Gość: ROMAN IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.09, 18:53 WITAM wiecie Panstwo moze czy sa grzyby w lesie? chetnie bym sie wybral ale nie wiem czy warto. POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRZYBIARZY Z GMINY SWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borek Re: Dary Lasu IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.09, 19:25 Grzybów niestety, nie ma. Byłem dzisiaj-dwie godziny i siedem grzybów. Porażka całkowita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiaż Re: Dary Lasu IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.09, 09:47 bo słabo szukata ja żem był fczoraj i żem cały koszyk nazbierał tylko czerwonych w kropeczki ale to też grzyby tylko że trujaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: Dary Lasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 12:32 Byłem ostanio dwa razy za każdym razem okolo po 2 godzinki zbierania i miałem wiadreko podgrzybków, troszke małe jeszcze grzybki ale zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dary Lasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 14:37 Ciepło i mokro, więc aż mi sie nie chce wierzyć że nie ma!! Chętnie bym się w weekend wybrała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubie braku Grzyby IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 15:06 Byłam wczoraj. Nic. Na 3 lasy - 1 grzyb. Nie lubię braku grzybów, gdy ich szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMAN Re: Grzyby IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 16:29 WITAM dordzy Panstwo nie wiem czemu ale grzybow nie ma. nazbieralem tylko na sos na obiad. nie ususze z dzisiejszego wypadu nic. moze bym sie dalej wybral. wiecie Panstwo moze czy w Bladzimiu jest wysyp? POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRZYBIARZY Z GMINY SWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczywy maślak :) IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 19:04 Nikt o zdrowych zmysłach, nie napisze,że jest wysyp grzybów w danym miejscu, bo całe Świecie by zaatakowało hehe Odpowiedz Link Zgłoś