amoremio 27.04.05, 19:14 Czy na terenie GOPu sa juz jakies prywatne LOKALNE "radio-stacje" ? - takie jak np. w Berlinie Co/czego sluchacie ? RMF,Zet,..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eichendorff Re: lok.radio? 27.04.05, 19:30 Z dwudziestukilku stacji, które są osiągalne przez typowy radioodbiornik, około połowa to stacje lokalne. Niestety tylko jedna regularnie nadaje audycje w języku śląskim - Radio Piekary (chyba, że ja nie wiem o wszystkich). Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: lok.radio? 27.04.05, 21:09 Wedlug moich obliczen wedlug Twoich informacji, jest ich ok.10 - czy moglbys mi podac/zestawic, a jesli mozliwe, tez pasmo/frekwencje ? Chyba wszystkie na ultrakrotkich ? Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: lok.radio? 03.06.05, 15:32 Późno bo późno, ale zdobyłem info o stacjach radiowych na Śląsku :-) www.slaskfm.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: lok.radio? 28.04.05, 19:51 głownie NRJ FM - całkiem fajne nowe radio, bez prezenterów, wiadomości, reklam - po prostu nikt nie gada leci non stop mua którą lubię i która nie przeszkadza - głównie soule, softowe jazzy, spiewnaki typu Ella Fitzgerald czy Ive Mendes A z stacji po sloncku to kojarze te Piekary, co ło nich dorff godoł i co je kożdy taryfioż mo w aucie puszczone i na Katowicach w niedziela, wele sumu leci 'śloncko fala' kerom mie somsiedzi cołkie lato katujom, puszcajonc jom na fol w laubie... Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
drozdp Re: lok.radio? 28.04.05, 21:02 Numyr jedyn je Radio Piekary uozim uozim koma siedym FM O niem godajom w ryklamie: Uo slonsku, na slonsku, po slonsku. Wszyjstkie ludziska ino tego suchajm, i skirz tego maja tyn numyr jeden. To radyjo mo tysz zajta w internecie i tam go idzie posuchac. Toz pyrsk ludkowie jak prawiou Karlik z Kocyndra A tygo radyja co na niego tsza dować na tyn abomamynt, co sie nazywo Radio Katowice to niy idzie suchac. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: lok.radio? 04.06.05, 03:46 A tak generalnie: czy ktos z Was wiy jak to dzialo ze suchniym radyja przez internet? Bo tukej w rajchu nic niy umia chycic z PL. Czamu, niy wiym. (A pepików en masse czyli "kupa"). Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: lok.radio? 04.06.05, 09:29 .....bo oni (pepiki) nas we wszystkim biją :((( Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: lok.radio? 04.06.05, 19:39 amoremio napisała: > A tak generalnie: czy ktos z Was wiy > jak to dzialo ze suchniym radyja przez internet? > > Bo tukej w rajchu nic niy umia chycic z PL. > Czamu, niy wiym. (A pepików en masse czyli "kupa"). www.radiopiekary.pl/ www.wesolyhanys.prv.pl/ ubile.diwobispace.de/familok/ Tyle znam slaskich internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: lok.radio? 04.06.05, 19:49 marcin841 napisał: > amoremio napisała: > > > A tak generalnie: czy ktos z Was wiy > > jak to dzialo ze suchniym radyja przez internet? > > > > Bo tukej w rajchu nic niy umia chycic z PL. > > Czamu, niy wiym. (A pepików en masse czyli "kupa"). > > www.radiopiekary.pl/ > www.wesolyhanys.prv.pl/ > ubile.diwobispace.de/familok/ > Tyle znam slaskich internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: lok.radio? 04.06.05, 19:52 Przepraszam,radio Katowice i Flesch szło też odbierać w internecie,muszę spróbować,dawno nie odbierałem. Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: lok.radio? 09.06.05, 02:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=24793633&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś