Dodaj do ulubionych

Nowe Kris Line'y w brastopie

11.10.07, 01:45
Wszystkim rozważającym zakup stanika firmy Kris Line polecam zdjęcia z brastopu. Mniej fotoszopa niż zwykle (ta firma słynie z wyfotoszopowanych modelek), więc wreszcie widać, jakie podtrzymanie oferuje ich bielizna.
Tu mamy cycki wiszące:
www.brastop.co.uk/SetDetails.aspx?setName=Kris%20Line%20Laura%20Black/Pink
Tu z kolei buły, typowe kazjerki:
www.brastop.co.uk/SetDetails.aspx?setName=Kris%20Line%20Violine%20Pink
A tu widać, że ich fiszbiny nie przylegają do mostka:
www.brastop.co.uk/SetDetails.aspx?setName=Kris%20Line%20Irmina%20Black
Fenomen ceny tej bielizny naprawdę mnie zastanawia... 19 funtów? Po przecenie? No proszę... Toż w porównaniu nawet z avocado, to jest badziewie.
Obserwuj wątek
    • kasica_k Re: Nowe Kris Line'y w brastopie 11.10.07, 02:26
      Żadnej przeceny nie było :) To taki wabik na klientki.
      • limonka_01 Re: Nowe Kris Line'y w brastopie 11.10.07, 02:42
        Eee tam, na Brastopie przeceny to status quo ;)
        Rzucili tylko nową porcję staników.
        • kasica_k Re: Nowe Kris Line'y w brastopie 11.10.07, 03:09
          Myślisz, że gdzieś je wcześniej sprzedawali, a potem przecenione wrzucili do
          Brastopu? Bo ja myślę, że wątpię :)
          • limonka_01 Re: Nowe Kris Line'y w brastopie 11.10.07, 03:31
            Myślę, że trzymali w magazynie, aby móc często i systematycznie pokazywać nowinki w sklepie. Albo dostali kolejną partię od producenta, który odświeża swoje magazyny.
            • kasica_k Re: Nowe Kris Line'y w brastopie 11.10.07, 16:50
              Miałam na myśli Kris Line :) Wydaje mi się, że Kris Line sprzedaje swoje
              produkty do Brastopu od razu, bez żadnego przeceniania. To Brastop wymyśla tę
              poprzednią cenę. Naprawdę nie podejrzewam, żeby te staniki gdziekolwiek chodziły
              po 28 funtów, nikt by tego nie kupił. No chyba że są gdzieś, tylko ja nic o tym
              nie wiem :)
    • kasiamat00 [OT] Nowy Brastop 11.10.07, 17:51
      Podepnę się do tego wątku - czy Wam po ostatnich przeróbkach strony brastopowej
      też chodzi ona w tempie pijanego żółwia? Bo zastanawiam się co się dzieje -
      łącze mam przyzwoite (ca. 1Mb/s), komputer może i stary, ale z czytaniem stron
      sobie radzi, wszystko inne chodzi super - tylko ten nieszczęsny Brastop muli mi
      przeglądarkę.
      • chrumpsowa Re: [OT] Nowy Brastop 11.10.07, 18:23
        Mi chodzi bez problemu... Nie widze roznicy w szybkosci dzialania przegladarki
        starej i nowej...
        • mauzonka Re: [OT] Nowy Brastop 11.10.07, 22:16
          Mi wprawdzie nie muli, ale pod operą nie chcą się zoomy zdjęć pokazywać. Wyskakuje popup i przez kwadrans świeci się ,,loading...''. Powiększenia staników przeglądam pod fajerfoksem:)
    • veev Re: Nowe Kris Line'y w brastopie 11.10.07, 23:00
      Ale ta Irmina, tak swoja droga, to sliczna jest, taka troche "francuska
      pokojowka" :) Szkoda, ze majtki takie dziwaczne, jakby zrobili do kompletu
      french knickers albo jakies fikusne szorciki, to bym chyba caly komplet kupila
      nie do noszenia nawet, ale na specjalne okazje ;)

v.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka