Dodaj do ulubionych

Affinitas Jeanie

20.12.13, 10:01
Wlasnie zamowilam je w internecie i zastanawiam sie czy bedzie dobre? Czy wiecie moze cos na temat tego stanika? Szukalam opinii w necie, ale byly sprzeczne ;). Przewazaly jednak opinie, ze jest scisly, a miski sa glebokie.
Ostatnio zakupilam w necie bardzo ladny biustonosz z Aggio, ale jednak jest ciut zbyt scisly, a miski sa dosyc plytkie. Zakupione 70F zostanie w szufladzie na jakies lepsze, tzn. chudsze ;) czasy.
Zazwyczaj nosze 70F-G, a teraz z Jeanie zamowilam 75F. Jest szansa, ze trafie? ;))
Obserwuj wątek
    • ptysiowa_7 Re: Affinitas Jeanie 20.12.13, 17:53
      Moim zdaniem jest dużomiskowa i dość ścisła (mam dwa kolory 65D, a normalnie noszę 60E). Ten 75F może mieć za duże miseczki (zależy, czy nosisz 70F-G w brytyjczykach czy w rozmiarówce kontynentalnej). Ogólnie bardzo udany stanik, robi ładny kształt i jest wygodny.
      • rennie77 Re: Affinitas Jeanie 20.12.13, 18:57
        Dzieki za odzew :)).

Nie wiem jak to sie dzieje, ale mam w szufladzie pelna rozmiary od E do G. Ostatni nabytek przed tym ciut za malym Aggio to Chantelle w rozmiarze 65G.
        Skusilam sie, bo byl na wyprzedazy w bardzo dobrej cenie, a przyznam, ze sporo dobrego czytalam o Affinitas i na dodatek lubie cielaki :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka