20.03.09, 22:53

Wątek poświęcony probiuściastym ubraniom BiuBiu autorstwa naszej
forumki La_Parisiene

Na dzień dzisiejszy ubrania dostępne są na allegro
allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7526916
oraz w sklepie stacjonarnym Lingeria w Gdyni
Aktualnie kolekcja do podejrzenia tutaj
biubiu.fotosik.pl/zdjecia
wkrótce również otwarcie sklepu internetowego www.biubiu.pl

Odnośnik do poprzedniego wątku
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=89658886
Kontakt z La_Parisiene la_parisiene[@]vp.pl proszę usunąć [] z
adresu.

Stary wątek przekroczył 500 postów - prosimy o NIE PISANIE W STARYCH
WĄTKACH, gdyż powoduje to problemy techniczne.
Obserwuj wątek
    • swierszczowa1 śliwkowa tunika i czarna kocio-kocio 34b/bb 23.03.09, 20:08
      Mam 67cm w pasie 90w biuście 97 biodra 170wzrost. Obie zamówione bluzki leżą
      bosko. Biust się cały mieści. Jeszcze parę cm też by się zmieściło. Talia
      ślicznie podkreślona. Bałam się że tunika w tym rozmiarze będzie opięta w
      biodrach, ale łagodnie spływa. Podoba mi się e niej brak wiązania na plecach
      gdyż lubię podkreślać to wklęsłe miejsce nad pupą, kocio-kocio trochę je
      zaklepywać wstążkami. Rękawy tunice mam trochę za krótkie. W kocio-kocio
      wypadają dłuższe. Ubraniami jestem tak zauroczona ze chyba w ogóle przestane
      zaglądać do innych sklepów. Po następnej wypłacie czas na kusicielkę i maczki
      :), a potem mam nadzieje - na jakieś wiosenne kolorki? Może coś trawkowego ?
      Albo tuniczkę w kwiatki?
      • la_parisiene Re: śliwkowa tunika i czarna kocio-kocio 34b/bb 23.03.09, 20:57
        Świerszczowa : )
        Dzięki za tak miłe słowa! Tunikę Ci 36b/bb wysłałam, bo stwierdziłam, że na
        biodrach kocio 34 będzie spoko, a tunikę lepiej 36 :D
        W śliwkowych tuniach były ciut krótsze rękawy, w granatowych i czarnych są
        dłuższe : )
    • la_parisiene Specjalna seria dla wysokich : ) 23.03.09, 21:13
      Jako rzekła Joankb, po przymierzeniu kilku ciuchów z nowej serii "Lobby wysokich
      zadziałało".
      Mam już nową wersję kusicielek z dłuuugimi, zwisającymi rękawami, które mają
      rękawy długości nawet do 78cm (licząc wraz z ramieniem).
      Nie tylko rękawy mają długie, ogólnie są dłuższe i pojemniejsze.
      Specjalnie na Waszą prośbę uszyłam też w serii dla wysokich dziewczyn czarne i
      granatowe tuniczki.
      Maczki również są nieco dłuższe.
      Dokładne wymiary podam na nowym forum poświęconym ciuchom BiuBiu www.biubiu.f3d.pl.
      Forum będzie w przyszłości "podpięte" pod sklep, będzie miało podobną szatę
      graficzną. Na razie jest w fazie testów.

Pomysłodawczynią i autorką była jedna z forumowiczek, forum powstaje po to, aby
      można było jak najdokładniej dobrać rozmiar i powymieniać się uwagami i
      spostrzeżeniami...oraz polobbować ;)
      • eponak Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 23.03.09, 22:28
        la_parisiene napisała:

> Jako rzekła Joankb, po przymierzeniu kilku ciuchów z nowej serii "Lobby wysokic
        > h
        > zadziałało".
        > Mam już nową wersję kusicielek z dłuuugimi, zwisającymi rękawami, które mają
        > rękawy długości nawet do 78cm (licząc wraz z ramieniem).
        > Nie tylko rękawy mają długie, ogólnie są dłuższe i pojemniejsze.
        > Specjalnie na Waszą prośbę uszyłam też w serii dla wysokich dziewczyn czarne i
        > granatowe tuniczki.
        > Maczki również są nieco dłuższe.
        > Dokładne wymiary podam na nowym forum poświęconym ciuchom BiuBiu www.biubiu.f3
        > d.pl.
        > Forum będzie w przyszłości "podpięte" pod sklep, będzie miało podobną szatę
        > graficzną. Na razie jest w fazie testów.
        >
        > Pomysłodawczynią i autorką była jedna z forumowiczek, forum powstaje po to, aby
        > można było jak najdokładniej dobrać rozmiar i powymieniać się uwagami i
        > spostrzeżeniami...oraz polobbować ;)
        >

Paryżanko, co oznacza pojemniejsze? Mam długie ręce (ok 65 cm bez ramion, chyba
        że źle rozumiem pojęcie ramię ;)), ale szczupłe :) Czy przewidujesz, że taka
        seria będzie co jakiś czas? Mam straszny problem z kupnem bluzek, bo zwyczajnie
        robi się z tego 3/4. Najprościej zawsze kupić za dużą (i tak noszę 44 przez
        biust :)) bluzkę i żyć bez talii. Ale to o czym piszesz jest bardzo
        interesujące. Byłabyś w stanie uszyć mi np elegancką białą lub typowo biurową
        bluzkę z dłuższymi rękawami? I co zrobić, jeśli zechciałabym mieć coś z serii
        dla wysokich? :)
        • la_parisiene Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 23.03.09, 23:31
          > Paryżanko, co oznacza pojemniejsze? ...

Troszkę szersze wychodzą niż seria dla mało/średniowysokich,
          mają minimalnie mniejszy podkrój dekoltu.
          Długość rękawa podałam razem z ramieniem, ze względu na krój i dekolt, który
          można regulować spuszczając rękawy na ramiona.
          Ten typ rękawów, im dłuższy tym lepszy, w zamierzeniu miał być zwisający :)

Czy przewidujesz, że taka
          > seria będzie co jakiś czas? Mam straszny problem z kupnem bluzek,

Tak chciałbym co jakiś czas robić takie serie, zobaczę czy to ma sens...

Niestety nie mam czasu na szycie na konkretne zamówienia, dlatego, że właśnie
          pracuję nad koszulowymi bluzkami, w których nie będziesz musiała brać r.44,
          tylko rozmiar odpowiedni Twojemu obwodowi talii i biustu.
          Ponieważ cześć ma długie ręce, część krótkie, jeszcze inne mają średnio-długie
          :D mam dwa wyjścia: zrobić 2/3 czy też 3/4 lub...
          to co zamierzam zrobić, a co zobaczycie jak koszule się pojawią :)
          • schaetzchen Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 07:16
            O kurczę, Parisiene, intrygujące rzeczy napisalaś :) To może takie koszule z mega-długim mankietem - osoby krótszorękie mogą go wywinąć, dłuższorękie nosić rozprostowany... Uwielbiam takie mankiety :)

Mam pytania: tunika występuje w kolorach czarnym, śliwkowym, granatowym? Czy śliwka to ten materiał z którego były szyte pierwsze empirki? A czerń to taki naprawdę czarny-czarny?
            A kusicielka jest czerwona i bordowa? Jaki jest odcień bordo (jak wino?). Chciałabym kupić te dwie rzeczy, dlatego wypytuję :)
            • la_parisiene Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 12:50
              > To może takie koszule z me
              > ga-długim mankietem - osoby krótszorękie mogą go wywinąć, dłuższorękie nosić ro
              > zprostowany... Uwielbiam takie mankiety :)

zgadłaś :D ja też takie uwielbiam i uwielbiam je wywijać :D

Tak tuniki wystepują w tych trzech kolorach, śliwka to dzianina od tego
              producenta co poprzednie śliwki, o ton ciemniejsza jest, tak w bakłażan lekko wpada.
              Bordo jest mam nadzieję jak wino :)
              Wszystkie kolory są mocne, nasycone, bo takie kocham :)
              • schaetzchen Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 15:05
                Oooooooo, super!
                Zaraz wyślę mail z zamówieniem na tunikę i kusicielkę :)
          • eponak Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 21:34

> Troszkę szersze wychodzą niż seria dla mało/średniowysokich,
            > mają minimalnie mniejszy podkrój dekoltu

Hm, co to znaczy podkrój dekoltu? Kusisz mnie i kusisz tymi długimi rękawami,
            ale jeśli się to równa zabudowaniu dekoltu i za szerokimi rękawami to ja nie
            chcę ;) Bo płakać będę :P Pofatygowałabyś się i pomierzyła dokładnie kusicielkę
            i np wrzuciła na forum wymiary? W biuście mam 98, pod jakieś 68, w talii 71 i
            biodra 90 cm. To daje jakieś 38 BB/BBB? Ręce mam od miejsca, gdzie bym chciała
            mieć bluzeczkę ok 70 cm. Maczki też się do mnie uśmiechają, ale tutaj prosiłabym
            o długość od miejsca na biust w dół, bo nie lubię gołego brzucha pokazywać :)

Jeśli wszystko będzie ok, to ja czekam na moment, w którym ktoś będzie oferował
            piękny stanik, ciuch i sprzątanie domu w komplecie :) Wszystko na Lobby ;)

> Ten typ rękawów, im dłuższy tym lepszy, w zamierzeniu miał być zwisający :)
            >

O, że im dłuższy tym lepszy - święte słowa :) Mam jedną jedyną piżamę, która co
            prawda pasuje też na moją ważącą ze 20 kg matkę więcej, ale ma DŁUGIE rękawy :P
            I dlatego nie chciałam mniejszego rozmiaru :) A jest to niestety jedyny ciuch w
            mojej garderobie, który ma rękawy sięgające nadgarstka. I dlatemu Twoja oferta
            mnie baaaaardzo kusi ;)

> Ponieważ cześć ma długie ręce, część krótkie, jeszcze inne mają średnio-długie
            > :D mam dwa wyjścia: zrobić 2/3 czy też 3/4 lub...
            > to co zamierzam zrobić, a co zobaczycie jak koszule się pojawią :)

Nie rób 2/3 i 3/4, błagam :) Znaczy rób, rób, bo takie też są fajne, ale tylko
            wtedy kiedy to jest zamierzone, a nie jest to efekt za krótkich rękawów ;) I czy
            to Twoje wyjście znaczy że długorękie pożegnają się z mankietami, czy też będą w
            stanie liczyć na jakieś serie dla nich ze wszystkimi elementami? Wiem, że to za
            wcześnie rozstrzygać co i jak, ale bluzka koszulowa bez mankietów to już nie to
            samo... ;)
      • sylwia-osama Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 08:29
      • sylwia-osama Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 08:34
        Przepraszam za poprzednią pusta odpowiedź.

Chciałam napisać, że dla mnie to super wiadomość :D
        Mam nadzieję coś pomierzyć z serii dla wysokich na zlocie Warszawskim :)
      • kwiatek04 Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 13:01
        A bedzie specjalna seria dla niskich osob, bo z moimi 150cm jest mi bardzo
        trudno znalezc cokolwiek, co mialoby talie w talii a nie na biodrach?
        • la_parisiene Re: Specjalna seria dla wysokich : ) 24.03.09, 13:24
          Kwiatku, pierwsza seria kusicielek jest na razie dla niskich :)
    • ocisza Re: BiuBiu-2 24.03.09, 08:39
      A czy coś z obecnie dostępnych modeli będzie w bardziej wiosenno-letnich kolorach?
      • mirka.zdzirka Re: BiuBiu-2 24.03.09, 08:52
        Podłączam się pod pytanie o wiosenne kolorki :)
        Paryżanko, planujesz szyć w troszkę jaśniejszych kolorach niż
        czernie, czerwienie i śliwki? Marzy mi się coś w takim morskim
        błękicie, turkusie, chabrowym błękicie... Albo coś jasnofioletowego
        w takim liliowym odcieniu ;)
        No i jeśli na Allegro pojawi się kusicielka czarna lub czerwona w
        rozmiarze 36 B/BB lub 38B/BB, to biorę od razu :)
        Szkoda, że tych ciuszków na Allegro tak mało, ale ostatnio ogólnie
        zaprzestałam odwiedzac sklepy - czekam na BiuBiu ;)
        • la_parisiene Re: BiuBiu-2 24.03.09, 12:55
          Tak Mirko :)
          Planuję niebieskości, lila, turkusy i zielenie na lato dopiero...
          Budżet piszczy, przywalony ciężarem czerni, śliwek i czerwieni ;)
          Ciuszków mam mnóstwo tylko Allegro jest drogie i za wystawianie trzeba płacić -
          więc wystawiam gł. na życzenie, lub sprzedaję bez pośrednictwa Allegro.
          • sylwia-osama Re: BiuBiu-2 24.03.09, 13:11
            A to ja jeszcze się wtrącę :)
            Chciałabym sobie życzyć na lato coś w odcieniach żółtego, bardzo lubię żołte
            ciuszki, są takie optymistyczne ;))
          • kaana1 Re: BiuBiu-2 24.03.09, 14:46
            Możesz wystawiać rzeczy na świstaku, a tu podać linki. Na świstaku
            nic sie nie płaci.
          • eponak Re: BiuBiu-2 24.03.09, 21:59
            A kiedy zaczyna się u Ciebie lato? ;)
            • athena1983 Re: BiuBiu-2 25.03.09, 19:38
              eponak napisała:

> A kiedy zaczyna się u Ciebie lato? ;)

Też minie ciekawi kiedy lato bo ciuszki są super i coś letniego
              (pewnie kilka letnich) bym chętnie zakupiła :) bo z kocio-kocio
              jestem niesamowicie zadowolona.
    • kaana1 Re: BiuBiu-2 24.03.09, 14:48
      LaParisiene, czy przewidujesz jakies bluzeczki o kroju luźnym w
      talii?
      • beniutka_bo BiuBiu-2 24.03.09, 15:42
        No,ja się skręcę z ciekawości!!!
        Wyszłam na 2 godziny i w tym czasie był listonosz-zostawił awizo, i muszę czekać
        do 18 żeby iść na pocztę po odbiór, buuuuu!
        • beniutka_bo MAM!Gratuluję pomysłów! 24.03.09, 18:32
          Przed chwilą z poczty przygnałam. Mam czerwieniutką kocio-kocio i burgundową
          kusicielkę. Obie leżą jak ulał, mam 36 b/bb i spokojnie zmieściłoby się więcej
          mnie, ale wtedy materiał by się nieco bardziej naciągał. Myślałam o 38,ale
          dzięki radom La Parisiene wzięłam mniejsze.
          Polecam:) Super kontakt,szybka wysyłka, fajne ciuszki:)
          Dzięki i czekam na więcej!
          • boziaj Re: MAM!Gratuluję pomysłów! 24.03.09, 19:30
            a jakie masz wymiary (te niestanikowe)? bo ja sie wahałam między 36
            i 38 (kusicielka), zdecydowałam sie na 38 i teraz mysle czy nie
            bedzie za duza :/
            • sinha maczek 24.03.09, 20:03
              Mam pytanie czy będą jeszcze maczki w rozmiarze 34 BB/BBB? na zdjęciu bluzeczka
              wygląda ślicznie, ale jest już tylko rozmiar 46.
              I jeszcze jedno: na jaką szerokość ramion jest rozmiar 34? z doświadczenia ze
              standardowym rozmiarem 34 wiem, że to dla raczej drobno-ramionkowych
              dziewczynek, a ja ręce i barki mam co prawda dosyć szczupłe, ale za to jestem
              trochę szeroka.
              • ciemnogrodzianka Re: maczek 25.03.09, 18:31
                Wreszcie odebrałam z poczty.
                Leży ślicznie. Poleciałam pochwalić się sąsiadkom i powiedziały że schudłam (a
                chyba jest wręcz przeciwnie)
              • la_parisiene Re: maczek 30.03.09, 11:56
                Shina "maczków" Ci u mnie dostatek w każdym rozmiarze 34 takoż, tylko nie
                wystawiam chwilowo z braku czasu i z oszczędności. Możesz zamówić u mnie
                wszystko co chcesz.
            • beniutka_bo Re: MAM!Gratuluję pomysłów! 24.03.09, 21:41
              talia 72 biodra 94 :)
              Właśnie wypatrzyłam,ze kusicielkę mam 36 bb/bbb
              Ale układa się spoko, odcięcie jest pod biustem,nic nie odstaje:)
      • kotwtrampkach Re: BiuBiu-2 24.03.09, 22:12
        kaana1 napisała:

> LaParisiene, czy przewidujesz jakies bluzeczki o kroju luźnym w
        > talii?

ja się podpinam pod to pytanie :-)
        • la_parisiene Re: BiuBiu-2 30.03.09, 11:54
          Tak, będzie na pewno hiszpanka w wersji z rozkloszowanym dołem- próbowałam na
          sobie fajna :) Dajcie mi troszkę czasu - a doczekacie się wszystkiego po kolei -
          luźnych w pasie, dopasowanych, koszul i płaszczyków. Ale wszystko wymaga czasu...
    • anulla1974 Re: BiuBiu-2 24.03.09, 21:54
      Wczoraj odebrałam przesyłkę - kusicielka bordowa 32 b/bb i kocio-kocio śliwkowa
      34 b/bb. Leżą świetnie.
    • joanna666 Re: BiuBiu-2 25.03.09, 21:11
      Ja zakupiłam śliwkowe Kocio-Kocio rozmiar 40 bb/bbb (mam wymiary 107/80/100).
      Leży bdb (no, przy wzroście 168 cm może minimalnie ma dla mnie za długie rękawy,
      ale to nie problem:-) Kolor boski, wykonanie perfekcyjne. Po upraniu chyba nie
      trzeba prasować:-) Jeszcze zobaczę, jak szybko będzie się "zużywać", ale nie
      przypuszczam, żeby zbyt szybko, bo jakościowo jest chyba dobrze, na pewno lepiej
      niż przy standardowych ciuchach "sklepowych". Mam nadzieję, że to ta klasa, co
      Monnari (ale w Monnari to potrzebowałam dół rozmiar 40, a górę 46 ze wszystkimi
      wadami tego rozmiaru dla osoby względnie szczupłej, ale z wydatnym biustem).
      Prawdopodobnie zostanę stałą klientką pracowni:-)
      • beniutka_bo Silna wola, silna wola... 25.03.09, 21:41
        jej,po tych opiniach i wczorajszej przesyłce ćwiczę silna wolę.
        A śliwkowe barwy kuszą,ehh!
    • gonzalessa kolekcje a istnienie modeli stalych 25.03.09, 21:57
      czy istniejaca juz od pewnego czasu nowa kolekcja oznacza, ze nie bedzie juz
      hiszpanki? bo wyglada ona tak rewelacyjnie, ze powinna sie pojawiac co sezon w
      innym kolorze :)
      • la_parisiene Re: kolekcje a istnienie modeli stalych 30.03.09, 11:50
        Gonzaleso- hiszpanka będzie niedługo, po prostu prawie wszystkie rozmiary się
        skończyły, a nowe nie zdążyły uszyć. Nowa wersja hiszpanki z dłuższym rękawkiem
        o "maczek" - będzie w różnych wzorach i kolorach, bo dobrze wygląda na prawie
        każdej sylwetce i podoba się :)
        • athena1983 Wiosna-lato 30.03.09, 11:58
          la_parisiene a czy przewidujesz coś wiosenno-letniego w jakiś innych
          kolorach lub fasonach??
          • la_parisiene Re: Wiosna-lato 30.03.09, 12:11
            Athena- tak, tak, tak - już niedługo :)
            • athena1983 Re: Wiosna-lato 30.03.09, 12:24
              Czekam z utęsknieniem i oszczędzam pieniążki na zakupy :)
    • charissa zamówienie 26.03.09, 07:35
      Paryżanko, wysłałam wczoraj zamówienie, ale nic nie dostałam z powrotem ...
    • ewik-mysza OGLOSZENIE 26.03.09, 13:46
      Jako rotujacy sekretariat Kingi zawiadamiam, ze:
      Kinga odpowie na wszystkie wasze pytania w niedziele wieczorem lub w
      poniedzialek.
      Aktualnie zajmuje sie szyciem na zlot warszawski i jest baaardzo
      zajeta.
      • ycik Re: OGLOSZENIE 26.03.09, 14:36
        A czy Parisienne będzie tak jak Effuniak szyła coś dla każdej forumki, która pojawi się na zlocie? Czy to odbywa się według jakichś zamówień?
        • ewik-mysza Re: OGLOSZENIE 26.03.09, 15:26
          Na zlot będa zabrane ciuszki BiuBiu, ktore sa aktualnie w sprzedazy.
          Bedzie mozna poprzymierzac, zakupic.

Powinny byc jakies nowe prototypy do poogladania.
          --
          siarenka
    • psuj-ka Wysoka kusicielka :) 26.03.09, 14:19
      Aaaa, przyszła moja śliczna kusicielka, w wersji dłuższej :) Rozmiar 36bb/bbb, wymiary jak w sygnaturce, w talii trochę mniej niż pod biustem, w biodrach prawie 100, kolor czerwony, wzrost 182, długi tułów :)

Kolor jest przepiękny, cudownie czerwony, świetny dla blondynek. Bluzka jest wystarczająco długa, żadnego odsłaniania pępka, natomiast rękawy mogłyby być jeszcze dłuższe, siegają nadgarstków, ale nie zwisają tak fajnie, jak dziewczynom :( Jeśli wahacie się między rozmiarami, weźcie ten większy - bluzka odsłania wszystkie możliwe fałdki. W biuście bluzka ma jeszcze sporo miejsca i co cudowne, materiał przylega na wysokości mostka - mam 2 osobne piersi :D Dekolt jest taki akurat, za dużo nie odsłania, ale dosyć szeroki. Trzeba dobrze dobierać stanik, bo Kusicielka odsłania wszystkie ewentualne niedopasowania ;)

Cóż tu jeszcze dodać? Oczywiście wykończenie i materiał śliczne. Zostanę na pewno wierną klientką BiuBiu i czekam na letnie kolorki :)
      • eponak Re: Wysoka kusicielka :) 26.03.09, 18:02
        A jaką masz długość rękawów w tym rozmiarze i od którego do którego miejsca
        mierzyłaś?
        • psuj-ka Re: Wysoka kusicielka :) 26.03.09, 18:16
          Śmieszna sprawa, bo nie mam miary i mierzyłam linijką od pachy w dół wzdłuż szwu - 55cm. Nie wiem, jak to możliwe, żeby rękaw nawet razem z ramieniem miał ponad 70cm, jak pisała Parisiene :( Być może dostałam tą krótszą wersję? Ale wyraźnie prosiłam o dłuższą i nawet wymieniałam maile na ten temat z Kingą.
          • eponak Re: Wysoka kusicielka :) 26.03.09, 18:19
            55 cm to u mnie się skończy jako 3/4 :) Może to 78 cm rękaw to przy największych
            rozmiarach? Poczekam chyba na Paryżankę, żeby pomierzyła i powiedziała, co i jak :(
            • psuj-ka zdjęcia na mnie w galerii ;) n/t 26.03.09, 18:21

• la_parisiene Re: Wysoka kusicielka :) 30.03.09, 12:20
              Eponak: wzdłuż szwu to znaczy po wewnętrznej stronie rękawa, 78 rzeczywiście w
              największym rozmiarze, w mniejszych troszkę mniej - zapraszam na biubiu.f3d.pl -
              tam podaję w cm każdy rozmiar :)
          • bear80 Re: Wysoka kusicielka :) 30.03.09, 12:12
            Jeżeli mierzyłaś tylko szew to długość się zgadza bo trzeba dodać jeszcze tzw.
            główkę rękawa mierzącą zwykle około 20-22 cm :-)
            • eponak Re: Wysoka kusicielka :) 30.03.09, 12:16
              Nie wiem czy się zgadza ;) Dziewczyna na jednym ze zdjęć w galerii ma rękawy
              wcale nie takie długie, o jakich wysoka marzy. Może to kwestia podparcia się pod
              bokami? Nie wiem, naprawdę :)
      • yaga7 dla brunetek też :P 26.03.09, 18:33
        wiem, bo mam :D
    • boziaj do Paryżanki lub Sekretariatu ;) 26.03.09, 19:44
      wiem, ze niedługo zlot i pracy masa, ale napisałam maila z
      rozszerzeniem zamówienia i uprzejmie proszę o rezerwację, bo pewnie
      zlot ogołoci magazyny ;)
    • bebe.lapin Re: BiuBiu-2 26.03.09, 19:54
      Dobre nabiustniki juz nabylam, ale caly efekt znika pod ciuchami :(, wiec
      chcialam sobie zafundowac cos na wiosne.
      Nie wiem jednak, czy cos bedzie w gole na mnie pasowac: stanik 36JJ, 122-4 w
      biuscie, no i jakies 105 na brzuszku... <wstyd> i 164 wzrostu. Bedzie pasowac
      jakis model? :(
      • ewka36jj Re: BiuBiu-2 28.03.09, 17:37
        Na pewno będzie ci pasować bluzka kocio-kocio roz. 46, wiem, bo taką
        właśnie kupiłam od Paryżanki, przy okazji serdecznie pozdrawiam. Ja
        także noszę stanik 36jj, a w biuście mam 125 cm.
        Polecam ciemniejszy kolor ( śliwka lub czarny), czerwień jest
        piękna, ale uwypukla moje wszystkie oponeczki.
        • bebe.lapin Re: BiuBiu-2 28.03.09, 18:30
          Dzieki wielkie :) Rozumiem, ze na brzuszku dobrze ukrywa co nieco, bo mam
          wrazenie, ze troche te bluzeczki sa obcisle i tego sie obawialam. ;)
          A moge jeszcze spytac, ile masz wzrostu? Jak k-k wypada na dlugosc? Na mnie
          przewaznie wszystko jest przydlugie niestety...:(
          • ewka36jj Re: BiuBiu-2 28.03.09, 19:06
            Niestety nie wszystkie mankamenty kocio- mi zakryła, z brzuchem
            sobie poradziła, gorzej z oponkami na plecach. Odnoszę wrażenie, że
            bluzeczka jest u dołu na tyle szeroka, że nie ma powodu obawiać się
            o obciśnięty brzuch. Ja mam 105 cm w pasie i 115cm w biodrach ( gdy
            się mierzę wydaje mi się, że to nie może być prawda!). Wzrostu Bozia
            mi oszczędziła ( 158 cm , prawie 160!).Wtedy gdy go rozdawała, ja
            stałam drugi ( albo trzeci) raz w kolejce po biust. Długość
            bluzeczki -63 cm i wydaje mi się dobra. Jeżeli wstrzymasz się do 17
            kwietnia, to przyniosę bluzeczkę, będziesz mogła przymierzyć, ale
            czy dasz radę wytrzymać? Zawsze możesz poradzić się e-mailem
            Paryżanki, kontakt z nią to czysta przyjemność.
            • ewka36jj Re: BiuBiu-2 28.03.09, 19:24
              Słowo się rzekło, kobyła u płota - bluzeczkę zamiast na sobie
              przyniosę poznaniankom na spotkanie w siateczce.
              • bebe.lapin Re: BiuBiu-2 28.03.09, 20:10
                Koniecznie koniecznie ;)
                A o staniczkach takoz nie zapomnij :D
                I w ogole ciesze sie, ze nie bede jedyna z taakim biustem, bo juz mialam
                tragiczna wizje samych 65-70D-G i ja do tego, brr ;)
                • kk345 Re: BiuBiu-2 28.03.09, 20:17
                  > I w ogole ciesze sie, ze nie bede jedyna z taakim biustem, bo juz mialam
                  > tragiczna wizje samych 65-70D-G i ja do tego, brr ;)

bebe, wstydź się, zapomniałaś, ze wszystkie mamy piękne kształty, tylko niektore
                  z nas są większe, a niektóre mniejsze? ;-)
                  Cieszę się, ze będę mogła na żywo zobaczyć dzieła paryżanki, przyniesione w
                  siateczce przez Ewę:-)))
                  • bebe.lapin Re: BiuBiu-2 28.03.09, 20:23
                    No wiem ;) , ale prawda jest tez taka, ze rozne rozmiary maja rozne problemy i
                    potrzeby stanikowo-ubraniowe, a trudno wciagnac sie w rozmowe bedac czarna owca
                    wsrod grona bialych (np. studentka historii w gronie studentow medycyny ;)
                    • kk345 Re: BiuBiu-2 28.03.09, 20:37
                      No wiem, wiem:-) Do zobaczenia 17-ego;)
                      • wronki12 Re: BiuBiu-2 28.03.09, 21:17
                        Dzisiaj na zlocie kupiłam sobie cudne "Kocio-kocio" i chociaż jestem w ciąży, to
                        wygląda fajnie. Mój ślubny był pod wrażeniem. Już mu zapowiedziałam, że jak
                        urodzę, to kupuje przecudnej urody "Kusicielkę". Bardzo się cieszę, że miałam
                        okazję zobaczyć te śliczne ciuszki :)
                        • martulka_s wronki12 30.03.09, 08:02
                          I jak się układa na brzuszku, możesz napisać coś więcej? Jak długość, zakrywa
                          panele w porteczkach ciążowych? Rozmiarowo celowałaś w taki, co przed ciążą czy
                          większy?
                          • wronki12 Re: wronki12 30.03.09, 09:19
                            na brzuchu po prostu się opina, no i zakrywa elastyczny pas ciążowy. co do
                            rozmiaru, to wzięłam taki jaki nosiłam przed ciążą. bluzeczka jest kapitalna -
                            moja mama się zachwycała, że taka śliczna.
                          • la_parisiene Re: wronki12 30.03.09, 12:00
                            Martulko, Wronki12 ma brzuszek już przedporodowy i ku mojemu zdziwieniu- weszła
                            w kocio-kocio, nie wiem jak to zrobiła? faktem jest , że ta dzianina naprawdę
                            jest mocno podatna.
                            W empirce, którą Ty masz - nie zmieściłby się już taki duży brzuszek, bo się
                            tak nie rozciagała.
                        • la_parisiene Re: BiuBiu-2 30.03.09, 12:14
                          Wronki12, jak się ma taką urodę jak Ty i takie ciepłe złocisto-brązowe oczy, to
                          jak może ślubny nie być pod wrażeniem, no jak ja się pytam??
        • la_parisiene Re: BiuBiu-2 30.03.09, 12:07
          Ja Także pozdrawiam Ewę- bardzo sympatyczna inerlokutorka :)
    • daslicht A będą piżamki? 28.03.09, 18:42
      Takie jak Bravissimo a może i lepsze? I w nie-majtkowych kolorach?
      Byłabym zachwycona ^^
      • psuj-ka Re: A będą piżamki? 28.03.09, 19:14
        Oj ja też bym chciała :) proszę, proszę, proszę!!!
    • maith A na zlocie były prototypy :) 29.03.09, 00:55
      Miałam okazję mierzyć:
      - bluzkę koszulową nierozciągliwą, bez problemu mieszczącą duży biust
      - marynarkę (fajną i oryginalną)
      - nowy wzór sukienki
      - a nawet... wiosenny płaszczyk :)

Zapowiada się naprawdę ciekawie :)
      • bebe.lapin Re: A na zlocie były prototypy :) 29.03.09, 01:28
        O rany<jęk zachwytu>, brzmi szałowo. Ciekawe gdzie i kiedy bedzie to mozna
        zobaczyc, chocby w necie. Chyba bedziemy musialy w piatek na spotkaniu pomyslec,
        jakby takowe pokazy u nas zorganizowac, bo nie kazdy moze sobie do Warszawy jechac.
        P.S. wronki12 - czy nick slusznie kojarzy mi sie z pewnym miastem w
        Wielkopolsce, czy to tylko moja bujna wyobraznia? ;)
        • kasica_k Re: A na zlocie były prototypy :) 29.03.09, 01:43
          bebe.lapin napisała:
          > nie kazdy moze sobie do Warszawy je
          > chac.

BiuBiu jest z Krakowa :)

Potwierdzam - żakiet jest bajeczny, pierwszy raz w życiu miałam _naprawdę_
          dobrze skrojony żakiet na sobie. Płaszczyk też super, choć nie całkiem pasował.
          Tylko żałuję, że nie przymierzyłam koszuli - jakoś wyleciało mi z głowy :(

Podzielam wyartykułowane przez zazullę marzenia o ogoniastym fraku :)
          • ewik-mysza BiuBiu jest z KATOWIC 29.03.09, 11:05
            nie z Krakowa :)
            Z Krakowa jest Maheda...
          • la_parisiene Re: A na zlocie były prototypy :) 30.03.09, 12:10
            Kasico, ja też żałuję, żeś nie potestowała :(
            Jakoś wypoadło mi z głowy, zeby Cię molestować o mierzenie innych rzeczy...W
            ogóle mało koszule były testowane, chyba zrobię szybki zlocik testujący koszule
            - żeby w końcu mieć pewność, że wszystko leży jak należy i zacząć szyć - może
            zdążę przed maturami?
            • smallfemme Re: A na zlocie były prototypy :) 30.03.09, 16:35
              Proszę, niech się uda! :) Od dłuższego czasu zastanawiam się co założę na egzamin.... Pisemny jak pisemny, ale na ustnym chcę jakoś wyglądać ;) mogę zostać testerką na odległość!! :)
            • anna-pia testowanie bluzek koszulowych 01.04.09, 13:49
              la_parisiene napisała:

> Kasico, ja też żałuję, żeś nie potestowała :(
              > Jakoś wypoadło mi z głowy, zeby Cię molestować o mierzenie innych rzeczy...W
              > ogóle mało koszule były testowane, chyba zrobię szybki zlocik testujący koszule
              > - żeby w końcu mieć pewność, że wszystko leży jak należy i zacząć szyć - może
              > zdążę przed maturami?

Bardzo chętnie przyjdę, tego mi brakuje - mam 5 bluzek koszulowych Bravissimo,
              ale zawsze coś jest nie tak. Żakiet też chętnie zmierzę (mierzyłam 40 bb/bbb,
              ale to było o rozmiar za mało).
            • lukrecjabo To ja się piszę na króliczka:) n/t 09.04.09, 13:39

• wronki12 Re: A na zlocie były prototypy :) 29.03.09, 21:54
          bebe.lapin napisała:

> P.S. wronki12 - czy nick slusznie kojarzy mi sie z pewnym miastem w
          > Wielkopolsce, czy to tylko moja bujna wyobraznia? ;)

to tylko wyobraźnia. ten nick jest ksywką nadaną nam - mi i mężowi - po ślubie i
          pochodzi od nazwiska mojego ślubnego. początkowo należał do nas obojga, ale
          potem mąż zrezygnował z pisania na forach gazetowych i ja go przejęłam. ot i
          cała historia :)
          • bebe.lapin Re: A na zlocie były prototypy :) 29.03.09, 22:03
            Dziękuję za zaspokojenie mojej bezczelnej ciekawości, równie wielkiej jak
            wyobraźnia ;)
        • la_parisiene prototypy - BiuBiu.f3d.pl 30.03.09, 12:18
          bebe.lapin - biubiu.f3d (na razie w fazie testów) - tam będą wstawiane prototypy
          i wszelkie informacje, dokładne pomiary gotowych ciuchów, porównania rozmiarowe
          na dziewczynach itd, itp....
          Wszystko będzie można znaleźć, bo wątek na Lobby robi się nieczytelny i mało
          komu chce się przekopywać przez tyle postów.
          Dopóki sklep nie ruszy... potem forum podpięte będzie pod sklep.
      • maith I lobbowałam u Kingi za gorsetowymi bluzkami :) 29.03.09, 03:19
        Pokazałam na sobie i nie tylko tę niebieską bluzkę z wzmocnieniem na brzuszku, z
        mojej ostatniej notki.
        Ponieważ to naprawdę działa i spłaszcza brzuszki, to Kinga zainteresowała się
        tematem i ma nawet pomysł na to, jak to zrobić jeszcze lepiej :)
        • la_parisiene Re: I lobbowałam u Kingi za gorsetowymi bluzkami 30.03.09, 12:05
          Tak, Maith jest urodzoną Lobbystką, początkowo nie miałam przekonania, ale na
          własne oczy ujrzałam, że to dobry pomysł!
          Czy zrobię lepiej - czas pokaże :D
    • iq133 Re: BiuBiu-2 29.03.09, 11:57
      Dołączę i ja do fanklubu BiuBiu. Zachęcona zachwytami lobbystek nabyłam czarną sukienkę, hiszpankę, czarną kocio-kocio i śliwkową tunikę. Muszę przyznać, że sama sobie się w nich podobam (i mężowi też), tym bardziej, że oprócz biustu, który z racji rozmiaru eksponuje się sam mam również to i owo do zatuszowania. I ubrania BiuBiu robią to doskonale - jednocześnie podkreślają i chowają to co trzeba. Wreszcie znalazłam ubrania, których nie muszę przerabiać. Swoje zachwyty wyraziłam już w mailu do Pani Kingi, ale chcę to zrobić jeszcze na LB. Zresztą kontakt z Panią Kingą to sama przyjemność - czuje się zainteresowanie klienta. Na pewno zostanę wierną klientką. A teraz z utęsknieniem czekam na żakiet.
      • iq133 Re: BiuBiu-2 29.03.09, 11:58
        Poprawka - miało być zainteresowanie klientem.
    • balbina11 Re: BiuBiu-2 29.03.09, 12:58
      Kinga jest ze Śląska (ja też). Kupiłam bordową kusicielkę i jest cudna.
      Przymierzałam żakiety, służąc jako manekin ;-) Są fantastyczne, wyszczuplają i
      mieszczą biust, oprócz tego można się w nich swobodnie ruszać. Sukienka z białą
      koronką przy dekolcie jest kusząco zachwycająca. Przymierzałam Pierś-cień i mogę
      polecić ją wszystkim dziewczynom z wąskimi biodrami - robi kobiecą sylwetkę.
    • naila Re: BiuBiu-2 29.03.09, 21:27
      Miałam okazję pomierzyć większość BiuBiu..

Największym hitem dla mnie jest bluzka kocio-kocio. Kupiłam rozmiar 44B/BB. Jest
      rewelacyjna, pas z przodu świetnie maskuje brzuch.. wiązanie z tyłu takie zalotne ;)

Kusicielka bordowa - mam większe 44 BB/BBB - ma świetne długie rękawy, ale do
      niej muszę trochę schudnąć, bo się odznaczają fałdki, mimo, że wydaje się nawet
      nieco za duża ;) Jest też długa. Kolor bordowy to takie ciemne wino - piękny!!
      Tak sobie myślę, że jednak na biust 75FF wystarczy B/BB, bo w tym większym mam
      jeszcze wiele miejca... ale całość jest na tyle elastyczna, że jest ok.

Hiszpanka z pierwszego rzutu - rozmiar 48 hihi... ale leży na mnie tak dobrze,
      że zostaje.

104/ok90/108, pod biustem 82
      • beniutka_bo Re: BiuBiu-2 29.03.09, 21:48
        No tak...
        Mojemu M. zawiesił się system operacyjny,jak zobaczył mnie w czerwonej
        kocio-kocio :)
        • la_parisiene Re: BiuBiu-2 30.03.09, 12:01
          Heh, Beniutka, wiele już fajnych rzeczy słyszałam na temat moich ciuchów, ale
          tym tekstem pobiłaś wszystkie dotychczasowe!!!
          Boski tekst!
          • beniutka_bo Re: BiuBiu-2 30.03.09, 12:08
            To siostra tak podsumowała sytuację :)
            Ale określenie dość obrazowe,nie da się zaprzeczyć.
      • beauty-gosiek jakieś zdjecia w galerii będą? 30.03.09, 12:19
        pytam bo mam podobne wymiary i ciągle się waham jak ja będę w czymkolwiek wyglądać..
        • beniutka_bo Re: jakieś zdjecia w galerii będą? 30.03.09, 14:48
          właśnie mam problem z aparatem-w telefonie to porażka,cyfrówkę mam z doskoku :(
          Ale jak tylko coś wykombinuję-dam znać:)

Bluzeczki mam kusicielkę 36bb/bbb burgund i kocio-kocio czerwień 36 b.bb Jeśli
          to pomoże. Układają się super!
          • beauty-gosiek Re: jakieś zdjecia w galerii będą? 30.03.09, 16:48
            post był do naili ale twoje fotki też chętnie obejrzę :)
            • beniutka_bo Re: jakieś zdjecia w galerii będą? 30.03.09, 16:50
              aaaa,no bo wskoczył po moim i chyba bez odwołania do konkretnej osoby
        • naila Re: jakieś zdjecia w galerii będą? 30.03.09, 22:35
          Beauty-gosiek, nie mam jeszcze niestety dostępu do galerii... robiłam fotki, ale
          takie sobie mi wyszły... chcesz, to Ci wyślę, ale trochę mało widać :(
          • beauty-gosiek Re: jakieś zdjecia w galerii będą? 31.03.09, 12:51
            wyślij, może coś tam zobaczę :)
    • missmurder Kocio-kocio 30.03.09, 12:17
      Ja chyba jednak żałuję, że nie kupiłam na zlocie fioletowego kocio-kocio :) Ale
      czarny i tak mi się bardzo podoba :) Jak tylko będę mieć trochę kasy, to się
      odezwę po fioletową wersję :D

Tak czy inaczej, może komuś się przyda info:
      Kupiłam kiedyś empire 38b/bb, ale nie do końca leżało, za to kocio-kocio, który
      jest szyty tak samo, ale bez tych marszczeń pod talią leży idealnie :D Mam 98/99
      w biuście, 74 pod, 74 w talii, 97 w biodrach. Mam wrażenie, że w kocio są
      dłuższe rękawy niż w empire :)
      • lukrecjabo Re: Kocio-kocio, śliwka MAM:))) 09.04.09, 13:50
        Zamówiłam 2 dni temu i już w nim siedzę:D Przesyłka była po prostu błyskawiczna.
        Kocio-kocio zamówiłam w rozmiarze 46 bb/bbb na wymiary w biuście 86/115
        (oczywiście nasza szanowna Paryżanka dobrała mi rozmiar;) ).
        Leży świetnie - żadna warstwa materiału z brzucha nie zachodzi na biust, ten z
        kolei cały się zmieścił, w miejscu, gdzie powinien.
        Na wysokości brzucha marszczenia spisują się idealnie, bo naprawdę mocno go
        tuszują (a u mnie jest co tuszować:) ). Poza tym szarfa z tyłu pomaga podkreślić
        talię.
        Należy się pochwała również za to, że firma Biu-Biu nie oszczędza na materiale i
        tkanina przy rozmiarach na większe i pulchniejsze sylwetki nie jest napięta
        grożąc popękaniem szwów:)
        Jednym słowem - jestem
        zaaaaaaaachwyyyyyyyyyyyyyyycoooooooooooooooooonaaaaaaaaaaaaa:D
    • lakton3 Re: BiuBiu-2 30.03.09, 17:46
      Mam pytanie, czy wszystkie nowe modele ubrań będzie można kupić na
      allegro dopóki sklep nie będzie działał? A jeśli nie na allegro to
      gdzie? Bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia tych ciuszków. Nie
      wiedziałam gdzie zadać to pytanie, przepraszam jeśli zaśmiecam ten
      wątek!
      • ewik-mysza Re: BiuBiu-2 30.03.09, 20:11
        w pierwszym poście tego wątku masz maila do Paryżanki - można
        kupować bezpośrednio u niej.
        W tym samym poście jest link do zdjęć :)
        • lakton3 Re: BiuBiu-2 31.03.09, 19:24
          Dziękuję bardzo! Nie zauważyłam, że w pierwszym poście jest strona
          ze zdjęciami:/
    • balbina11 Re: Bordowa kusicielka 30.03.09, 18:09
      Oczywiście kupiłam mimo, że miałam nic nie kupować. I co? Jest zachwycająca,
      żurawie w mój dekolt są nie do ukrycia, kolor boski - uwielbiam. Żakiet, który
      Kinga na mnie "przyszpilała" to moje marzenie, bo nie mam żadnego. I jeszcze ta
      sukienka z białą koronką przy dekolcie - zachwycająca - ja taką chcę i już!!!! I
      koszulę z której nie będzie mi się biust wylewał.... Marzenia do realizacji.
      Kinga, kocham Cię, a mój M. pośrednio też ;-)
    • ewik-mysza Na zachętę - satynowa sukienko/tunika 30.03.09, 20:06

img150.imageshack.us/img150/8611/clipboard04kcs.jpg
      • yaga7 Re: Na zachętę - satynowa sukienko/tunika 30.03.09, 20:15
        Suuuuper :)
        • ewik-mysza już w sprzedaży! 30.03.09, 20:17

• yaga7 Re: już w sprzedaży! 30.03.09, 20:53
            Nie mój styl ;)

Niemniej jednak suuuuper!
          • jelonek_k Re: już w sprzedaży! 30.03.09, 22:19
            W jakiej cenie? ;-)
            • ewik-mysza Re: już w sprzedaży! 31.03.09, 07:29
              pisz do Kingi z pytaniem...
              ja na razie nie wiem :)
      • martvica Re: Na zachętę - satynowa sukienko/tunika 17.04.09, 12:33
        Och, mierzyłam taką na zlocie, tylko wersję testową.
        Chyba sobie muszę jakąś pracę znaleźć, czy coś, żeby mieć kasę na biuciuchy :) -
        uwielbiam tak skrojone dekolty. I satynę też. Tylko na mnie by to chyba skrócić
        trzeba, żeby kolan nie przykrywało ;)
    • daslicht Re: BiuBiu-2 30.03.09, 20:41
      Oooooo! Co ja tu widzę w galerii na fotosiku?. To przecież KRÓTKI RĘKAW! W końcu coś
      sensownego!
      Ale czy ten model występuje też w wersji dla wysokich? Bo na mnie
      nawet za duże rzeczy wygladają na za małe...
      • ewik-mysza Re: BiuBiu-2 30.03.09, 20:48
        przecież to już od daaawna jest w tej galerii ;)
        poza tym to co dałaś to akurat prototyp - natomiast wersja oficjalna
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f4a4bad12758e43.html ma
        wydłużony tułów..
        • acrobat49 Re: BiuBiu-2 31.03.09, 12:41
          kiedy będą znowu dostępne te cudeńka na allegro?
          • akna Re: BiuBiu-2 31.03.09, 12:56
            Najlepiej pisz od razu do Kingi na maila.
      • lukrecjabo daslicht 09.04.09, 14:05
        Ja mam 180cm wzrostu, jeśli dobrze pamiętam, jesteś o 2 cm wyższa.
        Przed chwilą dostałam 2 bluzeczki z Biu-Biu.
        Kocio-kocio sięga mi do 3/4 pupy (patrząc od góry :D ), a maczek do połowy.
        Myślę, że spokojnie możesz spróbować zamówić.
        Nasze problemy z "za krótkością" wynikały z tego, że cały materiał "szedł w
        biust" i na zakrycie brzucha niewiele zostawało:)
        Tu jest zupełnie inaczej, biust ma swój materiał, brzuch swój i biodra też:)
    • wolffie kocio-kocio 31.03.09, 22:58
      kupiłam na zlocie śliwkową
      różni się znacznie od empirki
      nie ma tego marszczenia na brzuchu - ma to swoje wady i zalety: wygląda się
      szczuplej, ale bluzka jest przez to mniej interesująca w kroju, taka zwyklejsza???
      jest trochę dłuższa ale też i rozszerza się odrobinkę w biodrach (więc mimo że
      kupiłam rozmiar mniejszą to przestała się mi opinać w tym miejscu)
      rękawy dłuższe
      lepiej zszyty dekolt
      wiązanie z tyłu dłuższe - huraaa - wreszcie można zrobić kokardkę (a nie tylko
      węzełek)
      W ogóle proszę o jakieś supermodne w tym sezonie bow z przodu!!! (niekoniecznie
      do wiązania)
    • akna Kolekcja- pełna galeria z opisami i rozmiarami 02.04.09, 09:56
      Charm przygotowała galerię ciuszków BiuBiu. Macie tam ceny i
      aktualny opis dostępnych modeli/kolorów/rozmiarów
      picasaweb.google.pl/sekretariat.BiuBiu/BiuBiuKolekcja#
      • beniutka_bo Re: Kolekcja- pełna galeria z opisami i rozmiaram 02.04.09, 11:51
        Dziewczyny!Jak ślicznie wyglądacie!wreszcie wszystko w jednym miejscu :)
      • psuj-ka aaa, granatowa kusicielka :) 02.04.09, 15:13
        Kusicielka w granacie wygląda rewelacyjnie, szkoda, że trzeba poczekać :P A coś w zieleniach to kiedy? :>

BiuBiu modelki są piękne!
        • athena1983 Re: aaa, granatowa kusicielka :) 02.04.09, 18:50

O granatową to i ja chętnie kupie, bo bordo i czerwień do mnie jakoś
          nie pasują....niecierpliwie czekam na granat
        • nightsong Re: aaa, granatowa kusicielka :) 03.04.09, 09:34
          o coś zielonego to też bym chętnie przygarnęła :D i coś cienkiego na lato, bo mi
          zwykle we wszystkim gorąco (nie tylko w lato zresztą, już się rozbieram, jak
          tylko mogę :P)

i super, że wszystko można obejrzeć w jednym miejscu, bo do tej pory trochę się
          gubiłam. bardzo fajna galeria ;)

a na marginesie, to mój mąż, jak tylko widzi, że coś czytam na lobby, to mówi -
          a Ty znowu biubiasz :P
      • daslicht Re: Kolekcja- pełna galeria z opisami i rozmiaram 03.04.09, 01:12
        Fajna galeria, śliczne modelki, ciuszki już wiadomo że też śliczne,
        a adidaski wymiatają ^^
        No to teraz czekam na hiszpankę i na coś nadającego się na lato. W
        długiej wersji oczywiście :)
      • kulki Re: Kolekcja- pełna galeria z opisami i rozmiaram 03.04.09, 09:41
        A ja czekam na biuściaste koszule (niech Was nie zmyli sygnaturka, szukam na
        osobę bardziej biuściastą od mnie :))
      • lukrecjabo Charm, świetna robota:) 09.04.09, 14:58
        Taka galeria, gdzie wszystkie ciuszki są w 1 miejscu to naprawdę dobry pomysł.
        A modelki na zdjęciach - fantazja:) Poznałam zresztą obydwie na zlocie w
        Katowicach:)
      • martvica Re: Kolekcja- pełna galeria z opisami i rozmiaram 17.04.09, 12:31
        Świetne zdjęcia, fantastyczne modelki! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka