Gość: tralala IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.02.10, 08:48 Doradźcie, proszę, do kogo w Świeciu warto iść na dobry pedicure? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: pedicure IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.10, 11:49 w solarium od strony blankusza robi i dosc ladnie i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: pedicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:08 co to znaczy blankusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pedicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:20 ja chodze do p. agnieszki, u góry, przy schodach na kopernika. profesjonalne kosmetyki, sympatyczna babka, doradzi jak masz problemy np. z suchą skórą, a przede wszystkim bardzo elegancko robi paznokcie. mogę ją z czystym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: pedicure IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.02.10, 17:28 P.agnieszki nie polecam,dopełniałam u niej żele które odpadły po 2 dniach:-/Poza tym kasuje bardzo drogo.Duży plus za kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ósmy syn Tuska Re: pedicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 17:35 Może p.Agnieszka robi dobrze akryle, a gorzej żele? Może to jednorazowy przypadek? A może to ona we własnej osobie pisała dwa posty wyżej? Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: pedicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 17:49 polecam salon Olivia kolo kosciola Boboli, mila Pani i bardzo profesjonajle wykonanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pedicure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 22:14 ja rowniez polecam p. agnieszke,bardzo sympatyczna babeczka, fakt nie jest tania ale pazurki robi pierwsza klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: pedicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:37 Salon Olivia ulica ogrodowa , pierwsza pani u której żele trzymały 6 tygodni :) warto zostawić tam pieniążki , jest też pyszna kawa , no i wykonuje pedicure, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: pedicure IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.02.10, 11:18 Bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś