Dodaj do ulubionych

Wulkanizacje

IP: 109.243.78.* 08.01.10, 14:13
Witam! Jak widać za oknami zima daje o sobie znać. a ja niestety nie mialem jeszcze pare dni temu zmienionych opon. Postanowilem sie wiec wybrać do zakladu gdzie wymieniaja opony i poniewaz mieszkam najblizej Pana Kacpury rozpytke zaczałem od tego punktu( znajomy mówił,ze jest duza rozpiętość cen a mam stare auto wiec szkoda pieniedzy)Zwiedzialem 4-5 wulkanizacji ale dopiero gdy wracalem od oszołoma zobaczyłem koło policji przy zakładzie pogrzebowym Napis WULKANIZACJ i zajechałem. Musze wam powiedzieć,ze cena OK i obsługa normalna. Zapytałem o opony do mojego grata i tez cena nie byla najgorsza w porównianiu do innych. a Wy co sadzicie o naszych fachowcach od opon? Pozdrawiam Tadeusz
Obserwuj wątek
    • Gość: pirelli Re: Wulkanizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 16:51
      KACPURA - zdecydowanie polecam.
    • Gość: ZORRO Re: Wulkanizacje IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.10, 09:24
      A CENY MAJĄ JAK Z KOSMOSU !!!!!!!!!!!!!!!!!
      I WYDAJE IM SIĘ ŻE WSZYSTKIE ROZUMY POZJADALI
      ALUSKI DOKRĘCAJĄ TAK ŻE NIE DA RADY ODKRĘCIĆ I POTEM STAŁEM JAK
      GŁUPI I NIE MOGŁEM ODKRĘCIĆ KOŁA
      • Gość: Do Zorro Re: Wulkanizacje IP: 94.254.180.* 09.01.10, 11:22
        Nie wiem czy zostałes poinformowany (Bo ja tez mialem taki problem ale z Panem Kacpurą) ale np. przy alufelgach w niektorych modelach samochodów zawsze sruba sie dociagnie i nie ruszysz tego na trasie! Dlatego najpierw sie doucz a pozniej narzekaj! a Ceny u Pana Zgubińskiego...Przystępne! Zajechalem tam po tym jak Pan K. SPIEPRZYŁ MI ALUSA TZN przy montazu innej opony porysował rant!!
    • Gość: mobil Re: Wulkanizacje IP: 81.219.91.* 09.01.10, 09:38
      Potwierdzam koło Policji jest OK !
      Zgubiński ma przystępne ceny na usługi i materiąły. Oprucz wymiany
      opon można tam sprawdzic klimę, wymienic olej itp.....
      Zaglądam tam od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolony , usługi
      wykonują sprawnie, szybko i solidnie - polecam !
      • Gość: Kurtynka Re: Wulkanizacje IP: 188.33.5.* 09.01.10, 13:30
        Koło Policji jezdze od ok 3 lat. Nigdy mnie nie zawiedli, wszystko zrobione bylo porzadnie i w przystępnej cenie a i obsługa jest na poziomie! Pare razy zdarzylo mi sie wstąpić do...uhh nie mozna tutaj używać wulgaryzmów wiec sobie podaruje...do Pana w Morsku i naprawde ludzie OMIJAĆ MORSK ;/;/ Znajomy jezdzi do Kacpury i też nienarzeka. A wiec Wybór należy do urzytkownika ;) pozdrawiam
      • Gość: nicpoń Re: Wulkanizacje IP: 81.219.0.* 09.01.10, 15:49
        gratulacje panie Z........ doskonała reklama
        teraz tylko poobrabiaj tyłek pozostałym warsztatom
        i już jesteś numer jeden
        • Gość: znajomy Re: Wulkanizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 16:03
          Do nicponia! Znam Pana Z... juz dosc dlugo! I nie wydaje mi sie zeby człowiek prowadzący rzetelnie swoja dzialalnosc i mający swoje lata na karku i grupe swoich klientów nie pisalby takich rzeczy...a poza tym jak ktoś chwali zakład zaraz musi byc właścicielem? pomyśl...!
          • Gość: ja Re: Wulkanizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 16:42
            Kolega nicpoń vel ciekawy,to wszędzie szuka jakiś spisków.Chyba jest z PiS,oni
            też wszędzie widzą kanty i oszustwa.
            • Gość: mobil Re: Wulkanizacje IP: 81.219.2.* 12.01.10, 09:37
              Dobry zakład reklamuje się sam ,a robią to zadowoleni klienci i tak
              jest w tym przypadku !
              I nie ma tu żadnych spisków - jak sugeruje kolega "nicpoń vel" !
    • Gość: Adam Re: Wulkanizacje IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.01.10, 10:24
      kupiłem u nich (koło policji) 2 oponki nowe z montażem i wymianą
      wentyli i wyważeniem i itd,i zyskałem w ten sposób 40 pln,które bym
      stracił w selco.Żeby nie było że selco to najgorsza stacja obsługi
      czy coś,ale nie są tani.pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka