Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:37 jakie sa w swieciu szkoly policealne?? jakie kierunki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natix Re: szkoly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:45 ratownik medyczny, opiekun medyczny, kosmetyczka, informatyk, w białym liceum to wszystko.Do Wasiaka można iść ale nie polecam.Są skoły językowe na Chmielnkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: szkoly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:55 acyemu nie wasiak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natix Re: szkoly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:59 Nie chce obrażać nikogo, więc nie będę się wypowiadała- popytaj troszkę znajomych:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: szkoly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 14:03 hehe wiem wiem tylko chcialam znac twoje zdanie wiem o co kaman tam chodza tylko ci co nic nie potrafia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natix Re: szkoly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 14:18 ....albo nie wierzą w swoje siły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: szkoly IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 15:43 A skąd wiesz skoro nie chodziłaś?, opinia taka wychodzi od ludzi, którzy nawet nie stali kolo budynku tej szkoły, a ja po niej zarabiam tyle co CI twoi znajomi razem wzięci buaahahahhah, chociaż głąby się zdążają jak w każdej szkole to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natix Re: szkoly IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 18:42 Chłopcze malinowy przecież ty nawet nie wiesz z kim rozmawiasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: szkoly IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 18:46 ty już ogóle dziewczynko śmieszna, ze tatuś Ci neo pozwolił włączyć... Odpowiedz Link Zgłoś