maheda 16.11.06, 13:01 "Uwielbiam" opisy na allegro. Sprzedaje ktoś stanik z miseczką FF albo G, a w opisie: "STANIK NA MEGA DUZE PIERSI" albo: "MEGA STANIK" Ciekawe, jak by taki ktoś nazwał stanik z miseczką L? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka84 Re: Mega duże... wrrrrr 16.11.06, 13:15 A staniki z miseczka A bywaja opatrzane opisem "pierwszy stanik" albo "stanik dla nastolatki":P A ja mialam juz nie jeden i nastolatka od kilku lat rowniez nie jestem;) Wniosek: "olac". Odpowiedz Link
1tygrysek1 Re: Mega duże... wrrrrr 16.11.06, 14:33 maheda napisała: > Ciekawe, jak by taki ktoś nazwał stanik z miseczką L? Spadochronem zapewne ;) Ale nie przejmuj się. Widać ludzie lubią przesadzać.. Odpowiedz Link
maheda Re: Mega duże... wrrrrr 16.11.06, 18:09 :) Miałam takeigo fizyka w szkole, staniki zwykł był określać eufemistycznie "czapeczki dla bliźniaków". Dla miseczek około K, pojawiłyby się w tym kontekście niewątpliwie nowe określenia :) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Mega duże... wrrrrr 16.11.06, 18:16 No ale o co chodzi? Ja tam sie nie wstydze, ze mam Mega Duze :) Odpowiedz Link
satia2004 Re: Mega duże... wrrrrr 16.11.06, 18:41 Mnie zawsze rozkłada na łopatki określenie "dla puszystej" ... szczególnie w odniesieniu do rozmiaru 70-75 E/F :) :) :) Odpowiedz Link
lakie Re: Mega duże... wrrrrr 16.11.06, 18:46 kompleksów się można nabawić, jeszcze rozumiem jak jest pod biustem 105 ale 70 albo 75?? Czy jak sie ma miseczkę powyżej C to juz się jest puszystą kobietą?? Ja do mega szczypłych nie należę bo jak się łatwo domyślić mam czym oddychać a i na czym siedzieć też mam, ale nie uważam sie za osobę która musi się ubierac w sklepach dla puszytych :D Poza tym puszystość kojarzy mi sie, bardziej z paniami w churach gospell :D Kasia Odpowiedz Link
anna-pia Re: Mega duże... wrrrrr 16.11.06, 23:10 "Mega"? Ech, to chyba ludzie, dla których "duży" biust to jest D. Ograniczeni światopoglądowo czyli. "Pierwszy"? Jak wyżej. Myślą, że każdej kobiecie biust rośnie. Nie znają się, a ignorantami nie warto się przejmować. Odpowiedz Link
kasica_k dziewczyny, spokojnie 23.11.06, 15:43 Przyjdzie Butters, to skasuje te smieci. To musi chwile potrwac, nie przypuszczam, zeby administrowala tym forum na pelen etat :) Odpowiedz Link
maheda ha! 23.11.06, 16:15 Mail mi zastrajkował i pokazywał uparcie 0 (zero) nowych wiadomości! Już poszło :) Odpowiedz Link