IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:59
nie polecam tam pizzy. Zamówiłam tam pizze. Była spalona, flakowata i ogólnie
do niczego. W Oli jest dużo lepsza. Uprzedzając komentarze nie jestem ani
właścicielem ani pracownikiem żadnej z nich. Często zamawiam pizze i mam
porównanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: da grasso IP: *.ip.netia.com.pl 02.07.10, 16:18
      Dziś jadłem i była super,a flakowata musi być bo jest na cienkim cieście.
      • Gość: pizza Re: da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 16:31
        Sorry ale pracowałam w znanej pizzerii i wiem jak powinna wyglądać dobra pizza.
        Podtrzymuje swoje zdanie
        • Gość: aga Re: da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 17:35
          Najlepsza pizza u SOWY mniam mniam
          • Gość: gosc Re: da grasso IP: *.ip.netia.com.pl 02.07.10, 19:23
            W tym da grasso masakra ;| blee
            • Gość: xyz Re: da grasso IP: *.146.116.28.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.07.10, 14:07
              a ja jadlem tam pizze juz kilka razy, za kazdym razem zamawialem
              inna i jestem bardzo zadowolony, byly bardzo smaczne...zreszta
              jadalem czesto w da grasso w bydgoszczy i rowniez sie nie
              zawiodlem...
              • Gość: antonio skarpaczi Re: da grasso IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.10, 16:14
                widzę że konkurencja lekko sra w gacie, pizza tam jest ok. fajny wystrój, lokal
                z klimą, muza nie co to ola czy LL.
                • Gość: mała Re: da grasso IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.07.10, 15:51
                  najpierw piszesz zakładajac wątek, że nie jesteś z konkurencji a dwa
                  posty nizej piszesz ze pracowałas w znanej pizzerii. zastanów się!
                  mnie smakuje pizza z da Grasso, jadłóam różne pizze a ta jest
                  najbardziej zblizona smakiem i wykonaniem do orginalnej włoskiej
                  pizzy, której podstawa jest cienkie ciasto. Ale stare powiedzenie w
                  dupie byłas, gó... wiesz!
                  • Gość: arek Re: da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 11:58
                    Pierwsza porządna pizzaria w Świeciu.Polecam
                    • Gość: amen Re: da grasso IP: *.cdma.centertel.pl 23.07.10, 15:55
                      też polecam, najlepsza pizza w mieście
                  • Gość: smakosz CSW Re: da grasso IP: *.146.10.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 13:34
                    w da grasso jedyne co jest dobre to wystrój ale i do tego można mnieć zastrzeżenia ;/ Strasznie ciasno, stolik przy stoliku... Za długo czeka się na pizze za cienkie ciasto i strasznie flakowate... Ale za to sos czosnkowy rewelka ;) Pizzeria OLA niech poszuka sponsora zrobi fajny wystój, troche muzy i bedzie najlepsza i najtańsza.
                    POZDRAWiam
                    • dede90 Re: da grasso 23.07.10, 14:07
                      nie jadłem w da Grasso, ale nie wydaje mi się, by podawana tam pizza była
                      beznadziejna. Taka pizzeria działa na zasadzie franczyzy (wystarczy poczytać w
                      internecie zanim się cokolwiek skrytykuje), a więc ma specjalne wytyczne co do
                      ciasta, składników, obsługi, itd. Fachowo nazywa to się know-how. Da Grasso to
                      sieć pizzeri, a nie jakiś początkujący biznes. Powtarzam: nie jadłem.
                      • Gość: klk Re: da grasso IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 14:38
                        No i co z tego, że ma wytyczne? Dwie różne osoby i tak nie są w
                        stanie zrobić identycznej pizzy. Poza tym wielka sieć nie = wysoka
                        jakość. Cała sieć może mieć po prostu niedobrą pizzę. Mi osobiście
                        smakuje pizza z Da Grasso, ale najpyszniejszą pizzę jaką jadłam to
                        pizza z Pizza Hut.
                        • dede90 Re: da grasso 23.07.10, 22:22
                          Jak sama podkreśliłaś pizza z Da Grasso ci smakuje, a najlepsza z Pizza Hut. Jak
                          widzisz wytyczne, tudzież know-how się sprawdziło...
    • Gość: asdasd Re: da grasso IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.07.10, 15:48
      Pizza w Da Grasso jest świetna, jadłem ją kilkanaście razy i nie mam dość! moim
      zdaniem najsmaczniejsza jest pozycja numer 5 w menu.
    • Gość: smakosz Re: da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 19:08
      przesadzasz nie masz smaku pizza to pizza
    • Gość: aś Re: da grasso IP: 83.238.157.* 13.08.10, 20:05
      Byłam drugi raz w da grasso i niestety raczej ostatni. Pierwszy raz tuż po
      otwarciu i pizza bardzo mi smakowała, niestety 2 tygodnie temu ponownie się
      wybrałam i pizza była "fuj", "okropna" - nie wiem jak to określić. Nawet mojemu
      chłopakowi nie smakowała, a to już jest źle, bo on nie jest wybredny. Ciasto i
      składniki były niedopieczone, sosy tez mi nie smakowały, jak za pierwszym razem.
      Nie wiem co się stało, może kucharz się zmienił, a jeśli nie to sama nie wiem. W
      każdym razie już tam się nie wybiorę - wolę dopłacić i pójść do Gucia, gdzie
      pizza zawsze jest dobra (wg. mnie oczywiście).
      • Gość: marian Re: da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 11:51
        da grasso - fajny lokal, pizza średnia. I to na tyle ;p
        • Gość: ka Re: da grasso IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.08.10, 19:47
          Zamawiałam pizzę do domu i się rozczarowałam. Ciasto było niedopieczone. Jak
          jadłam pizzę z da grasso zaraz na samym początku była faktycznie lepsza.
    • 66gosc Re: da grasso 08.11.15, 22:53
      Byłam dzisiaj w da grasso z przyjaciółmi. Zamówiliśmy dwie te same pizze w bardzo krótkim odstępie czasu . Znajomi otrzymali pizze po 5 minutach natomiast drugą otrzymaliśmy po 50 minutach. Kelnerka która przyjmowała zamowienia jakimś cudem nie przekazała zamowienia do kuchni . Pracownicy sprawiali wrażenie ludzi którzy nie panują nad pracą w barze. Po dwóch zapytaniach o pizze kelnerka zorientowała się że zamówienie gdzieś zniknęło. W nagrodę za bardzo długie oczekiwanie otrzymaliśmy coca cole 0,5l w ilości 1 sztuki .
      Myślę że jakikolwiek komentarz jest zbędny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka