yaga7
29.10.14, 06:32
Od jakiegoś czasu testuję polskie marki i tak mi się nasunęło parę pytań, może któraś mi pomoże.
Bardzo przypasowała mi do gustu Gorsenia i jej balkonetki Bacio, Florence, Olivia, Verona. Leżą bardzo dobrze i są megawygodne, nic nigdzie się nie wpija, nie wbija, fiszbiny w porządku, uniesienie ok. Pytanie brzmi - czy jakaś inna firma robi podobne balkonetki, czy raczej nie bardzo?
Mierzyłam semi-softa Avy - o ile podniesienie i zebranie ok, o tyle boczna fiszbina jest mega niewygodna i okazało się, że po godzinie stanik muszę zdjąć (oczywiście w czasie przymiarki było ok, metka urwana, stanik uprany, a tu się okazuje, że chodzić się nie da). Pytanie brzmi - czy wszystkie semi-softy i inne modele Avy mają te boczne fiszbiny i są one tak gryzące? Bo jak tak, to już Avy testować nie będę, boczna fiszbina mnie zabija.
Mierzyłam semi-softa K-24 Dalii (skoro to taki mega polecany kroj i w ogóle), ale jestem mega niekompatybilna, za wąskie fiszbiny, miska szyta na węższy i bardziej wystający biust, widocznie mam naleśniki ;) Pytanie - czy wszystkie modele Dalii mają tak wąskie fiszbiny, czy jednak np. miękusy są szyte jakoś inaczej?
Z tych trzech marek najszersze fiszbiny ma chyba Ava i gdyby nie ta boczna fiszbina, to ten semi-soft byłby super. Czy jakaś inna firma robi podobne semi-softy?
I w jakie marki jeszcze celować? Jak wypada np. Gaia?
Dzięki za pomoc :)