Gość: Mam dosyć!! IP: 188.33.90.* 09.02.10, 13:02 Mój facet pamięta o rocznicach,walentynkach itp.,a jdenak nic z tym nie robi ani kwiatka,ani nawet randki.Nie jestem jakaś specjalnie wymagająca,ale zaczyna mnie to już męczyć.Jakieś rady??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manek Re: Facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 13:25 To moze nagradzaj go za te kwiatki w pewien sposob, najlepiej ten kiedy uzywa sie jezyka a nie wypowiada sie nawet slowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >< Re: Facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 14:14 Zdaje się, że w wątku o walentynkach się udzieliłaś? Wtedy Ci napisałam,żebyś nie traciła czasu z takim frajerem, a Ty nadal z nim jesteś?! To jakich Ty rad jeszcze potrzebujesz, skoro i tak nikogo nie słuchasz! Przeżyłam podobny przypadek, wiem jak to jest .Tracisz czas dziewczyno, pewnie już od paru lat. Pobudka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam dość! Re: Facet IP: 188.33.90.* 09.02.10, 14:20 Piszę pierwszy raz.A seksu nie będę traktowała jako karty przetargowej.;)Tosię robi nie za coś..:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heee Re: Facet IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.02.10, 14:23 Sama se kup tego kwiatka kobieto co za bzdury takie tylko pierdoły we łbie kwiatków sie zachciewa na komunistyczne i komercyjne święta dorośnijcie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam dość! Re: Facet IP: 188.33.90.* 09.02.10, 14:29 Nie chodzi o jakieś tam kwiatki,czy prezenty,tylko chcę czuć,że jestem ważna.Czy to tak wiele?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >< Re: Facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 14:32 Nie chodzi już o te głupie walentynki, które i tak polskim świętem nie są, ale o Dzień Kobiet, imieniny, urodziny, rocznice . O to chyba chodziło założycielce wątku bardziej, niż o te durne walentynki... Dziewczyno, zrób coś ze swoim życiem, przecież to od Ciebie samej zależy jak ono wygląda i będzie wyglądać! To Ty sama godzisz się na bycie z takim frajerem i na takie traktowanie. Po prostu przystajesz na to będąc z nim. Zatem do dzieła. Zrób mu prezent na walentynki i zerwij z nim. Już zawsze to "święto" będzie pamiętał ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam dość Re: Facet IP: 188.33.90.* 09.02.10, 15:21 Dziękuję za radę,pewnie masz rację.Ja też poważnie się nad tym z zastanawiam.Daje z siebie wszystko a w zamian dostaje bardzo mało,jak nie nic.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Facet IP: *.tvk.torun.pl 09.02.10, 16:29 A co Ty robisz dla niego. Zeby uczcic jego swieta? Pewnie ma zapier... w robocie, w domu byc super kochankiem, kase duuuza przynosic i jescze oczywiscie byc co najmniej tak romantycznym jak u daniel steel? to jes kurna zycie a nie romans gdyby przynosil ci kwiaty prezenty to za czas jakis powiesz ze cie nie kocha bo male te bukiety a i bizu jakas taka nie ze zlota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 19:22 Facet Cię nie docenia? Nie okazuje uczuć? Cóż i tacy się zdarzają. Mój tato taki jest :) Pamięta o urodzinach...ale nic z tym nie robi. Mam na to radę :D NIe musisz z nim zrywać.... Zbliżają się walentynki, nie czekaj aż on coś zaproponuje! Tylko sama przejmij inicjatywę! Zorganizuj kolecję... Zaproś do kina i koniecznie porozmawiaj z nim otwarcie. Powiedz że chcesz by okazywał Ci swoją miłość, by pamiętał o rocznicach... że tobie na tym zależy. Myślę że to może pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Facet IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.02.10, 19:48 Ile masz lat i ile On ma lat?Ile jesteście razem?Jeśli mu nie powiesz tego co czujesz(czyli to,że nie traktuje Cię jak kobiety)to może sam tego nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iq Re: Facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 20:27 Wystaw walizki za drzwi. Zawsze działa. Zgodnie z regułą: raz, a skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walenty Re: Facet IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 21:10 Najpierw to sobie wszystko wyjaśnijcie, bo w związku potrzeba rozmów, a nie domysłów. Pamiętaj, prezenty nie zastąpią uczuć, na dłuższą metę to będzie za mało na udany związek. Wiele rocznic, to nic innego jak "święta" wymyślone przez handlowców, natomiast w każdym związku obchodzi się "swoje ważne rocznice" i najczęściej niemające nic wspólnego z tymi komercyjnymi. Najlepsze randki to te nieplanowane, spontaniczne , bo na tym polega miłość nie można jej zaplanować. Odpowiedz Link Zgłoś
adam69swiecie Re: Facet 10.02.10, 08:58 Czemu wymagasz kwiatów? Walentynki to święto zakochanych nie Dzień Kobiet-raczej u nas zapomniany jak komuna(chociaż nie do końca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manek Re: Facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 09:15 Wiesz co? zostaw go wpizdu! zrobisz mu przysługę bo raczej nie bedzie miał pożytku z kobiety która rozwiazuje swoje problemy miłosne na forum Świecia... Odpowiedz Link Zgłoś
freeahilles Re: Facet 10.02.10, 10:07 POWIEM tak!!!Faceci na ogół są mało romantyczni,chybaa że przed ślubem to może trochę więcej wykazują inicjatywy,ale później nie ma jakichkolwiek szans na kwiaty,randki,kino.Wychodzą z założenia,że to jest w życiu nie ważne,ale sami oczekują bliskości,czułości tylko nie potrafią się do tego przyznać.A co do Walentynek!!!nie wymagaj od niego wielkich bukietów kwiatów,ponieważ i tak ich nie dostaniesz.Ale mam radę spraw wieczór takim,aby odczuł,że to dla Ciebie święto ma jakiekolwiek znaczenie.WYMYŚL COŚ!!A brak kwiatów na Walentynki to nie powód do rozstania.Życie nigdy nie leci z górki tylko zawsze pod górkę,ale trzeba sobie ułatwiać.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfjsdj Re: Facet IP: 81.219.81.* 10.02.10, 12:09 Żeby wszystkie pary i małżeństwa miały tylko takie problemy jak brak kwiatka na wszelkie rocznice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna ma dosyc Re: Facet IP: 94.254.238.* 10.02.10, 13:17 Ludzie,dlaczego wy tak wszystko generalizujecie.Tez mam tak jak zalozycielka watku i wiem co chciala powiedziec.Nie chodzi ani o komercyjne walentynki,ani o dzien kobiet,ani o kwiatki itp.Ona tak jak i ja chcialaby,zeby jej facet ja docenial.Dajemy z siebie wszystko,pamietamy o wszystkich nawet najmniejszych swietach rocznicach naszego ukochanego,o jego potrzebach,a on sie nawet nie wysili,zeby przy rocznicy dac buziaka i powiedziec,dziekuje za te lata ze mna.My nie slyszymy tych slow,mimo ze same czesto to mowimy.I branie sprawy w swoje rece tez nic nie daje,bo on albo nie ma czasu w ten specjalny dzien na wyjazd do kina albo kolacje albo nawet spacer.I rozmowy nic tu nie daja.I jaka rada na to??To chcialas powiedziec zalozycielko watku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walenty Re: Facet IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.10, 13:55 Czy kwiaty, prezenty, upominki... mają być zamiast miłości czy ma być to przyjemny dodatek? Jeśli zamiast to rzeczywiście jest problem, jeśli jest to dodatek, to może jest tyle pilnych wydatków, że facet myśli racjonalnie i nie marnuje kasy? A tak serio to co będzie z Wami po wielu latach małżeństwa i jak przyjdą....jeśli "takie" rzeczy są problemem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Facet IP: 94.254.238.* 10.02.10, 14:17 Na mnie kwiaty,prezenty nie robia wrazenia.Wystarczy mile spedzenie czasu,nawet na wspolnym ogladaniu filmu lub kolacji ktora zrobie sama,czy sniadaniu podanym przeze mnie do lozka :D.Tylko zawsze jest jakies ale,brak czasu i takie tam.Przestancie mowic o materialnej kwesti bo nie w tym rzecz!!!I problem w tym,czy to facet dla mnie skoro nie obchodzi go co czuje,moje problemy i potrzeby.Ja wiem,ze wiekszosc facetow to egoisci,ale chociaz minimum zainteresowania.Zaznaczam,ze jestem osoba niezalezna finansowo i z wszystkimi problemami dnia codziennego radze sobie sama,ale czasami potrzeba chociaz psychicznego wsparcia bliskiej osoby i wtedy czuje sie samotna w zwiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >< Re: Facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 20:04 Czy założycielka wątku już zerwała ?;) Odpowiedz Link Zgłoś