Dodaj do ulubionych

Małe zdjęcie też prawdę powie...

11.02.08, 09:17
Ten niebieski "stanik" kupiłam gdzieś w październiku. Zimowa kolekcja
Atlanticu, jeszcze są :)). Nosiłam do końca listopada...
Ten biały to Tango Plunge, które dotarło w piątek. Ma lekkie luzy, ale lepiej
się nadaje do porównań niż Zetka, choć Zetka lepiej leży.
picasaweb.google.pl/Joanika/PorWnanie

Obserwuj wątek
    • bathilda Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 09:32
      Nie, to nie możliwe. Byłaś u dr Szczyta i zrobiłaś sobie biust :) To niesamowite
      ile piersi można upchnąć pod pachą i na plecach.
      • martulka_s Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 09:35
        To samo pomyślałam. Z profilu 2 razy większe.
      • joankb Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 09:35
        Zrobiłam :)). Butters i Kasica_k to najlepsi chirurdzy plastyczni w Polsce..
        • the_mariska Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 12:26
          Po prostu bosskie! Mogę twoje zdjęcia rozesłać koleżankom, które twierdzą, że na
          mały biust nie warto kupować takich staników, bo i tak nic im tam nie wejdzie? :)
        • swierszczowa1 Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 12:28
          To jest naprawdę mocne. Gdzie były te piersi jak ich nie było? :O
          Może dałoby się zrobić z tego materiału jakaś fajna notke (jeśli
          Joankb by się zgodziła), na blogu Katinkovej?
          • swierszczowa1 Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 12:33
            Ja juz to podesłałam do mojej marudy. Zgodziła się pomierzyć i
            przyjęła do wiadomości ze powinna nosić 60D. Ale nie podobają jej
            się freye i panache bo ona chce seksowne buły. freye i Panache uważa
            za strasznie zabudowane i wole swoje puch-upy z miseczką A. A potem
            mi narzeka że ma mały biust. a ona ma proporcjonalny biust do całej
            swojej drobnej figorki tylko zle ostanikowany:)
          • joankb Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 12:35
            Oczywiście ten push-up teraz wygląda gorzej. Nawet nie bardzo wiem jak go
            założyć. Wtedy moje piersi były sobie na pleckach i pod pachami, załatwione
            właśnie takimi "wyrobami stanikopodobnymi". Teraz powoli znajduję je z przodu.
            Przez to, że nosiłam taki i podobne to nawet pierwszy "dobry" kupiłam za mały.
            Wszystko naraz nie chciało się wygarnąć :)). W naprawdę moim rozmiarze chodzę od
            trzech, czterech tygodni.
            • joankb Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 12:44
              Na Panache jej nie namawiaj. Wizualnie i dotykowo to one są okropne. Design zero
              po prostu. Freya jest po prostu ładniejsza i delikatniejsza.
              • swierszczowa1 Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 12:48
                Ale ona uważa ze jak cos nie wypycha całego biustu do góry to jest
                za bardzo zabudowane. Ale może Twoje zdjęcia ją przekonają że lepiej
                mieć biust w miskach i ze z profilu wygląda się wtedy super:)
              • ekler.ka panache 11.02.08, 14:03
                nie no,ja protestuje! jak to okropne? moze kilka modeli bylo nieudanych,ale
                troche cacuszek tez jest.prosze mi tu na panache nie psioczyc! :)
                • joankb Re: panache 11.02.08, 14:09
                  Lepiej bym się czuła w fiszbinach panachowych, wygodniej mi. Tylko, który jest
                  ładny, miękki, delikatny, ma gładkie, miękkie ramiączka?? Tangowe obtarły mnie
                  do krwi. No który? Ja doświadczenia dużego nie mam. Widziałam i mierzyłam
                  Heaven, Ophelię, Tango, Fiestę. Jedyne ładne było Chantilly Plunge. Poratuj
                  wiedzą pliss (uśmiech duży).
                  • ekler.ka Re: panache 11.02.08, 14:11
                    harmony petrol jest bardzo przyjemny dla skory,przynajmniej w wersji do G,bo
                    wiekszy jeszcze do mnie nie dotarl ;) sprzedaje wlasnie za maly carousel,tez
                    jest uroczy i wydaje sie wygodny. akurat chantilly mnie nie porywa,wiec moze
                    mamy inne gusty ;)
                    • joankb Re: panache 11.02.08, 14:17
                      Chantilly mierzyłam w wersji plunge. Chciałam zmierzyć Panache i plunge. Miał
                      ładne, cieniutkie ramiączka, był mięciutki, z przyjemnej koronki. reszta -
                      rzeczywiście kwestia gustu.
                      Carousel na zdjęciach podoba mi się bardzo. Kolor - śliczny. Nie jest taki
                      "sztuczny" jak Tango i Fiesta?
                      • besame.mucho Re: panache 11.02.08, 14:21
                        Materiały w stanikach panache dosyć często są sztuczne i nieprzyjemne w dotyku od razu po kupieniu. Ale po kilku praniach (dobrze jest nie żałować im przy tych kilku pierwszych praniach pokaźnych ilości płynów do płukania) robią się już miłe i miękkie. Takie ja mam przynajmniej odczucia, ale nie jestem ekspertką od panache, rzadko na mnie pasują fiszbiny więc nie mam zbyt dużo tych staników.
                        • charm Re: panache 11.02.08, 14:27
                          Bardzo potwierdza to tango - na początku wydawało się takie "plastikowe", ale po
                          paru praniach zrobiło się całkiem przyjemne ;-)
                          A trzyma bardzo dobrze ;-)

