Dodaj do ulubionych

FRILLY INTIMATES

11.11.07, 22:47
Macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Na listkach wypatrzyłam stanik w
kuszącym fioletowym kolorze
www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=FRI-4466 który nie wiedzieć
czemu w Bellissimie występuje pod szyldem Panache
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1534&kategoria=#powiekszenie
i teraz nie wiem czy to całe Frilly Intimates to faktycznie Panache? Jak z
ich rozmiarówką? Z jakością? Ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • narcyza5 Re: FRILLY INTIMATES 12.11.07, 08:14
      bo to Panache, ich nowa marka (analogicznie jak Masquerade czy
      Atlantis).
      • magda-fl Re: Brooke 04.12.07, 12:50
        Zamówiłam komplet Brooke w kolorze Blackberry w Bellissimie. Właśnie przyszedł.
        Stanik ma lekko usztywniane miseczki, o czym Bellissima zapomniała wspomnieć, no
        ale ok, niech im tam będzie. Sam w sobie jest bardzo ładny, kokardki są w tym
        samym odcieniu co stanik, nie odznaczają się tak kolorystycznie, jak to wynika z
        fotek, więc to akurat na plus.
        Rozmiarowo 70G przy moim 81/105 wygląda tak, że mogę się zapiąć na środkową
        haftkę i jest ok, ale że nie chcę go rozciągać, bo nie wiem czy zostanie, to na
        razie zapięłam na najluźniejszą. W biuście jest tak na styk, może z lekką
        tendencją bułkowania w większej piersi, ale większy byłby chyba za duży. Chyba,
        bo i tak nie mam jak się przekonać, bo Frilly robi staniki do G tylko.
        Stringi-thong - urocze, koronkowe, z zalotną dziurką z tyłu :D Na Listkach można
        je obadać i z tyłu www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=FRI-4466
        Wzięłam L, dostałam 14 (to L?) i wydają mi się strasznie duże, ale znowuż jak je
        przymierzyłam to tej wielkości tak nie widać i sama nie wiem... Tylko żeby mi
        się nie rozciągnęły, bo w sumie nie są tak obcisłe, jak inne, które noszę. Ech,
        zakup bielizny to niezwykle trudna sprawa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka