Gość: minimal lover IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 00:22 Czających temat proszę o koment www.youtube.com/watch?v=FG4XldFvruA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koleżanka Re: Minimal music!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 14:49 dooobree!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artiart Re: Minimal music!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 15:11 mega... a co powiecie o tym www.youtube.com/watch?v=pbQ9GCWS5eE&feature=related ? peter jurgens- love it lub prezentacja DJM-800 przez mojego faworyta www.youtube.com/watch?v=Zv_N44n44rY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimal lover Re: Minimal music!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 16:18 No wymiata koleś,ciśnie ostro!!! Pozdro wogóle że znalazł się ktoś czający,tu mam jeszcze małą porcyjkę minimal-u Bodzin-a, www.youtube.com/watch?v=LTSyYQ_Z1Wo&feature=related! i nie tylko www.youtube.com/watch?v=zxrbzO5OrV0&feature=related A to mój faworyt jeśli chodzi o Trance music!!! - www.youtube.com/watch?v=BMTK8OiUWIg Pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artiart Re: Minimal music!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 16:41 cudze chwalicie, swego nie znacie www.youtube.com/watch?v=KQyfHY5iSFg&feature=related www.youtube.com/watch?v=G-4HqtOhrJA&feature=related a tu live at Sfinks www.youtube.com/watch?v=xrr0MRCS1z0 Odpowiedz Link Zgłoś