był takie, jak w Erin (mierzyłam). Zawsze można spróbować :) Lauren też wydaje się byc dobrym tropem. I jeszcze Freya Brooke była w tym kroju - ciemnoszara, z ciemnoróżowym wykończeniem.
    • nowokaina123 Re: co jak freyowa erin? pomocy 07.08.13, 14:01
      Dziękuje, dziewczyny :)
      A Freya Marina?

I z innej beczki: zakochałam się w Emmanuelle Fauve - myślicie, ze może pasowac na biust erinolubny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka