IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 18:42
Zespoły na weselach stały się niemodne...
czy ktoś z Was zna jakiegoś fajnego weselnego DJ-a z okolic??jeśli tak to
poproszę namiary:)
z góry dzięki Forumowicze:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam romana Re: DJ:))) IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 22:37
      Słuchajcie ludzie! Zespoły weselne to już przeżytek! Teraz na
      weselach grają DJ-e. Ja miałam ślub 3,5 roku temu, ku przerażeniu
      rodziców, na przekór wszystkim zamówiliśmy DJ-a z Bydgoszczy - pana
      Romana. Jego usługa kosztowała tyle, ile wówczas zespół weselny.
      Widzieliśmy nagranie wesela naszych znajomych z Bydgoszczy, na
      którym on grał i powiedzieliśmy: "Tak! To jest to!" Pan Roman
      wcześniej nie grał w Świeciu, u nas pierwszy raz. Goście byli
      sceptycznie nastawieni, mówili: "no cóż, zobaczymy, co z tego
      będzie". A było? REWELACJA!!! Nie da się opisać! My zadowoleni,
      goście wybawieni, zabawa udana. Nie wiem, czy gra jeszcze na
      weselach, ale znalazłam kontakt do niego:

katalog.pf.pl/Bydgoszcz/Romeo-Sound-Przedsiębiorstwo-Handlowo-
      Usługowe-Roman-Cabaj-F7375698G0B2038-m19.html

POLECAM!
      • Gość: polskie wesele Re: DJ:))) IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.10, 20:01
        I znowu reklama.Dj.się reklamujesz no no...Sam jesteś przeżytek.Nie tędy
        droga.Dj i co będziesz puszczał na weselu???Pewnie ludzie będą chcieli weselne
        kawałki a kto takie gra hmmm Doda?
        • Gość: xyz Re: DJ:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 19:31
          a więcej DJ'ów nie mogło by się zareklamować? Bo ja też kogoś
          szukam... tj. DJ'a
          • Gość: tiesto Re: DJ:))) IP: *.ip.netia.com.pl 27.04.10, 00:58
            to ja dj tiesto, wlasnie sie reklamuje!
            • Gość: INFO Re: DJ:))) IP: 77.245.242.* 12.10.10, 23:44
              pełna oprawa, nagłośnienie, oświetlenie,
              dj, zespół, wszystko profesjonalnie
              www.cpnsklad.pl, piszę bo pan
              manager właśnie w laskowicach zorganizował
              dla taty fajne 45 urodziny
              polecam....
          • kuba_20gdz Re: DJ:))) 30.05.10, 23:34
            Witam ,

Jestem djem z Grudziadza z wlasnym sprzetem i bogatym asortymentem
            muzycznym.
          • Gość: Paulik Re: DJ:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 13:56
            Ostatnio na moim weselu gral chlopak DJ bardzo go polecam, super muzyka fajny
            glos przez mikrofon, bawili sie wszyscy nawet moj dziadek:))) jak cos to piszcie
            na maila podam wam namiary paola08@wp.pl
        • Gość: jjj Re: DJ:))) IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 10:12
          Myślisz, że Dj z Bydgoszczy siedzi na tym forum i się reklamuje? :-/
          Ja myślę, że napisała to osoba zadowolona z jego usług. Wcale się
          nie dziwię, bo to bardzo dobry DJ. Też Go polecam!
      • Gość: mysha Re: DJ:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 16:45
        tak DJ ROMAN jest niezastąpiony!Też byłem na jego imprezie.Po prostu wypas na maxa!!!
    • Gość: Dj-Viplayeri Re: DJ:))) IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.10, 10:03
      Mówisz i masz - polecam sie - Dj-Viplayer. Kiedyś można mnie było spotkać za
      konsoletą w Sowie teraz częściej w Spichrzu w Tucholi lub gdy prowadzę karaoke w
      7day'u (drugi Kredens) w Bydgoszczy ale mam też sporo swojego sprzętu i prowadzę
      imprezy okolicznościowe z pełnym nagłośnieniem (dobra jakość a nie 2 kolumny i
      sam szum i sopran) i oświetleniem. Muzyka od klasyki rocka poprzez lata 70/80,
      disco (niestety disco-polo też) aż po nowości, house i tech-house. Opłacam
      Zaiks więc żadnych zmartwień. Więcej info: dj.viplayer@gmail.com
      • Gość: Bieda Re: DJ:))) IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 15:37
        Dj na weselu - ła haha .
        • Gość: Joker Re: DJ:))) IP: *.152.138.118.dsl.dynamic.eranet.pl 27.04.10, 17:14
          Wesele z DJ to nie wesele!!! Heh dobre ! Dj nawet Parze Mlodej nie zagra walca
          ,ktory powinien sie znalesc na weselu.
          • Gość: jjj Re: DJ:))) IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 17:35
            A właśnie, że zagra ;-) posiada wszystkie piosenki i melodie jakie
            sobie zażyczysz. Nie ryzykujesz pozmienianych rytmów, słów w znanych
            piosenkach i fałszującej/go wokalistki/ty. Nie ma to jak oryginał.
            Zresztą bawiłam się na weselu z DJ-em i ja jak i inni goście byli
            pod wielkim wrażeniem.
            • Gość: Dj-Viplayer Re: DJ:))) IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.10, 18:47
              Zgadzam się z jjj ! Wielu ludziom słowo a raczej skrót dj (disc jockey)
              kojarzy się z dyskotekowym umpa umpa, które też ma swoje uroki w odpowiednim
              miejscu i czasie. Określenie dj początkowo używane było w USA w odniesieniu do
              prezenterów radiowych a wiec były to osoby bardzo wszechstronne - znające sie na
              muzyce i jej historii oraz umiejące powiedzieć coś więcej niż JAAAZDA. Obecnie
              dj'ami określa się także producentów muzyki ponieważ przy produkcji w studiu
              również miksuje sie ścieżki (ogólnie mastering). Przewaga dj'a na weselu to czas
              grania - zdarza mi się grać 2 godziny non-stop a kapela 30 min. maks i "idziemy
              na jednego", poza tym nie ma fałszu albo gdy prosisz o jakiś utwór to dj raczej
              nie powie Ci że nie ma tego utworu opracowanego i nie zagra/zaśpiewa.
              P.S.
              Mina faceta, który chciał jako dedykacje Kalinkę lecz stwierdził że na pewno
              tego nie mam a po chwili usłyszał ją w wersji Chóru Aleksandrova była naprawdę
              bezcenna :D Więc walc nie powinien zdziwić dj'a, który gra również na weselach.
              XXI wiek kochani :)
              • Gość: andrzej Re: DJ:))) IP: *.147.145.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.10, 20:13
                bawiłem się w to 22 lata temu tango walc oczepiny zero problemu dobra baza
                muzyczna i zabawa super grałem trzy cztery soboty w miesiącu zespoły
                zazdrościły
                • Gość: info Re: DJ:))) IP: 77.245.242.* 28.04.10, 22:29
                  Rozwiązanie najlepsze wprowadza portal muzyczny cpnsklad.pl.
                  Od tego roku na wesela proponują zespół w składzie 3 osoby + osoba (dj-a i
                  wodzireja), dodatkowo profesjonalne nagłośnienie i oświetlenia, jak i dużo
                  dodatkowych możliwości. kontakt jest na stronie www.cpnsklad.pl. Znam managera i
                  polecam, już ich zamówiłem na czerwiec.
              • Gość: jola Re: DJ:))) IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.10.10, 23:13
                tylko nie dj janek tragedia
    • Gość: zygol Re: DJ:))) IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 01:14
      proponuje organiste ze świetego jóżefa
      • Gość: zawowilem Re: DJ:))) IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 09:51
        Polecam Dj-a w połaczeniu z orkiestra. 2 w 1 :))
        Za bardzo przystępną cene. Wiecej na portalu cpnsklad.pl
        • Gość: onnn Re: DJ:))) IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 11:31
          Wesele jest raz w życiu.Ktoś kto wie jak wygląda prawdziwe polskie wesele wie o tym że zespół muzyczny to żaden przeżytek.Nie mówię tu o żadnych grajkach a o zespołach które potrafią grać i przede wszystkim poprowadzić wesele.DJ na weselu to coś w stylu urządźmy sobie wesele w Stokrotce u P.Smeji.Zapytam Dj-i czy na błogosławieństwo też przyjeżdżacie do domu? Jak wygląda prowadzenie oczepin?Rozumiem że na koniec wesela z płyty też puszczacie "Kiedy ranne"?Połączenie 2 w 1 czyli Dj i zespół to po prostu wygoda dla zespołu czyli ułatwianie sobie pracy przez zespół mniej grać więcej z płyt.
          Wykonujmy swoją w swoich miejscach pracy czyli Dj dyskoteka zespoły weselne jak sama nazwa mówi na weselach.
          • model1234 Re: DJ:))) 07.03.15, 13:22
            Bierzcie dj na błogosławieństwie zaje... z płyty Serdeczna Matko a na koniec pierd... Kiedy ranne... Ciekawe też będzie śpiewanie Sto lat do płyty:D Zespół to przeżytek? Zapominacie o tradycji.
            Każda Para Młoda powinna się dobrze zastanowić zanim dobierze sobie oprawę muzyczną na wesele. W jakim stylu organizuje się taką imprezę po co dla kogo? Wiecie ,że są ludzie którzy chcą robić wesele w stylu hiszpańskim, hawajskim itd. Czyż wesele nie ma być polskie? Nie twierdzę,że dj nie poprowadzi wesela ale jestem przekonany,że orkiestra w której ludzie potrafią grać i śpiewać oraz dobrać repertuar odpowiednio pod towarzystwo ,a przede wszystkim poprowadzić wesele zgodnie z tradycją to strzał w dziesiątkę.Żaden dj puszczający piosenki z płyt nawet gdyby całą noc biegał w perukach co chwile zmieniał ciuchy i robił szoł nie potrafi tego co profesjonalny zespół na wesele, Swoją drogą ostatnio słyszę coraz częściej,że dj robią dosyć długie przerwy. Czym się tak bardzo męczą ?
      • wi_to Re: DJ:))) 27.02.15, 23:10
        haha dobre :) lepsze to niż umpa umpa
    • Gość: Madzia Re: DJ:))) IP: 10.3.8.* 28.12.10, 07:03
      Bardzo polecam Romana Cabaj jest świetny zabawny i kocha to co robi bedziecie zadowoleni ma znakomity kontakt z ludzmi bawi sie razem z nimi a nie jak niektórzy byle by zagrac polecam romeo-sound Bydgoszcz
      • Gość: kaczor Re: DJ:))) IP: 89.231.149.* 29.12.10, 18:46
        Polecam dj rysiu z klanu ;d w połączeniu z wokalem Maciusia z klanu impreza jest baja faceci dają rade :) dupa w góre ino tańczyć :)
    • zespoltalar Dobry dj śpiewający akordeonista na wesele 27.02.15, 20:27
      http://<a href="www.youtube.com/watch?v=MXRUFiGToVw[/video]Dj" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=MXRUFiGToVwDj talar grał wesele u nas w Toruniu w Elanie było super.Poprowadził fajną biesiadę z goścmi grał na akordeonie śpiewał ale też miksował muzykę ,był przebrany w mundur galowy potem jakaś paerułka superrrr.Potem w nocy przyjechał jego kolega i zagrał na bębnach razem z dj talarem wokalistą safri duo.Naprawdę duoż się działo.Dj TALAR jest też menagerem ma zespół na zamówienie trzy osobowy jest w nim klawiszowcem wokalista akordeonistą czyli jest muzykiem.Jesteśmy ci bardzo wdzięczni za poprowadznie superrr naszego wesela.
      www.talar-bydgoszcz.pl/
      • zespoltalar Re: Dobry dj śpiewający akordeonista na wesele 27.02.15, 20:28
        Dj talar grał wesele u nas w Toruniu w Elanie było super.Poprowadził fajną biesiadę z goścmi grał na akordeonie śpiewał ale też miksował muzykę ,był przebrany w mundur galowy potem jakaś paerułka superrrr.Potem w nocy przyjechał jego kolega i zagrał na bębnach razem z dj talarem wokalistą safri duo.Naprawdę duoż się działo.Dj TALAR jest też menagerem ma zespół na zamówienie trzy osobowy jest w nim klawiszowcem wokalista akordeonistą czyli jest muzykiem.Jesteśmy ci bardzo wdzięczni za poprowadznie superrr naszego wesela.
        www.talar-bydgoszcz.pl/
    • zespoltalar Re: DJ:))) 14.02.17, 18:10

Oferujemy obsługę muzyczna różnych imprezy okolicznościowe, zapewnimy Ci udana i nie powtarzalną imprezę, rodzaj muzyki dobieramy indywidualnie dla klienta, konkursy, zabawy dla dzieci i dorosłych oraz wiele innych atrakcji. Na życzenie klienta zabawa przy akordeonie. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy pod nr. tel. lub email.marcinkuras3@wp.pl
      stornka;www.talar-bydgoszcz.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka