sumitka 24.07.08, 18:14 www.allegro.pl/item405273112_triumph_form_beauty_yselle_bh_95a_bialy.html spotkałyście kiedyś kobitkę, na którą pasowałby ten rozmiar biustonosza? bo wydaje się być nierealny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plica Re: 95A 24.07.08, 22:27 kobiete nie, ale moj mezczyzna owszem - uwzgledniajac mega rozciagliwosc moglby byc dobry. Odpowiedz Link
wkroplideszczu Re: 95A 24.07.08, 23:38 U mojego meżczyzny tak samo:) Rozciągliwe 95A byłoby z pewnością strzałem w dziesiątke, ale niestety, kochany nie chce się zgodzić na przymierzenie, obfocenie i upublicznienie zdjęc w celach naukowych;) Odpowiedz Link
rozowa_majka Re: 95A (trochę nie na temat) 24.07.08, 23:56 Tak mi się przypomniało... Jak zaczęłam coś babci mówić o DOBRYCH stanikach, to mi się pochwaliła, że ona, to nosi Triumpha! I mówi, że w takim razie na pewno jest dobry. Pytam więc, jaki rozmiar. A babcia dumna mówi - 105B! :) Może w młodości nosiła 95A, kto ją tam wie. Ktoś w ogóle na tym forum próbował ostanikowywać babcię? Powiem wam szczerze, że mi się takie coś marzy! To musi być dopiero widoczny efekt! Odpowiedz Link
sumitka Re: 95A (trochę nie na temat) 25.07.08, 00:32 ja już niestety nie mam takiej możliwości (obydwie babcie nie żyją) miały duże biusty - na tyle obfite, że mogłoby literek nie wystarczyć Odpowiedz Link
filoruska Re: 95A (trochę nie na temat) 25.07.08, 10:49 Ja próbowałam moją, a ma lat 95. Niestety piersi już minimalne (dwa płaty skórne, częściowo jedna wycięta) i rozmiar w okolicach 80A (miarki nie używałam, tylko dobierałyśmy przez przymierzanie różnych rozmiarów. Problem nie polega na tym, czy ona chciałaby nosić dobry rozmiary, ale na tym, że jest już mało sprawna i po prostu ciasnego obwodu nie jest w stanie zapiąć. Więc na codzień nosi swoje maszkarki, ale na większe okazje, kiedy ktoś pomoże jej się ubrać, w szafie czekają 2 piękne puszapki. Odpowiedz Link
rozowa_majka Re: 95A (trochę nie na temat) 25.07.08, 13:31 O to gratuluję nawet i częściowego sukcesu! A braku babci bardzo współczuję :( Moja babcia jeszcze młoda (73 lata), ruchliwa, codziennie na mieście, wśród ludzi. Więcej chodzi i więcej ją osób ogląda niż mnie. A jeszcze jak mówi, że ją plecy bolą, to se myślę - STANIK! Bym się wzięła za nią, mam dużo czasu teraz. Niestety siedzi sobie teraz na Mazurach, i jeszcze długo tam posiedzi :( A ja w Warszawie. Odpowiedz Link
sumitka Re: 95A (trochę nie na temat) 25.07.08, 15:58 moje babcie umarły w latach 80-tych, dziś miałyby ok. 100 lat Odpowiedz Link
ananke666 Re: 95A (trochę nie na temat) 25.07.08, 17:17 Moje też. Jedna w tym roku skończyłaby 111 lat... Odpowiedz Link
yavanna86 Re: 95A (trochę nie na temat) 25.07.08, 17:21 > Ktoś w ogóle na tym forum próbował ostanikowywać babcię? Powiem wam szczerze, ż > e > mi się takie coś marzy! To musi być dopiero widoczny efekt! Łatwiej ostanikować młodszą kobietę-piersi wyłażą spod pach do misek i już;) moja babcia np.przekonała się teoretycznie do wąskich obwodów i większych misek,wytknęła mi nawet bułę(!)na jakimś starym zdjęciu...ale przy swoim 82/106 nosi bezfiszbinowe 85A i absolutnie nie daje się namówić na co innego,bo fiszbiny,bo zbyt zabudowane,bo "ty to masz inaczej położone piersi"itd:P Odpowiedz Link