Dodaj do ulubionych

vectra-rach

IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 14:36
czy wystawiaja rachunki za internet abysmy mogli sie
rozliczyc z urzedem skarbowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 14:49
      Co kwartał wysyłają faktury vat, można się więc rozliczyć ze skarbówką
      • Gość: karolina Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 18:18
        A dostaliście faktury za internet za styczeń? Bo ja nie, zaginęły w drodze czy
        co ? Napiszcie proszę .
        • Gość: Poczytaj mi mamo Re: vectra-rach IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 18:40
          "Co kwartał wysyłają faktury vat" - kwartał to nie jeden miesiąc.
          • Gość: karolina Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 20:14
            wiec czy dostaliście za kwartał? a płacimy za miesiąc przecież a nie za
            kwartał!!!!! miesiąc się kończy a ja nie dostałam faktury nawet na styczeń nie
            wspominając już o kwartale czyli 3 miesiącach jeśli już jesteś taka(i) dokładny!
            • Gość: Poczytaj mi mamo Re: vectra-rach IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 20:29
              Ja w vectrze nie mam neta. Ale jeśli ktoś napisał że faktury dostajecie co
              kwartał, to jakim cudem macie dostać fakturę za jeden miesiąc?
              • Gość: Monia Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.01.10, 22:56
                Nie też nie dostałam.Jeśli masz faktury wszystkie za zeszły rok to
                możesz sobie odliczyć.
                • Gość: Użytkownik Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 19:07
                  Byłem osobiście w tej sprawie i poinformowano mnie, że Oni nie otrzymali też
                  przekazów i każą czekać.Nie ma sprawy ale o odsetkach niech zapomną.Z ich winy
                  to opóźnienie.Wracając do rozliczenia.Nawet jak się zgubi gdzieś fakturę to
                  zawsze można u Nich wyrobić "fakturę wtórną", która też jest ważna w rozliczeniu
                  z Urzędem Skarbowym.A jeśli umowa na internet jest na męża i żonę to limit
                  odliczenia ulega podwojeniu(imiona muszą widnieć na fakturze!)
                  • Gość: on Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 19:58
                    Dzięki. A mam jeszcze pytanko znacie moze nr telfonu do
                    vectry? bo ten stary jest juz nieaktualny. pozdrawiam.
                    • Gość: Ja Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 20:16
                      dzwonilem na infolinie (do 3city?) do dzialu finansowego.

'Konsultantka' pewnym siebie tonem stwierdzila, ze dzisiaj wlasnie roznosza te
                      faktury.

oczywiscie nic sie nie pojawilo ;)
                      • Gość: on Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 20:21
                        Uwielbiam te infolinie. ale siedzibe caly czas w Świeciu maja?
                        • Gość: karolina Re: vectra-rach IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 22:36
                          Do "poczytaj mi mamo: Co kwartał przysyłaja razem 3 faktury :na kazdy miesiąc
                          (styczeń, luty, marzec)z datą zapłaty w danym miesiącu, po tych trzech
                          miesiacach znowu przysyłaja 3 sztuki na kolejne miesiace . Teraz styczeń mija a
                          faktury nie ma . Pewnie z podwyżką szykują .....Dziękuję za odpowiedź
                          "użytkownikowi".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka