paliwinka 12.11.09, 14:42 Co sądzicie o sklepie na duzym rynku Platan? to jedyny niestety większy spożywczak w centrum. za to mamy 3 drogerie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Platan IP: 57.90.36.* 12.11.09, 14:50 Spójrz na ławki na rynku i zobacz kto tam siedzi, darmozjady za tanie wino z Platana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Platan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 14:50 Wybór towaru niezły,ale brudne koszyki i notoryczny brak bilonu w kasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Platan IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.09, 15:12 Ze o notorycznie konczacym sie towarze nie wspomne. Na uzupelnienie trzeba czekac czasami cale tygodnie. Dlatego ja juz sobie darowalam ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Platan IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.11.09, 19:03 kto w tych czasach posługuje się bilonem ? Ja płacę kartą i nie mam z tym problemu. Lubię tam robić zakupy-mam po drodze z pracy i z moich codziennych zakupów niczego tam nie brakuje i jest duży wybór produktów dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdfgsd Re: Platan IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.09, 19:33 > Ja płacę kartą i nie mam z tym problemu Wiec to przez ciebie i tobie podobnych sa takie kolejki do kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Platan IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.09, 19:40 Jest to całkiem przyzwoity sklep, świeży towar, miła obsługa. Jedyną wadą jest mała powierzchnia, ale jakoś się zmieszczę, jak jestem przy okazji na mieście, bo mieszkam w innej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Platan IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 11:37 Sklep,jak sklep w centrum miasta.Mała powierzchnia,ale duży wybór towaru.Bardzo miła obsługa,a co do bilonu to tak się wszędzie zdarza gdzie jest dużo klientów.Każdy płaci gotówką to tego bilonu po prostu brak i tyle pieśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Platan IP: *.ip.netia.com.pl 13.11.09, 16:05 A bilon to nie gotówka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4555 Re: Platan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 14:15 Drogo i syfjasto,na wystawie 0,50 cm kurzu masakra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio Re: Platan IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 16:28 ja osobiscie wole sklep tóż za rogiem plus tzw "nocny" warzywa i owoce zawsze swieże miła obsługa a jest kilka krotnie miejszy od platana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Platan IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 17:10 Nie mam nic do zarzucenia Miła obsługa, świeży towar Ale i tak tęsknie za biedronką. Nie wiem po co na 3 drogerie..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Platan IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.12.09, 20:58 Platan to najlepszy sklep spożywczy w mieście, duży wybór, zawsze wszystko jest, czynny codziennie do 22, miła obsługa, mimo, że mieszkam na Mariankach często tam jeżdże na zakupy. Jedynie owoce i warzywa nie zawsze mają świeże, powinni coś z tym zrobić. Warzywka i owoce za to zawsze świeżutkie można dostać u Szymczaka w Marwaldiku. Platan jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam On Re: Platan IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.12.09, 09:54 tym pieprzeniem i cukrowaniem na premie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ty czego? Re: Platan IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 11:49 to że ktoś tak pracuje na premię to co cie to ? ważne że będzie miał, a ty chyba zazdrościsz i boli że nic nie będziesz miała bo nie masz komu cukrować... jak ja napisze że ten sklep jest ok to też mi powiesz że tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka-21 Re: Platan 22.12.09, 23:42 sklep ok!ale co nie które kasjerki są nie mile i wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech to Re: Platan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 11:15 ale opisz sytuację... czy ekspedientka powiedziala do Ciebie np " nie ma k.... chleba". czy o co chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka-21 Re: Platan 23.12.09, 23:02 opisz sytuację???????????/a co ty gazetkę piszesz ? są co nie ktore beszczelne i pyskate,wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duplikat Re: Platan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 00:05 Sądząc po Twoim zdenerwowaniu - siejesz po prostu zamęt. Krótko mówiąc - ściemniasz. Gdybyś pisała prawdę, opisałabyś sytuację szczegółowo. Nie umiesz ściemniać. Na moje - masz tam kogoś znajomego, komu zazdrościsz stałej posady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: Platan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 23:18 Tak piszecie o Platanie ze pracownice nie mile ale chociaz maja szefostwo w porzadku bo w sklepie PLUS kolo rybnego na Klasztornej tak slyszalem ze jest tragedia tylko potrafia wykorzystywac pracownikow tylko wspolczuc im jak tam mozna pracowac nic o nich nie dbaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Platan IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.12.09, 21:58 Zgadza się, szefostwo w Platanie mają świetne. Tylko pozazdrościć pracownikom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askka Re: Platan IP: *.tktelekom.pl 25.12.09, 13:57 platan jest ok niby mała powierzchnia ale jest tam wszysto czegu mi potrzeba noi platanki są baaardzo mile pomogą w każdej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: Platan IP: 80.50.132.* 26.12.09, 17:50 jak zarządzany przez mężczyzn sklep, to nawet ok., ale mają tam drogo, ale za to wszystko co potrzeba się kupi, bo duży wybór. Najgorsze co mnie tam wkórza to wiecznie brudne witryny przy wejściu i pomazane, brudne drzwi wejściowe. No na to to chyba czas by się znalazł by umyć, chociaż te drzwi ze dwa razy w ciągu dnia, bo strach łapać za klamkę czasami. a obsługa nawet miła, choć nie dziwię się że czasami nie mają humoru, gdybym ja miała obsługiwać tych gigantów z rynku na stoisku z alkoholem, to też nie byłoby mi wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient - pan! Re: Platan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 22:29 szefostwo platana..???? WSTYD! Platanki sa miłe.... jak na to jak bardzo są wykorzystywane, jak ciżęko muszą pracować i jakie ciężary nosić....to extra babki! i znoszą nie dość, że humory "szefów".....to jeszcze wrednych klientów! A szefostwo miłe i OK....???.... LUDZIE CHYBA NIE WIECIE CO MÓWICIE....???..... TO MŁODZI FACECI, KTÓRZY JESZCZE NIE ZHAŃBILI SIĘ PRACĄ, ŻYJĄ Z WYZYSKU MŁODYCH DZIEWCZYN.... A IM MŁODSZE I GŁUPSZE...TYM LEPIEJ.... POTRAFIĄ TYLKO GŁUPIO SZEFOWAĆ....NA JAKIEKOLWIEK PROBLEMY NIE MAJĄC ROZWIĄZANIA.... SŁOWEM - SKLEP PROWADZONY NA ŻYWIOŁ, BEZ PLANU...PROGRAMU i POMYŚLENIA! Ale, taka jest świecka rzeczywistość....zresztą nie tylko świecka... DZIEWCZYNY PLATANKI - TRZYMAM Z WAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co to za dziwak? Re: Platan IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.12.09, 15:22 Człowiek, który to napisał kipi żywą zazdrością do ludzi, którzy coś w życiu robią, coś osiągnęli i świetnie sobie radzą. Lepiej siedzieć w domu i narzekać, a jeszcze lepiej w domowym zaciszu, anonimowo wypisywać brednie na czyjś temat. Tak to każdy potrafi - na forum obrażać innych - ciekawe czy powiesz to komuś prosto w oczy? Będziesz taki odważny Panie Kliencie? Odpowiedz Link Zgłoś