Poza tym, dużo zależy od gustu - jedni lubią kolorowe, wycięte, a inni bardziej
                          zabudowane, i nastawiają się na wygodę... ;-)
                          (A czasem jedno i drugie ;) )
                        • beakarp z płynem do płukania??? 11.02.08, 21:26
                          no nie wiem besame....a czytałaś ulotkę Bravissimo na temat prania
                          bielizny? Zakazują wszelkich zmiękczaczy bo lycra i tym podobne
                          włókna niszczą się od takich substancji
                          • bathilda Re: z płynem do płukania??? 11.02.08, 21:35
                            Jeśli w Tango II jest lycra to ja padłam z wrażenia.
                            • ekler.ka Re: z płynem do płukania??? 11.02.08, 22:05
                              ja zawsze piore z plynem do plukania. na metkach od stanikow nie zakazuja..
                      • ekler.ka Re: panache 11.02.08, 14:39
                        ja z kolei nie mialam tango ani fiesty ;) carousel jest taki siateczkowaty,
                        przypomina mi arabelle pod wzgledem materialu.
    • mig_usia boskie :) podaj jeszcze wymiary :) 11.02.08, 12:32
      bardzo prosze podaj wymiary swoje oraz rozmiary stanikow- moze
      kuzynke mi olsni:)
      super porownanie:)
      • joankb Re: boskie :) podaj jeszcze wymiary :) 11.02.08, 12:38
        Wtedy miałam 73/87 jakieś, to coś to jest "jedynie słuszne" w Atlanticu 70C.
        Teraz mam 72/89, Tango jest w rozmiarze 65F.
        • ganbaja Re: boskie :) podaj jeszcze wymiary :) 11.02.08, 12:43
          Dobrze by było, dla niedowiarków podac następujące wymiary w opisie zdjęć:
          Wymiar ciasno pod biustem i w biuście bez ostanikowania.
          Potem wymiar w biuście w tym spłaszczaczu oraz jego rozmiar.
          Następnie wymiar w biuście w dobrym staniku oraz jego rozmiar z metki.

Wtedy dopiero będzie ewidentnie widać jaki stanik pomniejsza biust zamiast go
          powiększać :-)

Efekt jest wspaniały! Gratulacje z powodu odnalezienia biustu :-)
          • joankb Re: boskie :) podaj jeszcze wymiary :) 11.02.08, 12:48
            Uzupełnię.
            Mam straszną ochotę powiesić to na jakimś firmowym sklepiku Atlantica z
            komentarzem - Kup Atlantica, będziesz wyglądać tak, kup stanik będziesz wyglądać
            TAAK.
    • interalia Re: Małe zdjęcie też prawdę powie... 11.02.08, 12:40
      Ała, ała, to boczne zdjecie w Atlantiku.
      Widac, ze biedny, stlamszony biust rozpaczliwie szuka gdzies ujscia ;)
      Napisz prosze co to za 'kosmiczny' rozmiar stanika teraz nosisz, no i jaki
      rozmiar mial atlantic. To bedzie swietny 'nawracacz' dla dziewczyn o podobnych
      wymiarach ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka