kasica_k
27.12.13, 17:12
Drogie Lobbystki!
Przygotowuję tekst dla jednego z ogólnopolskich dzienników na temat naszego rynku bieliźniarskiego. Chodzi oczywiście o staniki :-) Chciałabym, by znalazło się w nim dużo miejsca na opinie konsumentek, czyli Was.
W związku z tym proszę Was o pomoc - odpowiedź na kilka pytań. Takie autentyczne relacje są dla mnie bardzo ważne. Niektóre z nich zacytuję w tekście.
Proszę Was w związku z tym o krótkie posty zawierające takie informacje:
1) Gdzie kupujesz biustonosze najczęściej i dlaczego
2) Czy jesteś zadowolona z ich jakości? Jakie masz zastrzeżenia?
3) Jaki nosisz rozmiar i czy na rynku jest dobry wybór w Twoim rozmiarze?
4) ile przeciętnie płacisz za biustonosz? czy Twoim zdaniem jest za drogo?
5) Twoje imię/pseudonim artystyczny, miejsce zamieszkania, czym się zajmujesz (np. Kasia, 40-letnia filolożka z Warszawy) :-) - jeśli to zbyt prywatna informacja, możecie również przysyłać wypowiedzi na mój mail gazetowy kasica_k@gazeta.pl
Interesuje mnie także Wasza opinia o bieliźnie polskiej. Możecie wspomnieć, czy ją kupujecie/kupowałyście, co sądzicie o jakości, relacji jakości do ceny, itp.
Możecie także wspominać o innych kobietach ze swojego otoczenia - mamach, siostrach itp. - gdzie one się zaopatrują i dlaczego?
Interesują mnie wypowiedzi ze wszystkich miejsc tabelki :-) Mam nadzieję, że uda mi się pokazać w tekście różne punkty widzenia i różne potrzeby kobiet, zarówno tych, które mają spory wybór w sklepach, jak i tych, które muszą długo szukać, zanim znajdą coś odpowiedniego.
Wypowiedzi możecie także przysyłać mi na priva: kasica_k@gazeta.pl.
Z góry wielkie dzięki za pomoc! :)