kofi06 06.08.07, 17:58 Przy ciasnym obwodzie pojawiają się na plecach balerony :-( Czy doświadczone biuściaste wiedzą coś na temat ich zaniku? Czy też trzeba je polubić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitupitu10 Re: Balerony plecowe 06.08.07, 18:30 Nie jestem doświadczoną biuściastą, ale pozwolę sobie skierować Cię do odpowiedniego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=65047552&v=2&s=0 Niestety nie potrafię ładnie wkleić linka :( , może ktoś zaradzi? Acha, no i wszystkiego najlepszego na nowej (stanikowej) drodze życia :) Odpowiedz Link
kofi06 Re: Balerony plecowe 06.08.07, 18:38 Wychodzi na to, że raczej trzeba się nieco przyzwyczaić do baleroniku. Obwód mam ciasny. Więc może z czasem tak jak i sama pierś część tego tłuszczu wyemigruje w inne rejony :-) Znaczy się, do przodu :-) Zgarniam i zgarniam i może to przyniesie efekty. Zobaczymy. Odpowiedz Link
salsa.loca Re: Balerony plecowe 06.08.07, 19:23 ostanio probowałam kolezance wytłumaczyc ze jak ma tłuszczyk na pleckach to obwod musi byc ciasniejszy ona jednak twardo twierdzi ze musi miec luzniejszy bo ja w tłuszczyk ucisnie i bedzie odparzenie, wiec nosi zapiecie na łopatkach:) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Balerony plecowe 07.08.07, 11:32 salsa.loca napisała: > ona jednak twardo twierdzi ze musi miec luzniejszy bo ja w tłuszczyk ucisnie i > bedzie odparzenie, wiec nosi zapiecie na łopatkach:) Eee... Co jej się odparzy?? Postuluję o założenie nowego wątku: 'Wszystko co chciałybyście wiedzieć o stanikach, ale (i słusznie) bałyście się zapytać' :D a.k.a. killer-teksty nieuświadomionych :) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Balerony plecowe 07.08.07, 22:40 A tak serio, to odparzylo sie cos komus od obwodu stanika? Bo mnie nigdy. A lato mamy niezle chwilami, bez stanika raczej nie chadzam... Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Balerony plecowe 07.08.07, 23:06 Ja myśle że przy dużym biuście i za szerokim obwodzie mogłoby się odparzyć pod piersiami,tam gdzie skura piersi stykałaby się ze skurą pod piersiami. Oczywiscie w prawidłowo dobranym staniku nie ma takiej możliwości:) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Balerony plecowe 08.08.07, 07:31 o dokładnie, pod piersiami ewentualnie. Własnie o tym sobie pomyślałam, jak ostatnio widziałam u siebie na osiedlu młodą dziewczynę z wozkiem. Zgrabna, szczupła, a piersi wisiały jej prawie na brzuchu... A pewnie powinna nosić jakieś 65G/H czy coś w tym guście. Ale ja nie mam odwagi w uświadamianiu, więc nic nie zrobiłam... Odpowiedz Link