kasiamat00 01.01.08, 13:43 Jak rozumiem, wszystkie biuściaste jeszcze odsypiają Sylwestra? :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaagna Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 14:01 Wszystkiego najlepszego! Pięknych i wygodnyh, dobrze dobranych rozmiarowo staniczków życzę! A skąd, nie śpię. Wciaż się zastanawiam, czy zamówić w Listkach Figowych tę różową Elizę... Wchodzę na stronę sklepu, oglądam, przeliczam na złotówki i uciekam. Odpowiedz Link
irtardo Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 15:34 Wszystkiego Dobrego w Nowym ROku! Odpowiedz Link
ungore Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 15:44 O nie Moja Droga! :) ja o 13 już kupowałam stanik :D to się nazywa godne rozpoczęcie roku! Byłam umówiona z Panią z PeachField na wielkie przymieżanie... Wszystko zakończone sukcesem- efekty w Galerii :) Wszystkim życzę teego by ten rok nie okazał się gorszy od poprzedniego:* Odpowiedz Link
jaagna Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 17:54 ungore, byłaś lepsza! Ja w końcu zamówiłam tę fuksjową Elizę, ale dopiero po godz. 14. Ech, przebiłas mnie o godzinę! ;-) Odpowiedz Link
ungore :)nic straconego! 01.01.08, 18:57 Masz szansę mnie przebić za rok :D Życzę Ci żebys była zadowolona z Elizy tak samo jak ja z Casablanki :) Odpowiedz Link
patja12 Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 17:27 Ode mnie też życzenia - całej szuflady idealnych staników i wszystkiego czego pragniecie w 2008 roku :) Odpowiedz Link
charm Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 17:45 Ja również dołączam się do życzeń ślicznych, idealnie dopasowanych staników, i spełnienia wszystkich marzeń :-) Odpowiedz Link
edytaf5 Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 17:49 Tez zycze wszystkim (i sobie ;) ), zebysmy nie baly sie w tym roku (i kazdym nastepnym) spelniac swoich marzen!!! No i dobrze dobranyh stanikow tez zycze ;) Odpowiedz Link
edytaf5 Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 17:49 dobranych mialo byc ;) Odpowiedz Link
mig_usia Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 01.01.08, 18:06 spelnienia marzen oraz pieknych i dopasowanych staniczkow :) Odpowiedz Link
maheda "Biuściaste" życzenia noworoczne ;) 01.01.08, 18:37 i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Wszystkim Wam życzę cudownego Nowego Roku 2008 :) Odpowiedz Link
agastrusia Re: "Biuściaste" życzenia noworoczne ;) 01.01.08, 18:52 Kartka noworoczna super ;-P Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ! Odpowiedz Link
kasica_k Re: Wszystkiego najlepszego w nowym roku! 02.01.08, 01:59 kasiamat00 napisała: > Jak rozumiem, wszystkie biuściaste jeszcze odsypiają Sylwestra? :P Pewnie - swojego odsypiałam prawie cały dzień :) Dołączam się do życzeń - niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia i zamierzenia. Dodatkowo: szuflad pełnych ścisłych obwodów, pasujących miseczek i fiszbin o idealnie dopasowanej średnicy, a to wszystko w pięknych kolorach i fasonach tudzież z wykwintnych materiałów :-) Odpowiedz Link