troompka
03.04.18, 14:29
wiem, że wiele z was kupuje. Z sił już opadam, bo muszę odesłać kolejną sukienkę (na szczęście wiadomo skąd więc bez kosztów, ale niestety wcześniej odesłałam już 3, płacąc za wysyłkę zwrotną). Sukienki dalej nie mam, frustracja coraz większa, czas zaczyna naglić.
Potrzebuję sukienki na komunię dla matki dziecka (kobieta po 30-stce, rozmiar 38, lubiąca prostotę i sukienki raczej przy ciele) i dla matki chrzestnej (czyli mnie, sporo po 40-stce, rozmiar 40, figura klepsydry z niestety sporym biustem, którego producenci sukienek nie przewidują-tak wiem, jest biu biu, ale nic tam nie znalazlam).
Znacie może jakies sklepy internetowe (koniecznie dostawa z Pl) z ładnymi, dobrymi gatunkowo sukienkami (bo odsylane przez nas byly na zdjeciu super, ale po przyjezdzie zwykle made in china się okazywały), najlepiej polskimi wytwórcami, które nas cenowo nie zabiją (max przewiduję 350-400 zl). Stacjonarne sklepy odpadają, bo raz że brak czasu (matka dziecka z maluchem na stanie), a dwa żadnych ciekawych sklepów w okolicy, oprócz znanych sieciówek, które traktuję jako ostateczność.