Gość: łaskotka IP: *.147.72.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 13:03 Poszukuje bardzo dobrego dermatologa.. zna moze ktos lekarza ktory potrafi dobrze diagnozowac i leczyc..byłabym bardzo wdzieczna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CSW Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 13:57 Pytaj na forum Chełmna jest tam dobry dermatolog na 100%, ale nie mam namiarów. Przyjmuje też w Świeciu dermatolog z Chojnic moge ci podać nr.tel.608176215 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: dobry dermatolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.01.10, 15:23 Polecam doktora Czajkowskiego w Bydgoszczy, tel.607 390 626. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el torro Re: dobry dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 16:24 doktor mardusinska, zdecydowanie polecam!! jedyny dermatolog w swieciu i to naprawde godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: dobry dermatolog IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.10, 16:26 prywatna czy NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 16:35 Tylko nie Świecie.Totalna porażka.Polecam Grudziadz,w ramach NFZ.Czeka się tylko kilka dni.Tel.0564517140.Do wyboru kilku dermatologów.Umawiasz się na dany dzień i godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie !!!!!! Re: dobry dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 18:20 Nie Mardusinska porażka nic nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: dobry dermatolog IP: 188.33.122.* 05.01.10, 18:44 Też odradzam Mardusińską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: dobry dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 07:15 Też odradzam. Leczyłam się u niej ponad trzy lata w przychodni i prywatnie i nie było żadnej poprawy (i cały czas brałam bardzo drogie leki sterydowe). Polecam wojewódzką przychodnie dermatologiczną w Bydgoszczy - w ramach NFZ-tu, praktycznie się nie czeka w kolejce. Ja po dwóch wizytach jestem wyleczona - polskim lekiem za 7 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: dobry dermatolog IP: 83.238.159.* 07.01.10, 08:35 Ja leczyłam się u dr B.Mardusińskiej siebie i moich członków rodziny i jesteśmy bardzo zadowoleni,trafna diagnoza i dobre leczenie.Syn był dłużej leczony bo tego wymagała choroba.A niestety choroby grzybiczne paznokci są leczone u każdego dermatologa długo.Ja bardzo polecam Panią doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:53 tez lecze sie u pani doktor B.Mardusinskiej na chorobe ciezka w skutkach i nie wyleczalna ale pomogla mi ja zlagodzic i od pol roku mam spokoj.wcale nie drogimi lekami,tylko robionymi w aptece za 10zl.POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos111 Re: dobry dermatolog 10.04.13, 23:32 HAHHAHA TAK TO JEST NIE JEST LEARZEM O DOBRYM SERCU TYLKO MYSLI O INTERESIE ZAPSAUJE DROGIE LEKI BO MA PODISANE UWOWY Z FARMACJA POTEM JAKAS KOLACYJKA W PANU TADEUSZY W OSIELSKU I NASTEPNA UWOWA PODPISANA ZEBY DROGIE LEKI PRZPISYWAC ZAMAIST DOBRYCH ZAMIENNIKOW A JAK POJEDZIESZ DO BYDGOSZCZY CZY GRUDZ.... TO TAM LEKARZ POTRAKTUJE CIE JAK PACJENTA NIE MA MONOPOLU NA DERMATOLGIE WIEC POSTRA PRZYNAJMNIEJ CI SIE FACHWO POMOC NIE DROGO ABYS NASTEPNYM RAZEM PRZYJECHAL JUZ JAKO WYLECZONY . WIEC OMIJACIE PANIA DERMATOLOG BO PRAWDZIWY LEKARZ TO TAKI KTORY PYTA O PRZYCZYNY CHOROBY JAK NP CO JESZ ITP RZECZY USTAL PRZYCZYNE ABY DIAGNOZE POSTWIC ODPOWIEDNIA ANIE ODRAZU DROGIM LEKIEM KARMI WTEDY NAPEWNO CIE WYLECZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama E. Re: dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 12:48 Mogę z czystym sumieniem polecić panią doktor BORZYSZKA. Byłam u niej z moim rocznym synkiem i od razu trafna diagnoza i leczenie skuteczne. Po wizycie dzwoniłam jeszcze kilkakrotnie z pytaniami i pani doktor oddzwania i udziela informacji. Wizyta kosztowała w zeszłym roku 60 zł. ale kontrolna nie kosztuje nic. Przyjmuje w zielonej poradni raz w tygodniu. Rejestracja telefoniczna 608 176 215. Odpowiedz Link Zgłoś