Gość: oni IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 14:36 czy wystawiaja rachunki za internet abysmy mogli sie rozliczyc z urzedem skarbowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 14:49 Co kwartał wysyłają faktury vat, można się więc rozliczyć ze skarbówką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 18:18 A dostaliście faktury za internet za styczeń? Bo ja nie, zaginęły w drodze czy co ? Napiszcie proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poczytaj mi mamo Re: vectra-rach IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 18:40 "Co kwartał wysyłają faktury vat" - kwartał to nie jeden miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 20:14 wiec czy dostaliście za kwartał? a płacimy za miesiąc przecież a nie za kwartał!!!!! miesiąc się kończy a ja nie dostałam faktury nawet na styczeń nie wspominając już o kwartale czyli 3 miesiącach jeśli już jesteś taka(i) dokładny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poczytaj mi mamo Re: vectra-rach IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 20:29 Ja w vectrze nie mam neta. Ale jeśli ktoś napisał że faktury dostajecie co kwartał, to jakim cudem macie dostać fakturę za jeden miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 22:56 Nie też nie dostałam.Jeśli masz faktury wszystkie za zeszły rok to możesz sobie odliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Użytkownik Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 19:07 Byłem osobiście w tej sprawie i poinformowano mnie, że Oni nie otrzymali też przekazów i każą czekać.Nie ma sprawy ale o odsetkach niech zapomną.Z ich winy to opóźnienie.Wracając do rozliczenia.Nawet jak się zgubi gdzieś fakturę to zawsze można u Nich wyrobić "fakturę wtórną", która też jest ważna w rozliczeniu z Urzędem Skarbowym.A jeśli umowa na internet jest na męża i żonę to limit odliczenia ulega podwojeniu(imiona muszą widnieć na fakturze!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 19:58 Dzięki. A mam jeszcze pytanko znacie moze nr telfonu do vectry? bo ten stary jest juz nieaktualny. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 20:16 dzwonilem na infolinie (do 3city?) do dzialu finansowego. 'Konsultantka' pewnym siebie tonem stwierdzila, ze dzisiaj wlasnie roznosza te faktury. oczywiscie nic sie nie pojawilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 20:21 Uwielbiam te infolinie. ale siedzibe caly czas w Świeciu maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 22:36 Do "poczytaj mi mamo: Co kwartał przysyłaja razem 3 faktury :na kazdy miesiąc (styczeń, luty, marzec)z datą zapłaty w danym miesiącu, po tych trzech miesiacach znowu przysyłaja 3 sztuki na kolejne miesiace . Teraz styczeń mija a faktury nie ma . Pewnie z podwyżką szykują .....Dziękuję za odpowiedź "użytkownikowi". Odpowiedz Link Zgłoś