Gość: liryk IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 19:31 Gdzie (czy) dostanę w Świeciu koperty z papieru czerpanego? Sprawdzałam juz w Pelikanie i w papierniczyn na Dużym Rynku. Może państwo gdzieś spotkali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zwój Re: Papier czerpany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 19:47 A jaki to jest papier czerpany? jakie to są koperty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radom Re: Papier czerpany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 19:54 Jeżeli nie zastałeś w Pelikanie to wątpię aby gdziekolwiek były takie koperty w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Papier czerpany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 11:41 W Świeciu papieru czerpanego nie dostaniesz. Poczekaj do 12 czerwca w czasie pikniku przy Mondi ma być stoisko z galnterią papierniczą lub poszukaj w necie gdzie jest tego dość sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Papier czerpany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 15:26 ja mam taka papeterie- gg 7070784 Odpowiedz Link Zgłoś