Dodaj do ulubionych

KOFAM MOJEKO PSEMUSIA

IP: 80.51.243.* 29.01.04, 17:12
A pyło to tak...

Jusz f potstafófce pani mnie spytała ile jest tfa rasy tfa, fięc jej mófie se
stery, a ona to mnie: jak ty mófis, to ja jej, se stery psecies jest, a ona:
ale jak ty mófis, ciebie srosumieć nie mosna ty feś ić to lekasza, no to
posłam. Zaklątali mi do nosa to usu to kartła i nic. No jakoś tam te
potstafófke skońcyłam, posłam to kimnasjum. A tam profesorka pyta mnie:
pofiec no mi ciecko kto napisał "Lalke", fięc jej mófie se Prus, a ona na
mnie jak nie skocy: Jak ty mófis, mófi, ty sie feś ić zpataj do lekasa, topie
coś jest. No to posłam, spatali mnie wsystko, ale nic nie snaleśli, fięc co
pyło ropić. Jakoś tam sie utało skońcyć te kimnasjum. Posłam na stutia i jus
na pierwsych sajęciach profesor mnie o coś tam pyta i snów to samo, do lekasa
mnie wyknali, snofu nic nie snaleśli i tyle. No jakoś te stutia
psemencyłam,sostałam makistrem i posnałam Psemcia. No mófie fam, co sa facet.
Ale tes w noc poślupną pyta mnie: kochas mnie?, to ja mu mófie se ocyfiście
se cie kofam, a on jak na mnie nie łyknie, ty jak ty mófis, mófi, to ja mu na
to psecies mófie, se cie kofam, ale on tfarto to mnie, ale jak ty mófis
ciepie srosumieć nie mosna mofi ty feś ić to łasienki i sie mose wysmarkaj cy
co. No i posłam to łasienki, fsiełam papilku i se wysmarkałam. Ale Psemusia
mojeko ja napraftę kofam.
Obserwuj wątek
    • Gość: czyt Re: KOFAM MOJEKO PSEMUSIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 09:53
      hehe dobre a co było dalej ?
      • Gość: mkr Trutka Re: KOFAM MOJEKO PSEMUSIA IP: 193.19.104.* 01.02.04, 20:54
        S Psemusiem opaj jesteśmy po stutiach, snacy się makistrami. Jako intelikenci o
        wysokim potencjale intelektu staramy się profacić sycie na fysokim posiomie.
        Pot tym fsklentem jestesmy snopami. Cieci nie mamy, po się torapiamy. Psemuś
        mnie parco i to parco kofa. Mófi tak pieszczotlifie, jak kce mnie kofać. Mófi
        fófczas, se jeko ślimaczek kce otfiecić moją muselke. Ja ocyfiście fiem o co mu
        choci. Itę to łasienki piorę papilku apy sie fysmarkać i się potmyfam i jus
        jest wsystko ok. Potem się kofamy to upatłeko i opaj rófnoceśnie scytujemy.
        • Gość: kla_wia_t/ura!!!! R nie dupcz fleków!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 22:30
          Q,aa! To chore! Amen!
        • unicorn_rider Re: KOFAM MOJEKO PSEMUSIA 01.02.04, 22:51
          Ja dzwonię z takim konkretnym pytaniem - co to ma na celu?! O ile to ma w ogóle jakiś cel, poza rżnięciem głupa (przepraszam za wyrażenie)
          pozdrawiam tych, którzy weszli na ten wątek, zobaczyli, i odechciało im się na dłuższy czas tu zaglądać
          • Gość: kla_wia_tura.;]] Re: Głupich nie sieją,sami rosną!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 23:28
            Kurczę! Lubie to forum i ludzi tu piszących, ale nie zdzierżę idiotyzmów i
            idiotow, którym zbyt łatwo jest mieć dostęp do komputera!!!
            To co? Czekamy na nowe pokolenie? Czy już teraz robimy porządek z idiotami???
            • unicorn_rider Re: Głupich nie sieją,sami rosną!!! 01.02.04, 23:52
              Wiesz, ja generalnie jestem zwolennikiem tolerancji. Jak chce wypisywać bzdury, prosze bardzo, jej/jego sprawa. Ciebie przecież to nic nie kosztuje, a czytać nie musisz. A ja się tylko pytam, czy to ma jakiś głębszy (albo chociaż jakikolwiek) sens, bo nie wiem, czy poświęcać czas na czytanie tego.
              A pozytyw w tym fakcie jest taki, że przynajmniej mogę się dowartościować, że są ludzie głupsi ode mnie.
              A jeśli chcesz robić porządek z idiotami, to możesz zacząć zbierać na bombę termojądrową, albo zacząć wybijać napotkanych przechodniów, bo wszyscy ludzie, nie wyłączając mnie, to idioci. Jeśli chcesz, żebym wytłumaczył o co chodzi, to najlepiej będzie, jeśli zaczneimy nowy wątek.
    • Gość: TO JA Re: KOFAM MOJEKO PSEMUSIA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 13:07
      DFGSDFG
      • unicorn_rider Re: KOFAM MOJEKO PSEMUSIA 02.02.04, 16:20
        możesz rozwinąć o co Ci chodzi? Wiesz, ja trochę niedouczony jestem...
        • Gość: mkr Trutka Re: KOFAM MOJEKO PSEMUSIA IP: 193.19.104.* 08.02.04, 17:09
          Fitocznie nie masz stutióf. Poszę, skończ jakąś uczelnie fyssza, jak ja s
          Psemusiem kończyłam i pęciesz mątry. Pszet tem jetnak ić to łasienku, weś
          papilku i sie wysmarkaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka