kasia-78 12.12.05, 16:29 No właśnie. Przyznać się ! :) Która z was zyskała rozmiar dzięki braniu tabletek antykoncepcyjnych ? Ja oświadczam, że ja nie. Ale może wśród nas są podszywaczki z oryginalnym 70A ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klerken Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 16:34 No dobra, przyznam się! Z 70E sprzed pigułek mam 70F :-) Ale już w czwartek idę do lekarza celem zmiany tych tabletek (bo od poprzednich nic mi nie urosło). :-))) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 17:21 Eeee, "E" jeszcze przed pigułką się nie liczy :) Odpowiedz Link
butters77 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 16:37 Nie wiem, czy mogę się wypowiadać, bo nie zawdzięczam "D", tylko "F/G":) Kiedy zaczęłam brać pigułki, biust urósł mi z E do wyżej wymienionego - czyli o ponad rozmiar. A o tym, od kiedy mamy duże biusty, było już trochę tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27130488 Odpowiedz Link
butters77 PS. 12.12.05, 16:40 > Ale może wśród nas są podszywaczki z oryginalnym 70A ? Myślę, że każda z nas oryginalnie miała A:) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: PS. 12.12.05, 17:23 Oryginalnie to każda z nas miała skrzela a może nawet zalążek penisa (w fazie płodowej) :))) Odpowiedz Link
sigrun Re: PS. 12.12.05, 18:46 Sigrun au naturelle: C, w fazie ostrego treningu: B, po pigułkach i dobrym żarełku: D :-))) Więcej nie planuję, chociaż w fazie karmienia to był rozmiar Lolo Ferrari. Aż nie chciałam sprawdzać, bo się bałam ;-) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: PS. 12.12.05, 19:27 To w czasie karmienia bez stanika chodziłaś ? Szalona ! Od B do D... Niniejszym nadaję ci tytuł Księżniczki Przypływów (i odpływów) :) BTW. To od ćwiczeń piersi potrafią o rozmiar zmaleć ? Niesamowite... Odpowiedz Link
drzazga1 Re: PS. 12.12.05, 23:04 Kasia, nie ludz sie - jak ktoras ma z natury np. duze B i zacznie ostro trenowac to biust jej zleci w pierwszej kolejnosci. A jesli ktos ma takie F to nawet po cwiczeniach on sie nie ruszy:(. Kiedys dosc szybko zeszlo mi prawie 10 kg (nie specjalnie, ot, zycie dokopalo), a cycki zostaly. Co do pytania, ja przy branym kiedys cilescie nie zauwazylam zadnych zmian, teraz nie biore nic, eh... Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 12.12.05, 23:43 Mi urosły o prawie dwa rozmiary, z małego B -do tego nierównych do dużego C podczas brania Cilest. I tak juz zostało mimo iż było to 6 lat temu a Cilest brałam niecały rok. Miałam wtedy 18 i nie jestem pewna do konca czy po prostu same z siebie mi urosły pomimo iz brałam tabletki, znaczy sie ze bez tego Cilestu tez takie bym miała czy urosły mi od tabletek? Kobiety u mnie w rodzinie raczej piersiaste są wiec moze tabletki tylko to spotęgowały albo przyspieszyły. Odpowiedz Link
gonia28b Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 12:23 Oj, chyba za bardzo Cię nie pocieszę. O jeden rozmiar - wydaje mi się - faktycznie mogły urosnąć pod wpływem pigułek. A ten drugi, to już chyba "na dwoje babcia wróżyła". Ja akurat już w wieku 15 lat nosiłam miskę C i tak się trzymało przez lata, aż do momentu zajścia w ciążę. Ale powiedzmy, że bardzo szybko dorastała. Mozna powiedzieć, że w ciąży urósł mi o ok 1,5 rozmiaru. Zakładam jeszcze D, ale niektóre staniki, te co kupiłam na poczatku ciąży zaczynają się robić przyciasne. Przytaczam tutaj swój przypadek (chociaż tabletek nigdy nie brałam), bo wydaje mi się, że w pigułkach dostarczamy organizmowi podobnych hormonów jakie są u kobiety u ciężarnej. Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 13:08 Ale mnie to ani nie pociesza ani nie dołuje. Urosly w takim okresie że jeszcze mogły same z siebie urosnąć, mogly po pigułkach ( jeśli tak - jestem im wdzięczna) Nie ważne w jaki sposób to sie stało, ważne że takie są i takie pozostaly. Odpowiedz Link
gonia28b Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 14:30 No to spoko :-) A ja się tylko podzieliłam własnymi spostrzeżeniami. Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 22:29 Mamy takie same, albo po tabletkach albo nie. Czy to ważne, eh taki szczegół ;- )) Nie zmienia to faktu że są jakie są i nie zmieniaja się. Wolalabym ciut mniejsze ale co ja bede z naturą wojować ;-))) Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 22:30 18_lipcowa napisała: > Mamy takie same- mialam na mysli spostrzeżenia ofkors... Odpowiedz Link
natural.women Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 00:16 z 75D do 90F :( ale to chyba nie tylko pigułki odstawiłam pigułki 2 miesiące temu, po kilku latach, ale mój m marudzi żebym do nich wróciła bo są wygodne... tylko dla kogo? kiedy wymyślą pigułki dla facetów? nie miałabym nic przeciwko jakby penisy o jeden rozmiar większe się od tego robiły ;) wiem że po odstawieniu pigułek figura mi od razu nie wróci do poprzedniego stanu, ale nie wiem może to subiektywne bo na wadze nie zauważyłam zmian, ale w ubraniach, spódnicach zauważyłam że są jakieś luźniejsze i nie czuję się taka opuchnięta co mi się czasem zdarzało... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 03:49 to rozmiar biustu sie zmienia skutkiem brania tabletek? no patrzcie co mnie ominelo - rozmiar jaki mialam od szkoly sredniej powiekszyl sie dopiero kiedy utylam gdzies tak okolo 35 amerykanskie tabletki widac nie dzialaja na biust Odpowiedz Link
sigrun Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 13.12.05, 07:21 A propos przypływów i odpływów, wyjaśniam. Przy ostrym treningu spalasz tkankę tłuszczową. Jesli nie masz jej w nadmiarze na ciele, zaczynasz spalać tą na biuście i to w pierwszej kolejności, skutkiem czego - patrz koksiary - zostaje sam gruczoł i skóra :-( Dlatego tyle dmuchanych lal wsród zawodowych fitnessek. Czekam kiedy panna Kobielak zafunduje sobie nowe cycki ;-) Podczas karmienia nie chodziłam bez stanika. Stawiałam natomiast na dobrą gatunkowo mikrofibrę, która pod wpływem ciepłoty ciała dostosowywała się do nowych gabarytów :-) Reasumując, myślę że duży przyrost miski jest spowodowny po porstu żle dobranymi pigułkami, jak np. moja kumpela od A do F. Odpowiedz Link
bo.tak Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 15.12.05, 10:15 u mnie przed D70 a po pigułkach 75F, to nie jest smieszne! zwłaszcza ze czytam, ze po rzuceniu pigułek tez specjalnie sie to nie zmienia... nosz kurcze :( Odpowiedz Link
butters77 Po odstawieniu pigułek... 17.05.06, 15:31 Wygrzebałam taki wątek, żeby podzielić się swoim doświadczeniem. Na początku roku odstawiłam pigułki i widzę, że biust stopniowo mi maleje. Różnica jest wyraźna - myślę, że jeden cały rozmiar, bo staniki, które były mi przyciasne, teraz leżą w sam raz. Gorzej z tymi, które były akurat lub lekko duże - nie bardzo nadają się już do noszenia:( Ale chciałam powiedzieć o czymś jeszcze innym (właściwie ostrzec). Jak pisałam, biust maleje mi od stycznia, więc nie jakoś gwałtownie - ale mimo wszystko zauważyłam mnóstwo "zaczątków rozstępów". Teraz smaruję się wszystkimi specyfikami, które dopadnę - ale dziewczynom, które planują odstawić tabletki radzę sięgnąć po preparaty przeciw rozstępom już PRZED (jak przed ciążą). Pozdrawiam (70 F;) Odpowiedz Link
butters77 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce (tuniaa) 25.06.06, 23:21 tuniaa napisała" mi się powiększył z C/d do zdecydowanego E...i juz nie wrócił do poprzedniego stanu...nie były to tabl.antykoncepcyjne, ale leczenie hormonami, jak sie potem okazało całkowicie zbędne... potem po innych lekach mi się przytyło i teraz mam G, bo jakos dziwnie zawsze mi w biust idzie... Odpowiedz Link
malpusia4 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 27.11.06, 17:45 No tak... dokładnie- swoje D zawdzięczam pigułkom (Harmonet). Nikt mnie niestety nie uprzedził, że piersi mogą urosnąć o cały rozmiar, więc byłam lekko zdziwiona że staniki mi się kurczą- i do tego wszystkie naraz=)) Odpowiedz Link
asgird Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 14.12.06, 22:21 Mi sie powiekszyly na szczescie tylko o jakies pol rozmiaru, a biore pigulki od roku [najpierw diane35, teraz cilest]. Nosilam 75c, teraz mam cos pomiedzy C a D. Odpowiedz Link
madzior84 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 18.12.06, 13:16 Pół roku temu odstawiłam tabletki po raz drugi. Zaczynałam z 75D, teraz mam 75F (w stronę 70G/H). I nie chcą cholery się zmniejszyć. Miałam zacząć po wakacjach brać znowu piguły, ale nie przeżyję kolejnej wymiany staników na większe... Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Która zawdzięcza swoje "D" pigułce ? 20.12.06, 22:49 Mi po pigułce skoczył z małego 70D do dużego 70E. A teraz po odstawieniu zrobiło się małe 70E. Ciekawe co będzie jak znowu zacznę brać hormony (bo pewnie kiedyś do nich wrócę)? Odpowiedz Link