Dodaj do ulubionych

Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ?

12.12.05, 16:29
No właśnie. Przyznać się ! :) Która z was zyskała rozmiar dzięki braniu tabletek antykoncepcyjnych ? Ja oświadczam, że ja nie. Ale może wśród nas są podszywaczki z oryginalnym 70A ?
Obserwuj wątek
    • klerken Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 16:34
      No dobra, przyznam się!
      Z 70E sprzed pigułek mam 70F :-)

Ale już w czwartek idę do lekarza celem zmiany tych tabletek (bo od poprzednich
      nic mi nie urosło).

:-)))
      • kasia-78 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 17:21
        Eeee, "E" jeszcze przed pigułką się nie liczy :)
    • butters77 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 16:37
      Nie wiem, czy mogę się wypowiadać, bo nie zawdzięczam "D", tylko "F/G":) Kiedy
      zaczęłam brać pigułki, biust urósł mi z E do wyżej wymienionego - czyli o ponad
      rozmiar.
      A o tym, od kiedy mamy duże biusty, było już trochę tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27130488
    • butters77 PS. 12.12.05, 16:40
      > Ale może wśród nas są podszywaczki z oryginalnym 70A ?

Myślę, że każda z nas oryginalnie miała A:)
      • kasia-78 Re: PS. 12.12.05, 17:23
        Oryginalnie to każda z nas miała skrzela a może nawet zalążek penisa (w fazie płodowej) :)))
        • sigrun Re: PS. 12.12.05, 18:46
          Sigrun au naturelle: C, w fazie ostrego treningu: B, po pigułkach i dobrym
          żarełku: D :-))) Więcej nie planuję, chociaż w fazie karmienia to był rozmiar
          Lolo Ferrari. Aż nie chciałam sprawdzać, bo się bałam ;-)
          • kasia-78 Re: PS. 12.12.05, 19:27
            To w czasie karmienia bez stanika chodziłaś ? Szalona ! Od B do D...
            Niniejszym nadaję ci tytuł Księżniczki Przypływów (i odpływów) :)

BTW. To od ćwiczeń piersi potrafią o rozmiar zmaleć ? Niesamowite...
            • drzazga1 Re: PS. 12.12.05, 23:04
              Kasia, nie ludz sie - jak ktoras ma z natury np. duze B i zacznie ostro trenowac
              to biust jej zleci w pierwszej kolejnosci. A jesli ktos ma takie F to nawet po
              cwiczeniach on sie nie ruszy:(. Kiedys dosc szybko zeszlo mi prawie 10 kg (nie
              specjalnie, ot, zycie dokopalo), a cycki zostaly.

Co do pytania, ja przy branym kiedys cilescie nie zauwazylam zadnych zmian,
              teraz nie biore nic, eh...
    • 18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 23:43
      Mi urosły o prawie dwa rozmiary, z małego B -do tego nierównych do dużego C
      podczas brania Cilest. I tak juz zostało mimo iż było to 6 lat temu a Cilest
      brałam niecały rok.
      Miałam wtedy 18 i nie jestem pewna do konca czy po prostu same z siebie mi
      urosły pomimo iz brałam tabletki, znaczy sie ze bez tego Cilestu tez takie bym
      miała czy urosły mi od tabletek? Kobiety u mnie w rodzinie raczej piersiaste są
      wiec moze tabletki tylko to spotęgowały albo przyspieszyły.
      • gonia28b Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 12:23
        Oj, chyba za bardzo Cię nie pocieszę. O jeden rozmiar - wydaje mi się -
        faktycznie mogły urosnąć pod wpływem pigułek. A ten drugi, to już chyba "na
        dwoje babcia wróżyła".
        Ja akurat już w wieku 15 lat nosiłam miskę C i tak się trzymało przez lata, aż
        do momentu zajścia w ciążę. Ale powiedzmy, że bardzo szybko dorastała. Mozna
        powiedzieć, że w ciąży urósł mi o ok 1,5 rozmiaru. Zakładam jeszcze D, ale
        niektóre staniki, te co kupiłam na poczatku ciąży zaczynają się robić
        przyciasne.
        Przytaczam tutaj swój przypadek (chociaż tabletek nigdy nie brałam), bo wydaje
        mi się, że w pigułkach dostarczamy organizmowi podobnych hormonów jakie są u
        kobiety u ciężarnej.
        • 18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 13:08
          Ale mnie to ani nie pociesza ani nie dołuje. Urosly w takim okresie że jeszcze
          mogły same z siebie urosnąć, mogly po pigułkach ( jeśli tak - jestem im
          wdzięczna)
          Nie ważne w jaki sposób to sie stało, ważne że takie są i takie pozostaly.
          • gonia28b Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 14:30
            No to spoko :-)
            A ja się tylko podzieliłam własnymi spostrzeżeniami.
            • 18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 22:29
              Mamy takie same, albo po tabletkach albo nie. Czy to ważne, eh taki szczegół ;-
              ))
              Nie zmienia to faktu że są jakie są i nie zmieniaja się.
              Wolalabym ciut mniejsze ale co ja bede z naturą wojować ;-)))
              • 18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 22:30
                18_lipcowa napisała:

> Mamy takie same- mialam na mysli spostrzeżenia ofkors...
    • natural.women Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 00:16
      z 75D do 90F :( ale to chyba nie tylko pigułki
      odstawiłam pigułki 2 miesiące temu, po kilku latach, ale mój m marudzi żebym do
      nich wróciła bo są wygodne... tylko dla kogo? kiedy wymyślą pigułki dla facetów?
      nie miałabym nic przeciwko jakby penisy o jeden rozmiar większe się od tego
      robiły ;)
      wiem że po odstawieniu pigułek figura mi od razu nie wróci do poprzedniego
      stanu, ale nie wiem może to subiektywne bo na wadze nie zauważyłam zmian, ale w
      ubraniach, spódnicach zauważyłam że są jakieś luźniejsze i nie czuję się taka
      opuchnięta co mi się czasem zdarzało...
    • zettrzy Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 03:49
      to rozmiar biustu sie zmienia skutkiem brania tabletek? no patrzcie co mnie
      ominelo - rozmiar jaki mialam od szkoly sredniej powiekszyl sie dopiero kiedy
      utylam gdzies tak okolo 35
      amerykanskie tabletki widac nie dzialaja na biust
      • sigrun Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 07:21
        A propos przypływów i odpływów, wyjaśniam. Przy ostrym treningu spalasz tkankę
        tłuszczową. Jesli nie masz jej w nadmiarze na ciele, zaczynasz spalać tą na
        biuście i to w pierwszej kolejności, skutkiem czego - patrz koksiary - zostaje
        sam gruczoł i skóra :-( Dlatego tyle dmuchanych lal wsród zawodowych fitnessek.
        Czekam kiedy panna Kobielak zafunduje sobie nowe cycki ;-)
        Podczas karmienia nie chodziłam bez stanika. Stawiałam natomiast na dobrą
        gatunkowo mikrofibrę, która pod wpływem ciepłoty ciała dostosowywała się do
        nowych gabarytów :-)
        Reasumując, myślę że duży przyrost miski jest spowodowny po porstu żle dobranymi
        pigułkami, jak np. moja kumpela od A do F.
    • bo.tak Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 15.12.05, 10:15
      u mnie przed D70 a po pigułkach 75F, to nie jest smieszne!
      zwłaszcza ze czytam, ze po rzuceniu pigułek tez specjalnie sie to nie zmienia...
      nosz kurcze :(
    • butters77 Po odstawieniu pigułek... 17.05.06, 15:31
      Wygrzebałam taki wątek, żeby podzielić się swoim doświadczeniem. Na początku
      roku odstawiłam pigułki i widzę, że biust stopniowo mi maleje. Różnica jest
      wyraźna - myślę, że jeden cały rozmiar, bo staniki, które były mi przyciasne,
      teraz leżą w sam raz. Gorzej z tymi, które były akurat lub lekko duże - nie
      bardzo nadają się już do noszenia:(

Ale chciałam powiedzieć o czymś jeszcze innym (właściwie ostrzec). Jak pisałam,
      biust maleje mi od stycznia, więc nie jakoś gwałtownie - ale mimo wszystko
      zauważyłam mnóstwo "zaczątków rozstępów". Teraz smaruję się wszystkimi
      specyfikami, które dopadnę - ale dziewczynom, które planują odstawić tabletki
      radzę sięgnąć po preparaty przeciw rozstępom już PRZED (jak przed ciążą).

Pozdrawiam
      (70 F;)
    • butters77 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce (tuniaa) 25.06.06, 23:21
      tuniaa napisała"

mi się powiększył z C/d do zdecydowanego E...i juz nie wrócił do poprzedniego
      stanu...nie były to tabl.antykoncepcyjne, ale leczenie hormonami, jak sie potem
      okazało całkowicie zbędne...
      potem po innych lekach mi się przytyło i teraz mam G, bo jakos dziwnie zawsze
      mi w biust idzie...
    • malpusia4 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 27.11.06, 17:45
      No tak... dokładnie- swoje D zawdzięczam pigułkom (Harmonet). Nikt mnie
      niestety nie uprzedził, że piersi mogą urosnąć o cały rozmiar, więc byłam lekko
      zdziwiona że staniki mi się kurczą- i do tego wszystkie naraz=))
    • asgird Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 14.12.06, 22:21
      Mi sie powiekszyly na szczescie tylko o jakies pol rozmiaru, a biore pigulki od
      roku [najpierw diane35, teraz cilest]. Nosilam 75c, teraz mam cos pomiedzy C a
      D.
    • madzior84 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 18.12.06, 13:16
      Pół roku temu odstawiłam tabletki po raz drugi. Zaczynałam z 75D, teraz mam 75F
      (w stronę 70G/H). I nie chcą cholery się zmniejszyć. Miałam zacząć po wakacjach
      brać znowu piguły, ale nie przeżyję kolejnej wymiany staników na większe...
    • kasiamat00 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 20.12.06, 22:49
      Mi po pigułce skoczył z małego 70D do dużego 70E. A teraz po odstawieniu zrobiło
      się małe 70E. Ciekawe co będzie jak znowu zacznę brać hormony (bo pewnie kiedyś
      do nich wrócę)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka