Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 19:13
Uczciwa,młoda,miła i sumienna osoba podejmie się pracy dorywczej np.sprzątanie
mieszkania.Bardzo proszę o uczciwe i poważne propozycje,bo od dłuższego czasu
szukam pracy,o którą jak wiadomo jest ciężko a ze względu na to że mam dziecko
nie mogę znaleźć zatrudnienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 19:17
      pracy nie ma musisz iść na staż jeśli chcesz mieć jakiekolwiek pieniążki
      podkreślę słowo MUSISZ
      • Gość: natalka Re: Szukam pracy IP: 83.238.158.* 05.04.10, 06:57
        Jeśli nie masz konkretnej propozycji to proszę nie odzywaj się w tym wątku, z
        góry dziękuję.
        • Gość: ze co? Re: Szukam pracy IP: 94.254.178.* 05.04.10, 09:15
          To byla konkretna propozycja. Idz na staz, moze po stazu Cie zatrzymaja na
          stale. PUP czeka. Trzeba samemu cos zrobic a nie na gotowca. Najlepiej jakby
          ktos wszedl i minute po Twoim poscie napisal :"oo super, wlasnie szukam takiej
          osoby jak Ty. Lubie nic nie wiedziec o przyszlych pracownikach. Proponuje na
          starcie 3tys brutto i mozliwosc awansu po 2 dniach." Nie tedy droga...
          • Gość: Nm Re: Szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 11:00
            Chyba nie doczytano...napisałam że mam dziecko tak?Więc szukam pracy DORYWCZEJ
            typu sprzątanie mieszkania.Idąc na staż muszę zapłacić za żłobek.Z zarobionych
            pieniędzy po odciągnięciu opłaty za żłobek nie wiele zostanie.Zostawianie
            dziecka w żłobku na tyle godzin nie jest tego warte zwłaszcza że potrzebuje
            opieki rodziców bardziej kiedy jest tak małe jak moje.Rozumie rozmówca????Bo
            szczegółowo opisywać sytuacji nie mam obowiązku ani ochoty.
            • Gość: .... Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 14:11
              Skoroś takaś niemiła i niewdzięczna to nie licz na więcej odpowiedzi.
              Wszystko w temacie.
              • maser30 Re: Szukam pracy 05.04.10, 22:31
                Prosze panią o kontakt pod num tel 504-030-387
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka