Gość: monsterfan IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 11:43 Jak wrażenia w wczorajszym Monster Truck koło Kauflandu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 12:42 No jak na nasze nudne Świecie to można powiedzieć - coś nowego, nawet fajnego, ale ogólnie to zbyt wiele nie pokazali. Przedewszystkim za mało samych pokazów Monster Truck. Cena dość wysoka. No, żeby Polskim zwyczajem nie tylko narzekać to mi ogólnie mówiąc podobało się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 23:42 czyli rozumiem było fajnie na monsterach hehe Palan;.ty dzieci czytają to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 06:54 Opisałem swoje wrażenia z Monster Trucks, to widzisz... błąd zrobiłem ortograficzny i koleś się tak wzburzył, że aż musiał wątek rozpieprzyć. :-) Dla niego chyba wrażenia z tej imprezy to nic w porównaniu z tym, jaką adrenalinę dostarczają mu czyjeś błędy. Niektórzy chodzą na Monster Trucks, na motokros, na żużel itp., a inni lubią poprawiać błędy. A tak poza tym, to był tam ktoś? Jak Wam się podobało? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.10, 13:57 cwaniacy tak pozasłaniali żeby nikt nic nie zobaczył!!! szkoda mi było kasy na bilet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.10, 14:09 Nazywasz cwaniakami ludzi, którzy chcą pieniądze za swoją pracę i inwestycje, a sam kim niby chciałeś być, oglądając to za darmo? :) Jak by Kali kogoś w konia zrobił, to dobrze, ale jak Kalego zrobili, to źle? Pokrętna logika i roszczeniowość małomiasteczkowych cwaniaczków. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile? Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 19:30 a po ile bilet bił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilet Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.06.10, 20:39 20 dzieci 30 dorośli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: MonsterTruck wrażenia IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.10, 21:54 Super Odpowiedz Link Zgłoś