19iwona90
22.08.13, 09:46
Dzień dobry,
Mam na imię Iwona, jestem studentką V roku UG, specjalność marketing.
Tematem mojej pracy magisterskiej jest „Promocja bra – fittingu” i niestety mam problem z literaturą dot. bra – fiitingu. Posiadam dwie książki P. Nerret G. i Apsan R., Stark S.
Piszę do Państwa z prośbą o pomoc, gdyż rozdział dot. bra – fittingu w większej mierze będzie skupiał się na informacjach z Internetu. Od dłuższego czasu obserwuję fora, strony internetowe, fanpage dystrybutorów i salonów z bielizną. Jednak potrzebuję materiały „namacalne” (tak to nazwę:P), gdyż sam Internet nie przejdzie u mojego promotora.
To co najbardziej potrzebuję na dzień dzisiejszy to informacje dot. samego bra – fittingu, czym jest, aspekty, istota, charakterystyka.
Wiem, że wiele salonów organizuje przeróżne warsztaty, więc z pewnością posiadają Państwo jakiekolwiek materiały. Jeżeli byłaby możliwość ich udostępnienia, to byłabym niezmiernie wdzięczna. Prośba dotyczy i właścicielek salonów, które tu zaglądają (do których nie dotarłam jeszcze z wiadomością) i wszystkich innych osób, lobbystek, przypadkowo odwiedzających osób.
Drugim aspektem mojej pracy będzie skupienie się na działaniach promocyjnych jakie są organizowane i przez samych dystrybutorów i salony z bielizną. W tym przypadku Internet jest dla mnie skarbnicą materiału, ale jeżeli jest coś wartego uwagi, jeśli jakiekolwiek działania promocyjne przewyższyły Państwa oczekiwania, bądź zawiodły to także prosiłabym o informację. Wszelkie ulotki, katalogi, materiały promocyjne z wielką przyjemnością przygarnę.
Dodatkowo wszelkie uwagi, rady, wskazówki również są mile widziane.
Bardzo proszę o pomoc w zbiorze materiałów.
Z poważaniem
Iwona