Dodaj do ulubionych

Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułki

07.04.08, 11:52
Dwa moje staniki (wszystkie dwa...) zaczynają mi robić bułki. Są momenty
(wieczorem), że nie takie małe te bułki. Gdyby były nowe to takich bym nie
kupiła. Myślę jednak, że rozmiar większe będą jeszcze sporo za duże. Kiedy
wymieniacie rozmiar na większy? Poczekać jeszcze chwilę czy pilnie czegoś szukać?
Obserwuj wątek
    • mauzonka Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 12:18
      W miarę możliwości finansowych - pilnie szukać czegoś nowego. Bo to będzie już tylko gorzej - i pewnego dnia obudzisz się i stwierdzisz, że nie masz w co się ubrać:)
    • zania_uk Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 12:34
      jesli rozmiar wieksze bylyby za duze, to moze kup ten sam rozmiar ale
      duzomiseczkowiec, albo wiekszy rozmiar malomiseczkowiec. jesli finanse kruche,
      to moze cos uzywanego na gieldzie...
      • joankb Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 12:49
        Mam kłopot z fasonami. praktycznie wszystkie balkoniki Freyowe juz mierzyłam.
        mniejsze wcinają mi sie od wewnętrznej strony, większe robią brzydką zmarchę
        przy ramiączku. Dobra jest Zeta i Tango Plunge, ew Eva czy Lola, ale to już
        musiałoby być o dwa rozmiary, a nigdzie nie ma. Dobra byłaby Kate z Frilly - też
        nie ma. Co jeszcze mogłoby dobrze leżeć?
        • zania_uk Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 12:55
          a jakiego rozmiaru szukasz? mam eve 65F na zbyciu....
          • amilos Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 08.04.08, 00:23
            napisałam maila na priv
            • amilos aha, mail do zania uk 08.04.08, 00:24

• szarsz Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 12:56
          Joankb, ja nie pamiętam, które już próbowałaś, ale jak pasuje Zeta,
          to powinna też Eleanor.

Z frei na wcinanie się od wewnętrznej strony pomaga pollyanna, ew
          Rio, ale tu już może być różnie, próbowałaś któregoś z nich?

O panache nie wiem nic :(
          • joankb Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 13:03
            Za mała jest zeta 65E, tango plunge 65F. Eva musiałaby być chyba 65FF, 65F jest
            porównywalne z 65E zetowym (chyba). Polly z żalem się pozbyłam, ma moim zdaniem
            bardziej płaskie miski i wcinała się bardzo. Czy Eleanor ma większe miski od
            zety? To balkonik - duża jest różnica?
            • zania_uk Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 13:58
              mam tango plunge 65F i Eve 65F, i wg mnie eva jest wieksza. jak masz dostep do
              galerii to moge wyslac zdjecia w obu.

eleanor to plunge do G
              • joankb Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 14:36
                Mam dostęp. Z tego co pamiętam to na stronie freyi eleanor jest balkonikiem i
                chyba taka odpowiedź dostał ktoś z bravissimo. Miałaś obie? Oby tak było jak mówisz.
                • zania_uk Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 14:58
                  na stronie freyi eleanor to plunge do G, a balkonik GG-J. tak samo jak arabelka.
                  i tak samo jest nieprzezroczysta od GG. ale to taki freyowy plunge, czyli nizsze
                  niz balkonik, ale wyzsze niz plunge panache (np tango plunge albo lilly), ktore
                  sa z kolei wyzsze niz gossard/inferno/retro

dzis zrobie fotki w tango plunge i evie i podesle do galerii.
                  • zania_uk Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 15:01
                    tfu tfu... na stronie freyi obie wersje (do G i GG-J) to plunge
                    www.freyalingerie.co.uk/product.asp?range_id=559&season=SS2008 ale z tego
                    co pamietam to te pytania do bravissimo dotyczyly wlasnie tego modelu GG-J ktory
                    okazal sie jednak balkonikiem.
    • joankb Re: Kiedy wymienić rozmiar na większy - małe bułk 07.04.08, 15:04
      Masz rację co do eleanor. Pytanie tylko o miski, przeszukam wątek freyi. Co do
      evy mam tylko jedna wątpliwość - obwód. Nawet zetka jest na mnie luźnawa, a eva
      chyba bardziej rozciągliwa.
    • zania_uk joankb: fotki poszly do galerii 07.04.08, 23:22
      wyslalam do galerii fotki w Evie i tango plunge. tango zdecydowanie mniejsze.
      zobaczysz zreszta niedlugo :)
      • mama_ryba1 zania_uk 07.04.08, 23:53
        a ile chcesz za tą Evę? Może gdyby joankb się nie zdecydowała, to ja
        mam szansę się załapać?
      • joankb Re: joankb: fotki poszly do galerii 08.04.08, 08:32
        Dzięki. Jak dziewczyny wstawią to zaraz Cię wezmę na spytki :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka