Gość: B IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 10:01 Poszukuję kolegi S.,którego poznałam razem z koleżanką w schronisku na Kalatówkach jakieś 20 lat temu.Fajnie brzmi.Ale w dobie inernetu można podobno wszystko.A więc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faciu Re: Kalatówki IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 18:28 Jest to zbyt lakoniczna informacja by pomóc.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shorti Re: Kalatówki IP: *.tymbark.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 22:06 wiecej szczegułów bo to moze być każdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Kalatówki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 08:21 Niekoniecznie.Z tą osobą potem był kontakt ,ale krótki.A na Kalatówkach było fajnie.Nocowaliśmy w grupowym pokoju,muzyka,gitara,śpiewy,opowiadania itd...No i bardzo lubi herbatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrek Re: Kalatówki IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 22:50 kalatowki, herbata, 20 lat temu? hmmm, jezeli to byl puculowaty osmiolatek to moze o mnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Re: Kalatówki IP: 80.51.253.* 24.09.03, 22:01 Gość portalu: B napisał(a): > Poszukuję kolegi S.,którego poznałam razem z koleżanką w schronisku na > Kalatówkach jakieś 20 lat temu.Fajnie brzmi.Ale w dobie inernetu można > podobno wszystko.A więc... A moze to kolega Syl...lester ??? Odpowiedz Link Zgłoś