moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 15:17 A są też większe obwody? 90 czy 85? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 19:25 A jaka miseczka potrzebna? 85tki mam, 90tki będą niebawem :) Odpowiedz Link
moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 20:45 Okolice F, ale dokładnie to nie jestem pewna. Elektroniczny brafiter mi tak wyliczył i dziewczyny na forum, ale kupiony biustonosz jest trochę w misce za duży (90F - Triumph, podobnie 90F M&S) więc nie wiem... Dlatego chętnie bym coś więcej przymierzyła, bo zamawianie z neta i odsyłanie jakoś mnie nie bawi. Odpowiedz Link
pumeczka Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 21:58 o to może jednak moja mama sie skusi nosi gdzieś triumphowe 85D, tylko jak jej wytłumaczyć że fiszbiny nie gryzą tylko ładnie unoszą biust, a nie taki wpół do pępka;) ogolnie to moja mama boi sie że w jakichś mniej zabudowanych niz pancerniki Triumphowe, to jej cyce wypłyną górą, dziwny ten tok myślenia ... podtykam jej juz pod oczy widoki full cup :harmony, tango mlska ale przekonania 100% nie widzę, chyba musimy sie wybrać obie do BODY :) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 22:02 przyprowadz mamę, ubierzemy ją w Tango :D Będzie miała i dobre podtrzymanie i małą "zbroję" ;) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 22:01 w takim razie zapraszam do sklepu - mam sporo Maskaradek o obwodach 85 i miseczki do G, poza tym też inne modele się znajdą :) Odpowiedz Link
moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 02.06.09, 15:12 Na pewno zajrzę w takim razie, ale nie wiem czy w tym tygodniu mi się uda... może wszystkiego nie wykupią :) Odpowiedz Link
liluslilus Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 04.06.09, 14:56 Byłam i ja!!!:) nareszcie:) Myślałam, ze się rozpłacze kilka razy. Pierwszy raz(ze wzruszenia) dlatego, ze pierwszy sklep z takimi rozmiarami w Lublinie to nie mit i marzenie tylko, jak mówi moja babcia, najprawdzistowsza prawda;) drugi raz(z zachwytu) jak dotykałam wszystkich staników, które wczesniej oglądałam tylko na zdjęciach. Trzeci raz(ze zdumienia) kiedy mierząc tysiące staników okazało się, że niektóre modele, co do których byłam pewna, ze bedą leżeć idealnie okazały się zupełnie nie dla mnie.Kasia zrobiła na mnie jeszcze lepsze wrażenie niż na zlocie, towarzyszyła i komentowała każdy stanik jaki miąłam na sobie, wydaje mi się, ze do kazdej klientki podchodzi bardzo "personalnie", stara sie, zebyśmy zmierzyły wszystko co może być na nas dobre, zapina gorsety i na dodatek nie krzywi się na widok naszego tłuszczu, tzn mojego:P aaa jeszcze bym zapomniała pyta jakie mamy potrzeby i co byśmy chciały, zeby zamówiła... Anioł:) Uszczupliłam kolekcje gorsetów(Antośka...i to w promocyjnej cenie-po raz kolejny myślałam, ze sie rozpłacze na widok talii w tym cudzie:)i czekam na Verone i strój kąpielowy... jestem w niebie:) Wracając do domu nie ogłam się pozbyć błogiego uśmiechu i raźno majtałam piękną torebeczką z Antośką:) I teraz wszystcy razem :"Dziękujemy Ci Kasiu":) Odpowiedz Link
monjan Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 04.06.09, 15:22 boszzz boję się tam jechac po twoim opisie... boję się, bo mój budżet moze tego nie udzwignać... Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 04.06.09, 20:19 Liluslilus Ty mi lepiej powiedz gdzie Ty ten tluszcz masz :D Az sie zarumienilam od tych pochwal, dziekuje :) Odpowiedz Link
angella456 Veni, vidi, zakupi ;) 02.06.09, 12:01 Byłam dzisiaj. Nie spodziewałam się, że tak krótko po otwarciu będzie już tyle staników! A jest ich masa - prawie wszystkie maskaradki, mnóstwo panache i ck, freye przeoczyłam, ale to i lepiej dla mojego portfela. ;) Są też staniki z jesiennej kolekcji w cenach wyprzedażowych - ogromny plus! Przymierzalnie ogromne, lustra też. Właścicielka jest niesamowicie sympatyczna, uprzejma i pomocna. Podsumowując - rewelacja. Odpowiedz Link
bez.papryki Gorsety? 02.06.09, 22:21 Nieśmiałe pytanie: czy w ofercie sklepu są gorsety? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Gorsety? 03.06.09, 20:41 tak są - w tej chwili przecenione Antoinette czerwono czarne oraz jeszcze się ostały dwie Minervy plunge :) Na jesieni będzie nowa turkusowa Antoinette oraz Madison :) Odpowiedz Link
monjan Re: Gorsety? 04.06.09, 09:23 Kasiu w jakich rozmiarch(i cenach)są te wyprzedazowe gorsety i Minervy? Odpowiedz Link
wolffie Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 03.06.09, 21:44 Spędziłam dziś miłą godzinę w Kasi sklepie oglądając, mierząc i plotkując o stanikach. Sklep jest super, przestronny, duże przymierzalnie, poczekalnia, duży wybór staników w różnych cenach. Bardzo fajnie, że są zeszłosezonowe modele w cenach wyprzedażowych. Cieszę się, że w Lublinie jest już fajny sklep i będzie gdzie nowo oświecone zaciągnąć. Obawiam się, że będę go często nawiedzać. Ale fakt, od parkingu to trzeba się kawałek przelecieć. Odpowiedz Link
ycik Byłam i ja :) 04.06.09, 20:49 Jestem przezachwycona :) wystrój sklepu bardzo na plus- wieeele się tam zmieniło od czasu, gdy był tam zlot. Strasznie spodobała mi się wystawa w oknie- porozwieszane na sznurkach staniki i gorsety :) A w srodku mnóstwo staników do mierzenia :) Dostałam od Kasieńki do przymierzalni chyba wszystko co możliwe. Jest bardzo pomocna i doradza we wszystkim :) Aż żal bierze, że nie mogłam kupić kilku staników. Upatrzyłam sobie Showgirlkę, ale będę czekać na nową dostawę i, za co bardzo dziękuję, Kasieńka obiecała od razu się ze mną skontaktować. Jak na razie wyszłam ze sklepu z gatkami do Aragona za 35zł :):):) Odpowiedz Link
rebellious0139 I ja, i ja! 06.06.09, 14:38 Również jestem pod ogromnym wrażeniem. Wyszłam ze sklepu z czarną Curvy Kate Princess 60ff, leży przepięknie. Kasieńko dziękuję! :* Następnym razem wpadam z mamą i babcią. ;) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: I ja, i ja! 06.06.09, 16:51 Zapraszam :D Koleżanka też wydawała się być pod wrażeniem nowego rozmiaru :D Odpowiedz Link
rebellious0139 Re: I ja, i ja! 07.06.09, 23:34 No jak przez całe liceum była święcie przekonana, że ma sporo mniejszy biust ode mnie, to się trochę zdziwiła :D Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Showgirl 06.06.09, 22:07 Kasieńko, masz w tym momencie Showgirlki w okolicach 28G-H? Zwłaszcza Thrill Me mnie interesuje. No i majtki. :3 Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Showgirl 07.06.09, 09:48 żmijuniu mam Tease me 28GG i H a Thrill Me 28G i GG ;) w przyszłym tygodniu będzie nowa dostawa. Ale myślę, że Thrill Me możesz spokojnie próbować G i GG, bo są na prawdę spore :) Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Re: Showgirl 07.06.09, 18:57 W takim razie nawiedzę Cię któregoś popołudnia w tym tygodniu. :D Z zapinaczem ewentualnych gorsetów. ;) Odpowiedz Link
monikate Re: Showgirl 07.06.09, 19:59 Byłam, kupiłam, Kasieńka wspaniale doradziła to i owo. Przyjdę jeszcze. Na razie namawiam koleżanki. Odpowiedz Link
smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 07.06.09, 22:17 Muszę wreszcie pojechać! Ale pewnie dopiero za dwa tygodnie, jak się umawiałyśmy... :) Showgirl piękne, ale czekam z niecierpliwością na polskie staniki. Odpowiedz Link
smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 21:44 Byłam dziś! Piękny wystrój :) Duża zmiana od czasu zlotu. Lily piękna, wreszcie zobaczyłam na żywo. Nie mogę się doczekać Dalii. Czy planowane są ciuszki? ;> I to co miałam powiedzieć już w sobotę, a zapomniałam i dziś-świetny kolor włosów! :) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 22:10 Dziękuję Natalio :) Mnie się kolor średnio podoba - trochę się "sprał" ;) Ciuszki jak najbardziej planowane, mam nadzieję, że juz na jesieni będą jakieś :) Odpowiedz Link
smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 23:22 Jest świetny! :) Naprawdę! :) Umówimy się na zwrot tej Verony, ok? Jest tragicznie za luźna i za mała w misce :) Ale pierwszy komentarz był - "zobacz, ona jest na mnie za duża!" ;) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 06:49 Ok, nie ma problemu :) Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 22:46 smallfemme napisała: > I to co miałam powiedzieć już w sobotę, a zapomniałam i dziś-świetny kolor > włosów! :) Aaaaaa, to dlatego nie byłam pewna czy Kasieńka to Kasieńka! :D Ej, trzeba było przyjść o tej samej godzinie co ja - może bym Ci coś zasznurowała? ^^ Odpowiedz Link
smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 23:23 Pojawiłam się w Lublinie z nagła i mierzyłam tylko jedną Freykę ;) Ale kiedyś w przyszłości... Zwłaszcza, że niedługo pojawię się z gromadą ciekawych koleżanek ;) Odpowiedz Link
maly_glodzik kasienka.b 09.06.09, 17:22 Czy miałaś juz nową dostawę?? Chodzi mi o showgirl 30h? Jeśli napiszesz na maila to poproze tu aga_177@wp.pl Odpowiedz Link
kasienka.b Re: kasienka.b 09.06.09, 19:10 Jeszcze niestety nie dotarły, ale powinny być jeszcze w tym tygodniu :) Dam znać jak przyjdą :) Odpowiedz Link
derenka pytanie orientacyjne do kasienki.b :) 09.06.09, 17:42 Czy są na stanie obecnie te staniki w rozmiarze 65G lub 65GG? www.dopasowana.pl/product-pol-691-Biustonosz-Tease-Me-Black-Pink-firmy-Curvy-Kate.html I jak u Ciebie stoją cenowo?Podobnie jak w dopasowanej?Czyli ok.130zl?Dzięki wielkie za odp. Odpowiedz Link
kasienka.b Re: pytanie orientacyjne do kasienki.b :) 09.06.09, 19:13 Ceny są bardzo podobne, jeśli chodzi o tease Me w 30G i 30GG to któryś z nich na pewno jest, tylko w tej chwili nie mam podglądu który :) W każdym razie w tym tygodniu powinna już dojść nowa dostawa i będzie znowu pełna rozmiarówka :) Dokładniej mogę napisać jutro jak sprawdzę w sklepie które rozmiary jeszcze są :) Odpowiedz Link
zmijunia.lbn byłam :) 09.06.09, 19:48 Sklep jest bardzo ładny, przymierzalnie gigantyczne, wieszaki ociekają bielizną. :) Dziękuję za cudowne Thrill Me i majtki z wystawy! ;) No i przepraszam, ze byłam taka samoobsługowa, ale jakoś nie lubię kiedy ktoś przy mnie skacze - wolę pozbierać wszystko do mierzenia, zmierzyć, kupić i wyjść. :P Odpowiedz Link
kasienka.b Re: byłam :) 09.06.09, 20:27 Ach, to Ty żmijunia, przepraszam, że po nicku nie pamiętam, ale moja pamięć jest niestety krótka :D A z tym mierzeniem - ja tez tak mam - wolę się "obsłużyć" sama ;) Odpowiedz Link
chaje_shukarije Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 12:02 witam, Czy w sklepie ktoś doradza i pomaga dopasować stanik? Chcę tam wysłać pół Włodawy, ale kobitki w ogóle nieuświadomione, więc nie będą wiedziały, że muszą poprosić o 32G czy 65FF. Odpowiedz Link
ycik Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 12:09 chaje_shukarije napisała: > witam, > Czy w sklepie ktoś doradza i pomaga dopasować stanik? Kasieńka od tego właśnie jest!!! :) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 21:18 Oczywiście pomagam dobrać odpowiedni rozmiar, zapraszam Włodawę ;) Odpowiedz Link
chaje_shukarije Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.06.09, 16:19 no to puszczam adres sklepu w obieg po nadbużańskich łąkach, lasach i jeziorach :) Odpowiedz Link
aga-pek Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 12:28 Witam, wybieram się dzisiaj z koleżanką :) Czy można płacić kartą, czy tylko gotówka? Pozdrawiam, Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 21:18 Niestety jeszcze nie ma terminala, pracujemy nad tym ;) Odpowiedz Link
anka_z_lasu 12 czerwca piątek - czy otwarte??? 10.06.09, 13:50 Kasieńko, napisz proszę czy sklep będzie otwarty w piątek 12 czerwca? Bardzo rzadko mam okazję być w Lublinie, mimo że z Lubelszczyzny pochodzę, a w piątek akurat będę. A Tease Me wabi ;) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: 12 czerwca piątek - czy otwarte??? 10.06.09, 21:19 W piątek sklep będzie normalnie otwarty, zapraszam :) Odpowiedz Link
agnesd Re: 12 czerwca, dołączam do grona zachwyconych:) 12.06.09, 17:20 Pojechalam dzisiaj, sklep wprawdzie daleko od centrum, ale blisko mojej pracy. Nie mozna jeszcze placic karta, wiec od poczatku bylo jasne, ze dzis niczego nie kupie. Mimo tej zapowiedzi dostalam do mierzenia kilka stanikow, zostalam obsluzona bardzo milo, z poradami, pogadaniem, zaproszeniem na pozniej z mama i corka:) Wystroj, wystawa, kanapa, obszerne przymierzalnie, wszystko jak mowilyscie - zachwycajace. No i ta swiadomosc, ze w moim miescie jest naprawde sklep z pelna rozmiarowka, fachowa obsluga; tak jak w Londynie, tylko po polsku i rowerem po pracy 5 minut:) Wlasnie, parking samochodowy mnie nie interesuje, wiec nie jest wada jego brak. Za to nie ma zadnego klopotu z przypieciem roweru, a to wcale nieczeste. Kasienka.b jest bardzo mila, usmiechnieta, nie wymądrza sie, chociaz jej wiedza biusciasta jest oczywista od pierwszej chwili:) Kochana, zycze ci wytrwalosci i duzych obrotow. wroce na pewno i nie sama:) pozdrawiam serdecznie a. Odpowiedz Link
kasienka.b Re: 12 czerwca, dołączam do grona zachwyconych:) 12.06.09, 19:54 dziękuję ślicznie za tak miłe słowa :) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: czy mozna zamówić i dostać przesyłkę pocztą?? 27.06.09, 08:52 Oczywiście, nie ma problemu :) Odpowiedz Link
luizka_85 stroje kąpielowe 10.06.09, 19:44 Kasieńko, 29.05 napisałaś, że za ok. 2 tygodnie spodziewasz się dostawy strojów kąpielowych Panache. Czy wiesz już kiedy będą dokładnie? Jak tylko przyjdą, to daj znać, bo muszę sobie koniecznie zakupić (byle tylko dobre były, bo ja noszę 28G a strój będę musiała 30F/FF wziąć). Odpowiedz Link
kasienka.b Re: stroje kąpielowe 10.06.09, 21:21 Luizko w tej chwili mam Panache Brighton - 30F i 30FF jeszcze są :) Jest też Dalia. Pozostałe stroje mogą się niestety trochę opóźnić ze względu na remanent u dystrybutora :( Odpowiedz Link
luizka_85 Re: stroje kąpielowe 10.06.09, 23:38 Dziękuję za odpowiedź. Brighton bardzo mi się podoba. W pt i sb pracuję, więc nie dam rady przyjść. Postaram się w takim razie w poniedziałek zajrzeć. Odpowiedz Link
luizka_85 strój kąpielowy Freya 15.06.09, 09:45 kasienko.b, a czy zamawiałaś może też stroje kąpielowe Freyi? Konkretnie chodzi mi o model Bamboo Island (góra balkonetkowa w rozmiarze 30FF i dół szorty xs), napaliłam się na ten strój i nie chcę żadnego innego :) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: strój kąpielowy Freya 15.06.09, 20:08 Z Freyi jeszcze nie mam, ale właśnie składam zamówienie :) Używasz poczty gazetowej? Piszę maila ;) Odpowiedz Link
gramma5 Staniki sportowe 11.06.09, 18:38 Kasieńko, a jak wygląda kwestia staników sportowych? Są u Ciebie dostępne i jeśli tak w jakiej cenie? Zależy mi konkretnie na Freyi Active 30G i okolice. Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Staniki sportowe 11.06.09, 20:12 w tej chwili jeszcze nie mam, na pewno z czasem będą. Jeśli bardzo zależy Ci na czasie, to mogę bez problemu zamówić Freye Active :) Cena w granicach 160 zł. Odpowiedz Link
gramma5 Re: Staniki sportowe 11.06.09, 22:26 Aż tak bardzo mi nie zależy (tzn. mnie zależy, ale mojemu portfelowi już mniej). Wolałabym zmierzyć przed zakupem, stąd pomyślałam że może masz. Ale jak nie, to cierpliwie poczekam do tego "z czasem". Przyda się poćwiczyć silną wolę ;) Odpowiedz Link
gramma5 Re: Staniki sportowe 26.06.09, 23:21 Kasiu, nieśmiało pytam czy doszła już może Freya Active dla mnie? Jak będzie dobra to wezmę bez zastanowienia, bo coraz bardziej mam ochotę pobiegać :) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Staniki sportowe 27.06.09, 08:53 Niestety jeszcze nie, jak tylko dotrze to dam znać :) Odpowiedz Link
anuula12 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.06.09, 20:41 Kasieńko, kiedy ruszy strona internetowa??? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.06.09, 21:23 Mam nadzieję, że w ciągu najbliższych dwóch tygodni będzie już sklep internetowy "postawiony" :) Odpowiedz Link
anuula12 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 12.06.09, 09:52 Super, na pewno zajrzę! Odpowiedz Link
bambinooo Sorrento i Showgirl? 14.06.09, 08:58 Przepraszam, jeśli odpowiedź na moje pytanie już gdzieś tu padła - nie mam czasu na przeczytanie wszystkich odpowiedzi - czy znajdę w tym sklepie dół od Panache Sorrento i staniczki z Showgirl? Pytam bo mam szansę się zjawić w Lublinie we wtorek... Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Sorrento i Showgirl? 14.06.09, 11:04 Showgirl owszem - są dostępne - w poniedziałek będzie kolejna dostawa, więc będzie pełna rozmiarówka :) Sorrento niestety nie mam. Odpowiedz Link
agafka88 Re: Rio? 14.06.09, 17:17 alija_2 napisała: > Kasienko a masz w ofercie nieśmiertelnie Rio? Nie, nie ma. Odpowiedz Link
maly_glodzik Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 16.06.09, 15:31 Dołączam do grona zadowolonych klientek :) normalnie człowiek to by wszystkie te cudeńka kupił :) Bedę częściej wpadać :D Odpowiedz Link
takie-sobie Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 16.06.09, 16:42 Witam :) mam pytanie, czy już może doszły jakieś Dalie, albo coś w kolorze cielistym w rozmiarze 60 E? Odpowiedz Link
sheena777 kasienko, czy nabędę w twoim sklepie CLEO? 16.06.09, 17:08 CLEO w rozmiarze 70GG lub H. jest szansa? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: kasienko, czy nabędę w twoim sklepie CLEO? 16.06.09, 19:58 Niestety wiosennej kolekcji Cleo nie mam :( Dopiero może na jesień się uda. Odpowiedz Link
kasienka.b DALIA - nowa dostawa 16.06.09, 19:57 Tak, doszła Dalia - model Loretta w rozmiarach 60E-L, model Orchidea w rozm. 65D-H oraz model Diana w rozm. 65D-H. Z 60tek mam tez kremową Veronę plunge :) Odpowiedz Link
kasienka.b BIUSTONOSZE DO KARMIENIA 18.06.09, 17:59 Niestety nie mam jeszcze typowych biustonoszy do karmienia, ale mogę przerobić zwykłe na karmniki :) Odpowiedz Link
moniiiq obwody 90? 19.06.09, 22:19 Przejeżdżałam dzisiaj i wreszcie wyczaiłam gdzie to jest. Strasznie fajne obrazki na frontowej ścianie. Mam nadzieję, że wreszcie mi się uda wybrać. Czy dotarły może już jakieś 90? bo nie mam ochoty znowu wpaść do sklepu i żeby mi powiedziano, że na mnie to nic nie ma. A tak wogóle to gdzie najlepiej próbować zaparkować? Bo ja rzadko bywam w tamtych okolicach i nie bardzo mam pomysła. Odpowiedz Link
kasienka.b Re: obwody 90? 20.06.09, 09:14 90tki są juz w drodze, powinny niebawem być :) Póki co mam do 85tek. A jaki konkretnie rozmiar potrzebny? Zaparkować można na przeciwko sklepu - pod Zeto, albo pod sklepem ogrodniczym. Ewentualnie jeszcze na Zana :) Odpowiedz Link
moniiiq Re: obwody 90? 20.06.09, 20:26 Dzięki za wskazówki co do parkowania... Jeśli chodzi o rozmiar to wg porady mahedy powinnam próbować 90F, według kalkulatora było najpierw też 90F lub FF, a potem jak jakiś tydzień później wpisywałam te same wymiary to wyskoczyło mi 85G. Ale trochę wątpię w to 85... A tak naprawdę żadnego porządniejszego stanika nie mam żeby rozmiar porównać, Te które mam i w miarę leżą średnio na jeża ale ujdzie to są 90. Plus ostatnio upolowany Effuniak 95E. Dlatego wybieram się do ciebie na polowanie i dopytuję o te 90... Odpowiedz Link
kasienka.b Re: obwody 90? 20.06.09, 23:16 Zapraszam zatem, mam nadzieję, że niebawem dotrą 90tki, a tymczasem możemy popróować 85tki :) Odpowiedz Link
anka_z_lasu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 20.06.09, 12:34 Byłam, zakupiłam, polecam :) Kasieńka jest typem doradcy "nieingerującego" - doradza, ale nie namawia na siłę pozostawiając klientce decyzję (np. który rozmiar lepiej leży jeśli nie jest to oczywiste). A przymierzalnie są wieeelkie ;) Odpowiedz Link
zuu_zuu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 01:39 witam! Ja to zawsze mam takiego pecha, że o wszystkim dowiaduję się za późno:( Oczywiście przegapiłam akcje dopasowania w Babim Lecie:( Własciwie to ja nie jestem uświadomiona, coś mi się wydaje, ze powinnam mieć albo 70E albo 70F ale nie miałam czasu przebrnąć przez taki ogroooom informacji... dlatego mam pytanie- czy w tym sklepie ktoś mi dopasuje rozmiar? Od dawna noszę się z zamiarem kupna przynajmniej jednego biustonosza który by na mnie pasował- ale do tej pory nic nie leży tak jak powinno:/ Odpowiedz Link
tuonetar Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 05:06 Iiitam, takie "za późno" ;) Kasieńka.b codziennie czeka w sklepie z poradą :) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 10:26 dokładnie tak jak wyżej ;) Czekam w sklepie i z wielką przyjemnością pomogę dobrać właściwy rozmiar ;) Zapraszam. Odpowiedz Link
monjan Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 14:50 kasiu masz maila na gazetowym Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 15:42 odpisałam ;) Odpowiedz Link
adamantia Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 17:43 zuu_zuu napisała: > Własciwie to ja nie jestem uświadomiona, coś mi się wydaje, ze powinnam mieć > albo 70E albo 70F ale nie miałam czasu przebrnąć przez taki ogroooom informacji Na początek wpisz się po prostu do wątku rozmiarowego: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,96407469,96407469,JAKI_POWINNAM_NOSIC_ROZMIAR_STANIKA_40.html Odpowiedz Link
zuu_zuu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 20:31 dziękuję:) Oczywiście już się wpisałam. i zmierzyłam (75/94) Wyciągnę przyjaciółkę w poniedziałek do sklepu (już od dawna się przymierzałam) tylko przyjaciółka ma pytania - ten sklep jest tylko dla buściastych? czy znajdzie się też coś dla mniejszego kalibru? -Czy dopasowywanie nowych staników lepiej zrobić pod koniec cyklu (wiadomo, że wtedy są więęększee*_*) czy już po (jak już zmaleją :((( Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 20:53 każda kobieta jest biuściasta bez względu na rozmiar biustu ;) Dla koleżanki też powinno się coś znaleźć :) Odnośnie mierzenia - myślę, że dzień cyklu nie ma aż takiego znaczenia - chyba, że piersi znacznie zmieniają rozmiar :) Odpowiedz Link
tuonetar Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 27.06.09, 15:43 Jak byłam u kasieńki, bardzo mnie rozczuliły właśnie takie słodkie małe misie wiszące na brzegu wielu "półek" :) (To pisał G+) Odpowiedz Link
zuu_zuu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 29.06.09, 22:25 byłam, kupiłam swój pierwszy stanik:) Na razie jestem zachwycona i jednoczenie przerażona... Czy będzie pasował, czy nie ma za małego obwodu i, że taaaki rozmiar 0____o' Sklep jest super! Bardzo miła obsługa:-)I dużo naprawdę ślicznych modeli, pierwszy raz mi się chyba zdarzyło, żebym zachwycała się biustonoszami... Na pewno wrócę po więcej... czekam na fajne czekoladki i ciekawe czernie... Odpowiedz Link
zmijunia.lbn stroje kąpielowe znów ;) 30.06.09, 19:16 Kasiu, masz w tym momencie (albo będziesz mieć w weekend) stroje w okolicach 30G i 30F? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: stroje kąpielowe znów ;) 30.06.09, 19:20 W tej chwili Panache Brighton i Dalia :) Odpowiedz Link
monikate Re: stroje kąpielowe znów ;) 02.07.09, 20:17 Kasieńko, wczoraj moja przyjaciółka wreszcie przyszła do Twojego sklepu. Nabyła Panache. Potem długo mi opowiadała, b. zadowolona, przez telefon o swoich wrażeniach. Ale na razie trochę ją nowy zakup gniecie :) Odpowiedz Link
zuu_zuu Re: stroje kąpielowe znów ;) 02.07.09, 21:07 Mnie też mój poniedziałkowy zakup na razie uciska tu i tam:/ ale jestem dobrej myśli... Na pewno zgłoszę się jeszcze w najbliższym czasie po coś lżejszego na lato:)(do bardziej wykrojonych bluzek) Z niecierpliwością czekam na dostawę! Odpowiedz Link
kasienka.b Panache Evie - strapless do kupienia w BODY 03.07.09, 16:32 Właśnie doszły straplessy Panache Evie w kolorze ivory oraz czarnym - rozmiary 30-38 GG/H. Zapraszam :) Odpowiedz Link
anuula12 byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 07.07.09, 12:46 Byłam, zaciągnęłam mamuśkę, która z kolei została profesjonalnie uświadomiona (moje osobiste próby wcześniej były po prostu olewane;)). Ja zaopatrzyłam się w śliczną oczorażącą portię, a rodzicielka - w stanikowy szał i postanowienie "teraz nigdzie indziej nie będę staników kupowała!" Cudownie. Kasieńko, gratulacje, oby sklep wciąż się rozwijał ;) Odpowiedz Link
monikate Re: byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 09.07.09, 14:52 Kasieńko, wczoraj moja kumpela powiedziała, że też już nigdzie indziej staników nie będzie kupować. A nabyła 3 :) Była zachwycona Twoim profesjonalizmem. Ja przy okazji mam pytanie: czy przymierzać się znowu do czegoś, czy czekać na migrację? Może ja źle wygarniam, bo migracji jakoś nie widzę, co skądinąd mi nie przeszkadza. Grunt, że buły siedzą w staniku. Odpowiedz Link
monjan Re: byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 09.07.09, 15:00 moja ciocia takze zadowolona wziela nr do ciebie i adres, chyba bedzie kolezanki z Lubartowa wysyłac:)) moja mama tez ma się dobrze a w sobote przybędę z sis:) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 09.07.09, 20:50 Koleżankę pamiętam - była zachwycona Twoją turkusową portią :) Odnośnie migracji - można jeszcze troszkę poczekać, ale nie u wszystkich się ona objawia ;) Odpowiedz Link
iolika the body shop > oh yeah! 23.07.09, 20:04 Takiego ślicznego sklepu jak mieszkam 5 lat w Lublinie to jeszcze nie widziałam. Wystrój wnętrza przepiękny, naprawdę. 100% profesjonalna i przemiła ekspedientka (czyli Kasieńka, tak?) same superlatywy, hehe ;) Biedne dziecko - nosiłam 75A, no a teraz mam 60F :D Taaa... i myślałam, że mam taka mała misczkę ;) Warto bylo wydać te 140zł :) polecam! bezdyskusynie Kasieńka, gratuluję świetnego pomysłu i mam nadzieję, że body shop będzie najbardziej znanym sklepem z bielizną w Lbn! (chyba) > 67/85 Odpowiedz Link
iolika Re: the body shop > oh yeah! > znaczy BODY 23.07.09, 20:12 Mialam na myśli sklep BODY w Lbn oczywiście ;) Odpowiedz Link