Gość: krytyczny IP: 193.19.104.* 26.02.04, 12:45 Stwierdzam,że to forum nie trzyma poziomu.Wątki naprawdę ważne i ciekawe są bardzo rzadko komentowane,natomiast inne głupkowate i banalne tematy cieszą się niesłabnącym powodzeniem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babajaga Re: Ale lipa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 14:22 Masz gościu rację , za dużo sznurków siedzi i pierdoli głupoty na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale lipa!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 16:34 Ja swoją głupotę pod waszym tekstem kładę, Bo wasze wypowiedzi inteligencji są przykładem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Ale lipa!!! IP: 193.19.104.* 26.02.04, 17:25 no proszę..uderz w stół,a nożyce się odezwą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale lipa!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 18:29 No właśnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale lipa!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 18:45 Dobrze że na te wypowiedzi jeszcze się ktoś odzywa, Bo inteligentnych odpowiedzi coraz więcej przybywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ale lipa!!! 26.02.04, 20:04 No i wiadomo o co chodzi, komu to przeszkadza. Tak to jest, że: Mądrość z głupotą w parze chadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Ale lipa!!! IP: 193.19.104.* 26.02.04, 21:22 Boże..to chyba jakaś epidemia domorosłych poetów.. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale lipa!!! 26.02.04, 21:41 epidemia....to chyba wroce na swa planetke hhihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale lipa!!!......zależy, jak dla kogo!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:53 No w porządku, może to i epidemia? Ale całkiem miła i na jakims tam poziomie. A Ty co preferujesz? Czego sie spodziewałes? Krzyków, kłótni? W końcu wyzwisk epitetów? Bo w taki sposób wiekszość "dyskutuje", na forach, właśnie. Nikt nie każe czytać "wypocin" w wiadomych wątkach. Panuje demokracja i jeżeli masz cokolwiek ciekawego, do napisania, a wierzę, że masz, to jaki problem???? Pisz! Życie codziennie niesie tyle ciekawych tematów. W czym rzecz, zatem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Ale lipa!!!......zależy, jak dla kogo!!!!!!!! IP: 193.19.104.* 27.02.04, 12:24 Nie preferuję ani krzyków ani kłótni a już tym bardziej wyzwisk.Wyraziłem tylko swoje zastreżenia,jakie nasuwają mi się przeglądając forum,mam na myśli fakt,że wiele godnych uwagi wątków jest pomijanych i bardzo rzadko (lub też wcale) pojawiają się tam komentarze.Oczywiście,że miałbym wiele ciekawych tematów,którymi mógłbym się tutaj podzielić,ale zastanawiam się czy ma to jakikolwiek sens,skoro i tak najprawdopodobniej pozostaną bez echa..Tak więc moja krytyka była wymierzona w ogół forum a nie do konkretnych jego użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ale lipa!!!......zależy, jak dla kogo!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:41 Może warto spróbować? Spróbuj, to przecież nic nie kosztuje. :) Życzę powodzenia. N. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale lipa!!!......zależy, jak dla kogo!!!!!!!! 28.02.04, 12:32 czekam z niecierpliwoscia tez......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyczny Re: Ale lipa!!!......zależy, jak dla kogo!!!!!!!! IP: 193.19.104.* 28.02.04, 15:31 no tak się składa,że na forum jest już kilka wątków mojego autorstwa,co prawda większość podpisana innym nickiem.. Odpowiedz Link Zgłoś