Gość: Aga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 16:40 przy większych zakupach nabijają na kasę dodatkowe produkty za które się płaci!!!!!!!!!!! a wcale się ich nie kupuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: w tesco oszukują! bałwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:31 Najpierw to udowodnij,a potem oskarżaj-widać,że nigdy bałwanie nie pracowałaś i nie masz pojęcia o takiej pracy,myśląc że to specjalnie nie masz pojęcia pod jaka presją te dziewczyny muszą pracować,powinni płacic im szkodliwe za takich klientów jak ty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bałwana Re: w tesco oszukują! bałwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 14:05 do bałwana-autora wątku był już ten temat wałkowany, ciężko ci w wyszukiwarce 8cm wyżej wpisać "tesco"? nie, lepiej zas***wać forum ! bałwan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosccccc Re: w tesco oszukują! bałwany IP: *.centertel.pl 18.05.10, 23:42 W tesco strasznie oszukują...Za każdym razem jak tam ide probuja mnie oszukać... Ich chwyt podstawowy to niska cena przy pułce wysoka przy kasie... inny chwyt np. tanie i drogie serwetki- na pułce w niskich cenach produkty przeplatane przewaga drozszych- ale przy kasie dowiadujemy sie ze to klienci przekładaja nawet na tylnich miejscach... Owoce jakby inaczej promocja z jeden strony zawieszki zas prawdziwa cena na drugiej stronie... itp... a co mnie to obchodzi ze mało im płaca... Ja wymagam uczciwosci.... A jesli robią to na złość to dowidzenia - duzo ludzi czeka na prace, ktora bedzie szanowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkierownik BDG Re: w tesco oszukują! bałwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 23:55 przychodzą z góry tysiące nowych cen, które trzeba wprowadzić w system oraz pozmieniać na hali nim to porobimy potrwa cały dzień, ludzie nie zdążą na hali wszystkiego pozmieniać a rano jest już z góry nowa pula nowych cen do pozmieniania ludzi za mało by to ogarnąć stąd ceny na hali inne niż na kasie bądźcie wyrozumiali, to nie jest celowo zamierzone po prostu macie na hali czytniki to z nich korzystajcie bądź podejrzane produkty kasujcie na samym początku by można je było wycofać z paragonu, lub wpierw pytajcie o cene przy kasie proponuję czytniki czytać paragony przy kasie, sprawdzać i załatwiać od razu pisanie na forum nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś